127612
-
majd lehet hogy azt kitöltöm, de a lényegen nem változtat. És nem a viselkedésed dönti el, hogy mi leszel az életben (jó, persze, ha paraszt vagy akkor az nem tetszik majd a főnökségnek, de ha visszahúzódó vagy a bulikban, attól még lehetsz egy őstehetség a munkában) -
94 kérdéses szerint is ENTP vagyok. :D -
A kérdőívet látva nagy baromság, ennyiből nem lehet valós adatokat kiszűrni, eléggé Bravo magazinos jellege van, nem töltöttem ki. -
ISTJ
Ez megnöveli a farkamat? -
INTJ - Lángelme -
fasság
4, 20, 94 kérdésesre is más jön ki, plusz nem is igaz rám, csak kis része mindegyiknek. -
INFJ -
cargame #89328 94-esnel ENTP
a masik 4 szerint ESTP-ez illik nagyon ram:P -
van 94 kérdéses teszt is, de nekem pl. ugyanaz jött ki, mint a 20 kérdésesnél. -
A sok kérdéses baszás szerint: ENTP -
az a baj, hogy mondjuk 1000 ember kikapja ugyanazt az értékelést. Ha mindenki ugyanolyan lenne, ugyanúgy kezelné a stressz helyzeteket akkor ez egy marha unalmas világ lenne, és mindezt 20 kérdésre alapozva. Egyébként nem rossz a teszt, de mondjuk 100-ból 1 emberre teljesen ráillik, 20-ból 8 emberre félig és 10-ből 2 emberre meg szinte egyáltalán nem.
Ez olyan, mint amikor az a rengeteg középkorú háziasszony elolvassa a Best magazinban a horoszkópot, és odaírnak 2 triviális szöveget ami mondjuk mindenkire igaz: ma pénzt fogsz keresni és jó napod lesz, aztán írnak egy szöveget ami minden 20. emberre igaz: ma összeveszel az egyik barátoddal és jön az extrém ami minden 10000. emberre igaz lehet: meghal egy ismerősöd (habár ilyen durvát azért nem írnak) -
ISTJ és 95%-ban igaz -
ISTEN -
YMCA -
ESFJ, ESTJ... elvileg valamelyik, de ahogy elnéztem a topikban nem sokaknak jön ki a kettő közül egy sem
-
kb. 97%-ban igaz volt rám a kiértékelés.
Nem ismerem a tesztet, de érdekes... -
ájesztídzséj -
Tsol #89318 INTJ -
Blum #89317 ISTJ -
ISTJ - Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelősségteljes. Döntéseit a logikára bízza, tervei megvalósításában pedig következetes. Örömét leli a dolgok megszervezésében: otthonát, munkáját, egész életét rendben szereti tudni. Nagyra értékeli a hagyományokat és a hűséget. -
ENTP, oylan 70%ban találtam rám illőnek a leírtakat. -
engem az INFJ-be tett, és nagyon nem igaz rám amit ír. Elég hülyeség is ahogyan kijött, mondtam, hogy bulikban inkább visszahúzódó vagyok, meg hogy engem mutatnak be másoknak, erre kihozza hogy tanácsadó?
Meg hogy a saját lelkemem viselem a világ éhezését és fájdalmát (Bocsi, de ez vicc, én ezt magasról leszarom :D ) -
eddig szinte csak felügyelők vannak :D
-
diktátornak jó vagyok, azt írták -
Szavazó roBOT #89311 Szerinted mi a legdominánsabb szempont ma az elhelyezkedésben? ==>> Te melyik személyiségtípushoz tartozol? -
Kaphatnak egy IJ kártyát. Én nagyon szívesen lettem volna történelem fizika szakos tanár, ha lett volna ilyen és megfizetnék. Viszont nem akartam éhenhalni. Így lettem mérnök. Olyan 2 percig gondolkoztam a közgázon, de már a 2000-ben is láttam, hogy minek...? -
-
hogy milyen kávét ad az automata -
Jó, ez az esetek 10%-ában igaz mondjuk. De ha azt nézed az itthoni munkaerő teli van közgazdásszal, ügyvéddel stb. Én őrájuk értettem -
Vagy nem. Én egy olyan cégnél dolgozom, ahol van vagy 80 mérnök. Mégis van olyan, hogy egy mérnöki célszotverhez egyetlen ember ért. Ha őt elküldik, akkor nem két perc más embert leakasztani, aki ér ahhoz, ami ő... -
jancsi09 #89305 Teljesen egyetértek. -
jancsi09 #89304 A valós képesség szintje (papír nem számít) és jó terhelhetőség.
EZT csak azért írom, mert sűrűn látom facebook üzenőfalon: "EZAZ MEGVAN AZ ÉRETSÉGI!" -
Legdominánsabb? Egyértelmű hogy protekció....sajnos.
Hátrány? Szerintem az ellenkezés a vezetővel. Úgy vannak vele hogy van elég munkanélküli, és simán le tudnak cserélni akármikor akárkire (és igazuk is van :>) -
(egyébként van munkám, szóval nem vagyok érintett most a kérdésben.) -
nem az osztályelső szón van a hangsúly, hanem azon, hogy sok helyre, ahol egyébként csak egy átlagos képességű, de terhelhető, tanítható munkatársra van szükség, atomfizikust várnak 6 év belsőépítészi tapasztalattal és anyanyelvű szintű szuahéli és izlandi nyelvtudással. -
Nekem az a tapasztalatom, hogy a munkáltató le se ***-ja sem a diplomát, sem a kitűnő osztályzatokat. Telekom állásinterjú: folyékonyan beszélsz angolul? CCNA/P van? Tudsz programozni? -
Kreativitást és gondolkodást igénylő szakokon ne lehet seggelni, mert nincs mit. Gondolkodni és alkotni kell...
Ettől függetlenül az én osztlyzatom nem volt köszönőviszonyban sokszor azzal, amit a valós tudásom takart. Inkább alatta volt. Én viszont nem törtem magam annyira... -
commissioner #89298 Csakhogy az, ha valaki osztályelső, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő a legjobb a szakmában (sőt, sok esetben csak magolni tud kitűnően, de ha logikusan kell gondolkozni, akkor kékhalál...), és ha valaki 2-es 3-as osztályzatokkal megy végig akkor az egy lusta, bunkó aki nem is ért semmihez. Ezért nem célszerű tanulmányi eredmény alapján szelektálni a jelentkezőket.
Így a fenti válaszlehetőséget, a "Jó iskolai eredmények. (papírok megléte)"-t simán külön lehetne választani, mert a papírok megléte és a valódi tudás fontosabb, a jó eredmények csak sokadlagos tényező (kéne, hogy legyen). -
akarni akarhatsz, de csak akkor fog sikerülni, ha a kompenzáció megfelelő.
ha nekem lenne cégem, tudnám, hogy mit akarok csináltatni, ahhoz mi szükséges, mit lenne túlzás elvárni, és mi a korrekt kompenzáció. -
kicsit gondoljunk már mélyebbre, gondolom ha neked lenne céged te is a legjobb embereket akarnád felvenni nem?, kétlem hogy a lusta,lazsáló,bunkó embert választanád a legjobbak helyett