127612
-
Fbn Lx #90459 legalább nem csak bemásolja a válaszlehetőségeket -
Fbn Lx #90458 megvettem a magickát sztímen, amit azóta megbántam! -
Fbn Lx #90457 :DAS_D?s
itt nincs véleményszabadság mindaddig, amíg a moderátoroknak kicsi a pénisze -
geo91 #90456 egyszer, pólókat -
+1 -
gyakran,mindent -
Ritkán, általában antikvár könyvet. -
Még csak pár alkalommal vásároltam. Konkrétan egy monitort, egy cipőt meg egy mikrofont. :) -
eletronikai cikkeket, könyveket, meg szakmai cuccokat (egy ilyen pl horribilis áron kapható itthon, külfdölről postával megvan töredékért) -
igen ti meg haraptok rá, pont ez a célja.. 

-
Könyv, e-book olvasó, motoralkatrész, szerszám, élelem, konyhai kellék, elektronikai alkatrész. Ilyeneket... -
Kaját kihagytam. Pizzát szoktam viszonylag gyakran. -
Gondolta, hogy bárkit érdekel -
így szépen pontosan mindent megfogalmazni, hogy rajoskodhass azzal, hogy miket megveszel, nem elég ám azt írni, hogy órát, elektronikai cuccot, stb -
Viszonylag gyakran, elektromos cikk, ruha, használt elektromos cikk, hangszer. -
ritkán vásárolok, akkor is csak vízipipához cuccokat -
clio1616v #90443 igen szoktam elég gyakran
- iPhone 4-est egyszer használtan USA-ból és kétszer itthoni viszonteladótól
- Alexander McQueen Puma cipőt a UK-ből
- Citizen órákat Singapore-ból
- a Clio RS-emet is interneten találtam és foglaltam le
- szolgáltatásokat: tv, internet, pizza, indiai
a fentieket paypal illetve ebay-en kereszül intéztem
most tervezem egy NikeID nevű szolgáltatás igénybe vételét egy egyedi kinézetű edzőcipő összeállításához és megvásárlásához -
jah nekem az előreutaláshoz a PayPal stb is benne van. Most ember legyen a talpán aki be tudja bizonyítani, hogy az én bankszámlára utalt pénzemért nekem kötelezettségeim vannak felé (adjam oda amit vett).
-
steam-en gyakran szoktam játékokat venni -
commissioner #90440 egyszer vettem könyvet és sokszor pizzát
-
Hogyne rengeteg dolgot bankkártyával, paypal-lal, meg faszomsetuggyamivel lehet venni. Na az nem kóser. -
karajjj #90438 de ahhoz egyesek lusták :D -
személyes átvétel -
Más lehetőség van?
-
Naná, de csak utánvéttel futárral, vagy előreutalással futárral. -
elektronikai cuccok, airsoft cuccok, néha ajándékok -
Aha, pc játék & film -
DIESEL DOG #90432 Ritkán ugyan, de szoktam interneten keresztül vásárolni, többnyire olyan cikkeket amelyek máshol jóval drágábbak illetve itt hazánkban nem kaphatóak, ezenkívül elektromos cikkeket. -
étrendkiegészítők, vitaminok, könyvek, szoftverek, zenei kiadványok, hát úgy kb. mindent (ha jobb árban van... és általában még a futár/pkcs-vel is jobban megéri néha) -
Ritkán, de igen. CPU-t, játékot, egyéb, személyesen nehezen beszerezhető dolgokat. -
Szoktam.
TV, BDPlayer, alufelni, gumik, könyvek, egyéb dolgok, pl. visszacsapó szelep szellőzéshez, pólók, ilyesmi. -
karajjj #90428 ruhát/cipőt szoktam angliából, használt pc alkatrészeket itthonról, kínai olcsó kacatokat ebayről -
Szinte mindent ott veszek meg.
Elektromos cikkeket.
vegyünk példának egy tévét ami a teszkóban 150 ezer, az egy jó internetes oldalon csak 100-110 ezer, akkor gondoljon mindenki amit akar -
Szavazó roBOT #90426 Hány TV-csatornátok van? ==>> Szoktál interneten vásárolni/rendelni? -
hát persze, hiszem ez az imnet. -
vegyél már vissza a moderátorkodásból. első figyelmeztetés. -
Vegyél vissza a trollkodásból. Második figyelmeztetés. -
Mit szívtál?
-
Azok a gyerekek akik ide tévednek mintegy 3-4 nap alatt igencsak megedződnek.. sok "csudát" tanulnak az SG-n, pláne ha nem kerülik el a saját fórumokat és a gumiszobát.. márpedig nem valószínű, hogy következetesen ezt teszik.
Az ottani szövegekhez képest a kiragadott post egy romantikus óda volt...
Nem mentség a trágárságra, de nem is különösképpen megdöbbentő... -
clio1616v #90419 ne haragudj meg, engem nem zavar a káromkodás... szokás kérdése, de vannak itt gyerekek is az ő védelmük érdekében kérlek meg, hogy ne használj szitokszavakat
Köszönöm