127612
  • Zoli007
    Osztályelsőket? Úgy küldenek el a ****-ba, ha nincs praktikus tudásod mint a sicc.
  • QuippeR
    az nem baj, hogy átlagos képességekkel/tudással/motivációval nehezebb elhelyezkedni. az a baj, hogy a legutolsó szutyok szar munkahelyre is osztályelsőket akarnak felvenni két száraz kenyérhéj fizetségért.
  • BaliBoy
    A legfontosabb: 1-3 éves gyakorlat. Ez alatt nehéz.
  • David2
    ha nincs protekció, idegen helyre mész

fellépés, szaktudás, papírok, ilyen sorrendben, saját tapasztalat
  • Motoroj
    A valós képesség szintje (papír nem számít) és jó terhelhetőség.

Tehát azt mondom hogy aki profi, aki a legjobb, az azért el tud helyezkedni.

Legnagyobb hátrány ennek hiánya, tehát aki átlagos, annak kevés esélye van. Már pedig mindenki nem lehet a legjobbak között.
  • daeemoon
    Protekció a jó álláshoz sokszor kell. Nekem hála Istennek legutolsó alkalommal nem volt rá szükségem, mivel pont olyan embert kerestek a céghez, akiknek én megfeleltem, és régóta várt az önéletrajzom.

A valós képességek hiánya egy valamire való helyen persze sokat számít, de nem mindenhol ezzel kezdenek.

Papírok megléte - volt, hogy szóba se álltak velem, mivel nem volt főiskolai/egyetemi végzettségem, nem számít, mit tudok.

Megjelenés - hosszú hajam miatt nem akartak felvenni anyagmozgatónak egy nyomdába. :]

Amit pedig sokat szajkóztak korábban is, az iskolából kikerülve ritkán tud az ember magának elegendő tudást, de azt hiszem ha jól áll hozzá valaki, az iskolai oktatás mellett bőségesen lehet tudást és tapasztalatot magunkba szívni az induláshoz. Persze nem atomreaktori kutatómunkáról beszélek, mert elég kevesen tartanak mini reaktort az ágy alatt
  • Lacee
    előny: valós képességek / kommunikáció / szerencse (ha ismersz "belső" embert, aki szól hogy érdemes jelentkezni valahova, azt szerencsének számítom és nem protekciónak)

hátrány: ellenkezés a vezetővel / papír és tudás hiánya
  • NEOreg3
    protekció, valós tudás

minden
  • SötétBarom
    Megjelenés.
    Kommunikációs képességek.
    Szerencse.

Hátrányok közül az összes hátrány ami le van írva, nem állítanék fel sorrendet.
  • immovable
    Tudás/protekció.

Nem tudás/esetleg papír hiánya.
  • Lacee86
    Nem mondtam, h mindenhol, de azért nézz szét, hány és hány helyen megy ez. Azt meg még a munkaügyi központban is elismerték, h az állások 80%-a kb. elmegy fű alatt...
  • extramagascsaj
    Kapcsolatok/céges protekció "belső" ember által. Szerencse. Megjelenés...csak ezután jön az h milyen tapasztalatokkal/képességekkel rendelkezel.

Oktatási inézményben nem készítettek fel, ergo zéró tudás. Rossz megjelenés, vagy mozgáskorlátozott.
  • Molnibalage
    Attól függ hol. Sem engem, sem egyetlen közeli rokonomat sem a protekció miatt alkalmazták. Azért, mert megfelelő képesítéssel el tudjuk látni a ránk kirótt feladatokat. Jah, hogy nem papírtologató, hanem műszaki/inforamtikusi vonalon mozog mindenki a családban...
  • Lacee86
    Legdominánsabb a protekció, ez nem kérdés...
    Legnagyobb hátrányok: oktatás nem megfelelő szintű tudást ad, vagy éppen a papír hiánya, és sajnos a politikai nézetek felvállalása is mozdíthat pozitív/negatív irányba néhol.
  • ba32107
    Az, hogy fontos-e a papír vagy elég a tényleges tudás, szerintem erősen szakmafüggő.
  • Szavazó roBOT
    Nálatok* szokott lenni vasárnapi húsleves? ==>> Szerinted mi a legdominánsabb szempont ma az elhelyezkedésben?
  • tigeroo
  • Motoroj
    Jól nyomja.
  • immovable
    Néha-néha, ha épp vasárnap azt főzünk.
  • immovable
    Válaszolnék a trollnak de hát BAN-on van.
  • immovable
    Remélem minél hamarabb. :)
  • Motoroj
    Igen, tartjuk magunkat ehhez a hagyományhoz. Húsleves nélkül nem vasárnap a vasárnap.

Mondjuk ez nem jelenti azt hogy minden vasárnap húsleves van, főleg így nyáron.
  • clio1616v
    kaphatóak már nagyon élethű játékbabák
  • HTS s3rg1nh00
    amikor kiveri.
  • tigeroo
    kis immok mikor jönnek?
  • Blum
    Néha-néha

De hétköznap is szokott lenni.
  • clio1616v
    fake házasság szimbolizálása forever alone-oknak
  • morcosqtya

*le véletlen click

• Dzsini
    Azért egy húsleves legalább fél délelőttnyi főzőcskézést jelent, úgyhogy... :)
  • morcosqtya
    Azt még nem tudhatod. Az utolsó pillanatban is meggondolhatja magát.
    :)
  • N o N a m e
    mi a jó a vasárnapi húslevesben? most hogy így mondjátok, anyum vasárnaponként általában húslevest szokott csinálni :D (ma nem az lesz)
  • Tsol
    Általában, meg máskor is.
  • commissioner
  • Lacee86
    Általában az van vasárnap, megszokásból. De mostanában már kezdünk eltérni ettől, mert már unalmas. Én meg amúgy se vagyok vmi nagy leveses.
  • efti
    tobbnyire nem az van, de azert neha elofordul
  • tigeroo
    nem vagyok valami nagy leveses, a családból jópáran vannak így ezzel, így nem sürven van
  • Dzsini
    Szegény gyümölcslevesek :)
  • byzhouse
    igaza is van
  • Zoli007
    Mindig az van vasárnap, de nem hagyományból, csak puszta megszokásból, viszont nagyfater szerint hús nélkül nem leves a leves
  • NEOreg3
    amikor anyukám azt csinál, igen

máskor nem