127612
-
EnxTheOne #90819 tigerro, most nézem hogy te kérdésed votl a legjobb. (Csillag)
Mi volt a kérdésed? :D -
az nem annyira menő :( -
kurvára leszarom! -
Tartózkodom opció? -
Olyan miért nincs hogy leszarom? -
nincs utcám =( -
EnxTheOne #90813 Simsonok, robogok nem szoktak idegesiteni. CSak a cross. Bekéne tiltani öket, rohadt hangosak. -
nem hallanám a hifitől -
clio1616v #90811 FYI már eladtam a motoromat, de az egy élmény amikor a V2 motor nekiáll szinte fojtás nélkül dobogni alattad és amikor visszaengeded a gázt elkezd durrogni
nem 8 után, nem mások idegesítése szándékkal...
én szomszédom is reggel 7kor jár ki a mélygarázsból és örülök neki, hogy ő átélheti az élményt minden reggel :)
- családapaság nem zárja ki a gyökérséget -
Akkor fogj egy hangfalat, menj be a csemépzett fűrdőszobába és hallgasd ott.

Faszom teli van a sok decibelt okádó motorossal.
Szembe szomszéd is motorozik, de este 8 után lendületből jön be kikapcsolt motorral. Mondjuk családapa és jó fej, valszeg azért nem olyan gyökér, mint te és sok más motoros... -
Éppen aktuális a dolog pár hete ezt műveli egy srác az utcánkban egy nagyon szép, zöld terepmotorral aminek igen mély és erős hangja van :D Én nem szólok érte annyira nem zavart bár volt, hogy hétvégén erre keltem nem volt éppen kellemes. Mások viszont már "megfenyegették" picit... -
clio1616v #90808 félreértettél, nekem sem az okoz örömet, hogy a riasztó bekapcsol és ez másoknak rossz, hanem a szűk utcában a motornak felerősödik a hangja és nem csak hallod, hanem érzed is a bőrödön :)
ki kell próbálni utána tudod eldönteni jó érzés e -
Ki kell nyírni a kis g*cit a pics@ba. Aki csak abban leli örömét, hog máokat halálra idegesít, annak mennie kell, még mielőtt szaporodni kezd! OSU! -
Nem, erről nincs szó. Ha valamit meg KELL csinálnom, vagy meg szeretnék, tehát szeretnék focizni, akkor nem számít, hogy a mellettem lakókat zavarja a labda hangja. Egy darabig, este 11-kor nem állok neki már.
De ha pl a te példáddal élek, azért nem bőgetem a motort, hogy beinduljon a riasztó, mert mást idegesít, nekem pedig semmi jó nincs belőle.
Azért nem motorozok házak között, mert másokat idegesít. Nekem jó a motorozás, de el tudok motorozni a pusztában is ha nincs jogsim, ha van akkor meg az úton. Azért nem megyek házak közé mert az másnak rossz. -
clio1616v #90805 más okoz örömet neked biztos,
úgy értem te olyan ember vagy, aki ha valami jólesne azt esetleg csak azért nem csinálod meg mert belegondolsz, hogy az másnak rossz lehet...
na én ezt nem engedhetem meg magamnak, nem veszem figyelembe mindenáron mások szükségleteit, követelményeit, kívánságait... egyszerűen nem tehetem meg magammal szemben, hogy ne azt csináljam, ami nekem jólesik csak azért mert az másnak nem jó -
Lehet velem van a baj, de én miért nem szeretek paraszt lenni másokkal? -
clio1616v #90803 nem zavar... én is szoktam hasonlót csinálni ^^
Szűk egyirányú utcában a parkoló autók érzékenyebb riasztóit az SV-m hangjával bekapcsolni :)
kinőttem... mára inkább a halkabb motorokat és autókat szeretem, de éppen ezért mivel tudom milyen fiatalon hülyeséget csinálni nem zavar, ha más is azt csinálja, ami jólesik neki -
Szólnék neki, mert utálom a hangos motorokat, meg autókat. Személy szerint decibelhatárt szabnék ki. -
szia! leszarjuk. -
:D -
hétvégente mindig a parkolónál mászkál valami cigány vénasszony és mindig ugyan azt ordítja
kurvára nem lehet kivenni hogy mit, valami ilyesmit
"ITT VOOOOOOOOOLTUUUUUUUUUUUUUUUUNK"
de mindig. már azon gondolkozom hogy lesből megdobom valami nehéz tárggyal (hopikácska ilyet már nem nagyon szabad leírni na mindegy)
ja meghát nekem is mindegy mert olyan 100méterre megy el a vasút, szóval este 11 és hajnal 4 között nem megy csak vonat, amúgy kürtöl az összes barom (csak tudnám mi a faszomnak, főleg hajnalban)
ha fúrják a falat vagy valami azt már fel se veszem. -
-
-
extramagascsaj #90796 Egyéb: attól függ,hogy mit csinálok. Miben zavar meg ezzel,na meg milyen kedvem van. -
extramagascsaj #90795 
-
Nincs olyan szavazat, hogy Nem szólnék neki, de nem azért mert nem akarok vele rosszban lenni, hanem azért, mert cigány és vele van az egész 50 fős pereputty, de legszívesebben elásnám a föld alá és elmehetne a kurva anyjába motorozni.
Igen, nálunk ez van, 10 emeletesek között, hurray. -
akkor küldjél be ötletet, ami szerinted színvonalas -
Ja, fail -
-
Szomszédok mindig kitalálnak valamit, flex, építkezés, gyerekzsivaj és a forgalom is nagy, nem egy Simpson fogja majd kiverni a biztosítékot nálam, szóval röviden:
leszarom -
3. üres szavazatom sorozatban.. csökken a színvonal! -
Zavar, de elfogadom, ha jól emlékszem kis koromban én is ezt műveltem... -
DIESEL DOG #90787 +1 -
Jéé, kaptam csillagot? :) -
Nem szólnék neki, minek? Idegesítene biztos, de majd megunja. Ha ez csak egyszeri alkalom, nem rendszeres, akkor nem para. Persze ha minden nap ezt csinálná, elküldeném a retkesbe. -
Annyi sem. Nem zavar. -
Talán csak annyi, hogy a te pihenésedet / szórakozásodat zavarja ezzel (pl. nem hallod a tévét, nem tudsz nyugodt hangon beszélgetni nyitott ablak mellett, nem tudsz aludni egy kicsit, stb.). -
Ez a kérdés mintha már lett volna nem olyan régen... -
Semmit nem szólnék, mi közöm hozzá? -
Elzavarnám a halál havára.