127612
-
extramagascsaj #90298 Sós.
Édeset ritkán és keveset...és ha már édesség,akkor vmi könnyedebb ízvilágút...mint pl. a meggyes süti, ami nem csömör, vagy a krémes. Nem szeretem a túl csokis, meg túl édes dolgokat, mint a zserbó,vagy lúdláb...vagy az ehhez hasonlók. -
Edesszaju vagyok nagyon. Kajaban meg a fokhagymas +tejffolos cuccok jonnek be a legjobban -
leginkább sós -
random -
clio1616v #90294 először csípőset utána édeset -
sóst jobban szeretem általában -
Nincs. -
+1 -
Üres!
Mikor melyik. -
Szavazó roBOT #90289 Hol van, ha van légkondicionáló (klíma) berendezés a környezetedben, életteredben? pl.: otthon, munkahely, autó, stb.. ==>> Kedvenc ízvilágod? -
A profi hűtés nem split klíma, hanem mennyezet hűtés. -
Ez régi és teljesen téves nézet, amit kár hangoztatni, mert nem állja meg a helyét. A mai profibb DC inverteres légkondik, porszűrős, plazmaszűrős, ionizátoros, ezüstszűrős, stb, okosságok, amik hegyilevegőt csinálnak a benti szarból is, nem nyomnak bacikat, kiszűrik a pollent, ölik az atkákat, sorolhatnám tovább. Elég annyi, hogy drága rendelőkbe, sőt MŰTŐKBE szerelik (nekem is ilyen van, szvsz. rohadtul megérte).
Egy asztmás, pollen és poralergiás gyereket beteszel alá, és fél óra múlva már nem folyik taknya-nyála egybe a nyomorultnak. Ma itt tart a technika.
Ezzel szvsz. többet ér az ember, mint egy túlhypeolt 300k-s "gyógymatraccal".
Az meg hab a tortán, hogy ezekkel általában hatékonyabban és OLCSÓBBAN lehet fűteni, mint akár gázzal. Csak farkasordító hidegben érdemes mellékapcsolni a gázfűtést. -
Nyilván mindenhol van klíma. Igaz a céges nem tökéletes (került vagy egy milliárdba és egy rakat szar), a kocsimban sem jeleskedik, de ki lehet vele húzni. Otthon persze csúcsszuper, midkét kérómban -
mindig is a példaképem voltál
-
persze, nincs is kellemesebb :D -
friss 40fokos levegő a légkondid? :D -
Az légkondinak számít, ha a kocsiba letekerem az ablakot? :D -
Munkahelyen van, elég kiszámíthatatlanul működik.. -
OFF:
hozamcsökkenés attól még lesz, egyre több vizet fogyaszt az egyre növekvő népesség...de nem is a víztömeg hiányával lesz gond, hanem a tiszta víz hiányával és annak egyenlőtlen eloszlásával, felesleges pazarlásával, sivatagok öntözésével (lásd afrikai országok, közel-kelet) -
Vízhiány? Nem megy a Duna sehova. -
a légkondi talán megtisztítható de a padlószőnyeg alá nem tudsz benyúlni porszívóval. -
Sehol sincs klíma, se otthon, se az autóban, sem a munkahelyen. -
ez így van, feltéve hogy nem takarítasz és nem tartod karban a légkondit. -
nem, egészségtelen, a padlószőnyeg és a légkondi asztmát okozhat, és más légúti, allergiás betegségeket. -
Ez valóban egy lehetséges kimenetel, azonban ez jórészt Északnyugat-Európát fogja érinteni...
Azonban a világ legtöbb pontján egyre gyorsuló ütemben nő az extrém forró napok száma...így valószínűleg hamarabb fogunk elhalálozni trópusi betegségek megjelenése, a népvándorlások és az e miatt bekövetkező konfliktusok és a vízhiány miatt -
clio1616v #90273 van mindegyikben -
Ha leáll a golf áramlat a túlzott meleg miatt, akkor Európában hidegebb lesz. -
-nincs
-nincs
-nincs -
ok, így már értelek -
Nincsen, így a 6nm-es szobámat kurvajól be tudom fűteni a gépemmel együtt. -
saját autóm nincs, de a családiban van légkondi, és a házban is. munkahelyen, albérletben nincs. -
van hideg ásványvizem -
elsősorban azoknak írtam, akik annyira ellene vannak. Ha rendesen meg van oldva a gépészet, akkor észre se veszed h klíma van, csak azt, h jó a hűvöset.
egy split-klíma telepítése olcsóbb, mint a fűtési rendszeré. Fűtés meg kvázi mindenhol van. Ki mire költ. -
+1 -
Csak hogy nem mindenki azért izzad, mert szereti hanem pl, mert nem teheti meg, hogy légkondis autója vagy szobája legyen... -
autóban -
van mindenhol, és ez így jó. aki szeret 30 fokban izzadni, hát tegye -
Nincs sehol. :( -
kezdhetsz hozzászokni :D
az a szopás, hogy ez már ördögi kör, minél több energiát pazarlunk annál nagyobb lesz az átlaghőmérséklet, minél nagyobb lesz az átlaghőmérséklet annál több energiát pazarlunk és így tovább... -
Mindenhol van klíma. Szerencsére. Rühellem a nyarat.