127612
-
„Nem, csak nem szeretem az ilyen primitív gondolkodást, ennyi.”
És ha azt mondom hogy nem vagyok egy szeszkazán?
Akkor lehet hogy nem is jön az mindjárt hogy az igazi férfi min. 100 kiló, sörhasa van, sört vedel egész nap, a tv-t bámulja, a távirányító folyton a kezében, és folyton a dugáson jár az esze, ezek közül kb. egy sem jellemző rám.
Ettől függetlenül még úgy gondolom hogy lányok és buzik (beleértve más modern életformákat is) isszák leginkább, és elsősorban nekik is valóak ezek a gyengített dolgok, szerintem teljesen logikus is, de ha tévedek az sem baj, annyira végül is nem lényeges dolog amiről szó van.
Amúgy ha lányként vagy buziként lenne ez a véleményem, akkor is primitív gondolkodás lenne? Van itt még 23 ember, aki ugyanerre szavazott, lehet hogy van köztük olyan is aki nem primitív. -
Lol, epic hsz. :DDDD
Egyébként meg "nem éppen a kedvencem, de néha iszom egyet"-re nyomtam. Hogy miért? Mert tényleg így van :> Mindkettőt szeretem, hangulat/társaság/szitu függő hogy éppen mit iszok, és ezzel szerintem sokan vannak még így :) Az alkoholmentes sört még mindig nagyobb baromságnak tartom mint az ízesített változatot. -
Fbn Lx #89173 :DDDD -
ronesz #89172 1. az igazi férfiak nem önmagukban bizonytalan pöcsök, akik megsértődnek azon hogy valaki beszól nekik, mert citromos sört isznak. tehát aki ezért elkezd hőzöngeni, az egy insecure hülyegyerek, nem egy férfi (még akkor sem, ha megveri az illetőt)
2. megintcsak, az igazi férfi nem henceg, nem szól be másoknak azok fogyatékossága miatt
konklúzió: el vagy tévedve a férfiasság mibenlétét illetően. feltételezem, magadból indulsz ki, és erősen beletartozol a fentebb említett önbizalomhiányos, másoknak megfelelni akaró emberek körébe. ezt bizonyítja, hogy milyen szép kis passzív-aggresszív posztot sikerült kivágnod magadból csak azért, mert te valószínűleg szereted a citromos sört, azt pedig pár fórumtárs buzisnak titulálja.
Fbn Lx státusz: [] NEM OWNED [X] OWNED -
Evoluti0N #89171 Üres. Nem próbáltam még. Szóval nem tudom, h ízlene-e. -
a kétméteres szarrá gyúrt, agresszív tekintetű ketrecharcos-bajnokok nem isznak narancsos sört, mert ők IGAZI FÉRFIAK xD -
Fbn Lx #89169 van számotokra egy logikai feladványom
hogyha bontok magamnak egy citromos sört, mert épp megkívántam, amire valaki beszól, hogy az igazi férfiak nem isszák csak a buzi gyökerek. hogyha én kivágom a picsába és kettétöröm, akkor még mindig kis köcsög vagyok, mert megittam egy olyan sört, ami citrom levével van összekeverve, mert teszem azt, szeretem az ízét?
a másik kérdésem pedig, hogyha egy kétméteres szarrá gyúrt, agresszív tekintetű ketrecharcos-bajnok felbont előttetek egy narancsos sört, akkor is beszóltok neki, hogy ezáltal kevésbé vált férfiassá, mint amilyenek ti vagytok? -
ez a sör topikba ment volna, de most pont nem off :3 -
épp most bontottam egy borsodi búzát. ennek kb. semmi íze nincs, csak azért esik jól, mert jól be van hűtve. -
Neha egy nagyon meleg uncsi delutan megjon a kedvem egy jo oreg Radler-hez, de alapvetoen sor sznob vagyok. A SÖR topicban barki megbizonyosodhat rola :)
PS: lanyok es buzik Heinekent isznak meg Beckset *FLAME ON!* -
van borsodi grapefruit is, az is sokkal jobb mint a narancsos soproni
ami még finom üdítőitalkategória az a radler citrom és bodza :D -
ha megkívánom jöhet a citromos, a narancsos az hányadék -
Arra, hogy csak 3 centet raknak valamibe. Erről jutott eszembe, hogy ez a hülye 4 centes szabvány. De hálistennek még mindig sok helyen adnak felest, ahogy kell. -
pedig eu szabvány -
félreértetted a mondanivalót. 
Nem tudom, hogy ez hogy jön ide. -
Hát azért én is felkapom ha vizet, ha valahol felest kérnék és erre azt mondja, hogy csak 4 centes van, onnan ált ki is jövök. -
Azért kíváncsi vagyok, hogy az itteni nagylegények egy írnek is beszólnának a Car Bombjára, hogy gyengék, mert csak 3 cent whiskyt tesznek bele? 

Mostanában olyan érzésem van, hogy meg lehetne állapítani az emberek primitívségét azzal, hogy mennyire gondolják férfiasnak/menőnek, ha sokat isznak. -
Nem, csak nem szeretem az ilyen primitív gondolkodást, ennyi. -
Elnézést a dupláért, de most jutott eszembe: a cider-t is szeretem, hasonlóan nyári hűsítőként/üdítőként (nem beletenyerelve abba, mennyire jó ötlet az alkohol melegben. Mondjuk, hidegben ugyanúgy nem az. Satöbbi.) - az mitől jobb? Attól a pár százalékától? Vagy az is buzis?
-
...majd, miután jól odamondott a sok kis faggotnak, akik citromos gössert isznak, elfordult, és kólát kevert a JW Red Label-ébe...
Az ilyenek azok mondjuk, akik a Fütyülőst is "pálinka"-ként kérik.
-
clio1616v #89155 helló Ambrus -
Micsoda primitív gyökér, te jó ég. :DDDD -
commissioner #89153 "minden egészséges gondolkodású emberben felmerül a két kérdés: kik isszák ezt? és főképp: miért???
nos az első kérdésre talán könnyeben megadom a választ. nem reprezantatív kutatásom szerint a citromos gösser törzsfogyasztói rétegét pre-pubertáskori emo-kezdemények, 14 éves kispicsák, sznob eltés régészek, valamint steiner kristóf alkotják. ők azok, akik valósággal rajonganak a citromos gösser (awhh... fincsih (L)) ízvilág.. hehe ízvi... hehehehe íz.... muhahahahahahaha. najó. hehe. most komolyan. ízvilágáért (hehe)." link

-
Én még a 2% os borsodit is annak hívom :D -
Attól függ. Van, ami ütítőként jól esik, van, aminek iszonyatosan szar az íze. Mindenesetre a Móriczon volt valami "0% alkohol, citrom ízű sör"-reklám - nos, gyermekkoromban ezt még limonádénak hívtuk, nem? -
Blum #89150 Ez egy válaszlehetőség volt. Akinek ez a véleménye róla,sőt..még pofája is van ide beírni,akkor minden egyes esetnél ugyanígy ki fogsz fakadni? -
Szeretem, rendszeresen szoktam inni. Limonádé helyett, mert kb annyit ér az ereje. -
ba32107 #89148 Jó, de én elsődlegesen kisboltra gondoltam. -
Mindjárt jön az, h az igazi férfi min. 100 kiló, sörhasa van, sört vedel egész nap, a tv-t bámulja, a távirányító folyton a kezében, és folyton a dugáson jár az esze... -
Citromos sör? Lányoknak és buziknak való, az igazi férfi ilyet nem iszik. -
uwu hun #89145 Sajnos nincs olyan hogy nem próbáltam, de biztos szar, én arra szavaznék. -
200 HUF körül van a 0.5lityis Coca Cola (220-ért online is veheted)
http://hiperarak.blog.hu/2011/06/27/mit_tudnak_a_trendi_citromos_sorok -
ba32107 #89143 Egy citromos gösser 280-320 attól függ hol veszed. Kb ennyi egy kóla, ice tea is. -
Amúgy cukortartalmuk mennyi? -
Ez mondjuk lehet igaz, nem tudom mennyibe kerülhet most egy ilyen "sör". De azok legalább nem törnek össze :D -
ba32107 #89140 Melyik fél literes üdítő olcsóbb? Semelyik :D -
Az igaz ha sörözni akarok akkor nem ilyet iszok,alkoholtartalmuk is gyér. -
commissioner #89138
-
Én nem szeretem, de ízlések és pofonok. Tököm se ad ki több száz forintot egy fél liter üveges szar ízű üdítőért.
Amúgy aki szerint ez buzis, elég gondja lehet a saját hímképével :D -
Néha jólesik.Olyat keresek ha lehet amiben valódi citromlé és nem aromás pancs van,a citromos Gösserben valódi citromlé van elvileg.Eleinte én is azt mondtam ilyet csak lányok isznak,aztán haverom meghívott egy ilyenre és tényleg egész jó volt.