127612
-
napi 2x fogkrém+fogkefe
napi 2x fogselyem
-
Minden este nagyon alaposan kipucolom. Elekromos fogkefével jól megmosom, utána fogselyem és utána pedig Listerin. Hetente egyszer fogport is teszek az elekromos fogkefére. Lassan 1 éve így mosok fogat, azóta egészségesek és fehérek mint a patyolat:) -
extramagascsaj #89693 Minden étkezés után. (amikor ez kivitelezhető)
Fogkefe+fogkrém. Szájspray vagy vmi mentolos cukorka a friss lehelet miatt.
Fogselyem, szájvíz nem mindennap. -
Blum #89692 Minden étkezés után.
Már amikor tehetem..
Fogkefe+fogkrém és szájvíz. -
csak ha elmegyek itthonról
szóval ritkán -
este+néha reggel meg szájvíz,rágó -
reggeleste
fokrém, szájvíz, rágó -
Nálam az lehet az ok, hogy 10 évesen nagyon komoly vesebetegségem volt, és a fogaim egy részére ez akkor kihatott. Talán most is. -
Igen persze, én most az "átlag"-ról beszélek, vannak ilyen rossz genetikával rendelkező (örökölt esetleg) emberek sajnos, barátnőm is az, napi 3x mos fogat és folyton orvoshoz kell járnia tömetni a fogát, meg gyengék is.
De azért azt az 1 hetente meg 1 háromnaponta fogatmosót megnézném 20 év múlva. -
Pocsék génállomány? :)
Más is örököltem. A családban mindenki szemüveges...
(Mondjuk én a 0,75-1,25 dioptriámmal még jó vagyok.) -
ba32107 #89685 Nekem annyira szar a fogazatom, hogy körülbelül 2-3 havonta egyszer biztos el kell mennem fogorvoshoz. Van még 2 gyökérkezelt fogam, egy törött, és számtalan tömött (szerintem nincs is ép rágófogam). Pedig minden nap kétszer mosok fogat (reggeli és vacsora után, helyes technikával), fogselymezek, szájvizeztem is, de ezt elhagytam (szerintem az többet ártott a fogamnak mint használt), én is rágózok minden étkezés után, rengeteg kalciumot eszek, stb.... mégis, egyszerűen gyorsan romlanak a fogaim :S -
Minden este, néha reggel is. Minden kajálás után rágóval tiszítok. Ennek ellenére 3 évente vagy 3 fogamat újra kell tömni.
Mióta van koronám, azóta fogselyem is. -
ba32107 #89683 Minden étkezés után sem jó fogat mosni. Az ugyanúgy ártalmas. -
Erre mindenkinek annak kéne lennie a válasznak, hogy minden reggel és este, vagy minden étkezés után. Aki nem ezt válaszolta, az jobb, ha rászokik, mert drága a fogorvos. A fogkrém olcsóbb, meg a 2 perc az életből. -
DIESEL DOG #89681 Minden reggel és este. (kelés után, lefekvés előtt)...
Fogkefe + fogkrém... meg szájvíz...
-
Szavazó roBOT #89680 Milyen magasról estél (vagy ugrottál) le eddig? ==>> Milyen gyakran mosol fogat? -
Az elsőnél a fejedet beverhetted, hogy még utána négyszer visszamentél :P -
2,5 - 3m között valahol, bringával, direkt, és jól érkeztem, így nem tört el semmim :D -
8 méter...és vízbe, így nem tört el semmim -
3m-es kerítésről és kb 4m-es szénaboglyáról ugráltunk gyerekkorunkban.Sosem tört el semmim. -
2 méter
thats what she said -
Fbn Lx #89674 kb 3 méter magasságból még leugrálok, ha földre/fűre esek, de betonra nem vállalnám be -
2,5 méter.
Nem tört semmi. -
Nem szoktam magasról ugrálgatni kiskoromban sem, sztem max. olyan 2 m lehetett. Nem lett semmi bajom, de azért már ezt a magasságot is megérzi az ember, szóval ilyen 5-6 m-ek már elég durvák lehetnek, nem beszélve a több emeletnyi zuhanásokról. :/ -
Asszem kiskoromban (3-4 évesen) leestem egy 1,5-2 méter magas teraszról, de csak puffantam egyet semmi bajom nem lett :DD -
úgy, hogy kiálltam a szélére és leugrottam... kb. ötször :D és egyszer nem szorítottam a karomat rendesen magam mellé. -
Azt hogy sikerült kivitelezni? -
15-20m... konkrétan a Dunapláza mögötti gyalogos felüljáróról a Dunába. törni nem tört csak a bőröm repedt fel picit.
-
Blum #89667 Magasabbról,mint 3 méter. Pár évvel ezelőtt faterom haverjánál dolgoztam egy raktárban. Tele volt raklapokkal,egymás tetején én meg leugrottam kurva magasról,csak úgy,mert hero vagyok.
Nem tört el semmim,de a lábfejeim kurvára fájtak vagy 5 percig.
-
10ezer méterről 1 repülőből -
3 felett, fáról -
F1re #89664 ugrottam le 3 méterről kb(direkt szal semmi bajom nem lett), de kiskoromban leestem 2,5 méter magasról kb márványra fejjel estem lefele az volt a szerencsém, h a fejem alá gyűrtem a kezemet zuhanásnál. eszméletemet vesztettem, kórházban tértem észhez szarrá tört kézzel :D -
egy ~8 méteres kútba estem bele még óvodás koromban. volt benne víz, úgyhogy nem törtem el. -
kb 2 méter, pince tetőről :D
-
Egyszer viszont igen súlyos bokaficam volt a vége, pedig 1 méterről ugrottam. Csak éppen sötét volt és a fa gyökerére értem le. Mondjuk be voltam rúgva... -
Magasabbról, mint 3 méter. Semmi bajom nem lett ennél a magasságnál. Vagy vízbe vagy fere és puha homokfalra estem. -
a szándékos az ugrásra vonatkozik mr.értetlen
/2,5-et jelöltem aztán rájöttem hogy 3 körül is volt amikor a földszinti erkélyről ugrottam ki,mivel a koliban hagytam a kulcsot,egyedül voltam itthon és időre kellett mennem:D -
Kábé 2 méter, emeletes ágyról, alvás közben.
Nem tört el semmim, agyrázkódásom viszont lett.
De éjjel nem ébredtem fel rá, ellenben reggel furcsán éreztem magam, és gyanús volt, hogy a földszinten fekszem. :D -
jackass -
hogy lehet szándékosan leesni valahonnan?