127612
  • cargame
    Passz. Nem en rendezem, hanem a szulok szoval pntosan nem tudom. Vmi kulfoldi berendezes.
  • Marci0115
    csak ásványvizet, sima csapvizet igyon az akinek 2 anyja van
  • clio1616v
    ezüstözött aktívszén töltetes szűrőn szűröm át a kávéhoz teához leveshez használt vizet
  • Petka
    Aki ásványvizet iszik csapvíz helyett, az a levest is ásványvízből csinálja?
  • HTS s3rg1nh00
    Még szerencse h.a környéken sem élek.
  • Különc
    Nem iszom/iszunk annyit hogy probléma legyen belőle, nem érdekel
  • gabesz012
    Szó nélkül iszom, mert nem tudok mit tenni ellene. De itt nincs is semmi gond a vízzel, a térkép szerint. Egyébként vegyesen iszom ásványvizet/csapvizet.
  • daeemoon
    Szó nélkül iszom, és fogalmam sem volt, hogy van ilyen probléma.

WTF Rémlik valami, de én régóta áttértem az ázsvánvízrü a csapvízre.
  • clio1616v
    mit használsz?
  • KaBuTo666
    Hát mire jó még a víztisztító! Így kettőt egycsapásra! ;-)
  • cargame
    Valamilyen arzénszűrő/víztisztító eszközt/berendezést használok.
  • Zoli007
    Üres szavazás/egyik sem. Szó nélkül iszom, mert nálunk /Csallóköz/ kiváló a víz minősége.
  • clio1616v
    klórnak hívják az ízokozót
  • predator1982
    nem iszok csapvizet ásványvizet iszok. fura ize van a csapviznek...
  • clio1616v
    vannak kerületek, ahol régen előszeretettel ólomtartalmú csövekkel csövezték a hálózati ivóvízvezetékeket, nemrég hívott egy elkeseredett anyuka, hogy hiába minden próbálkozásuk ellene, mindkét gyermeke ólommérgezett lett
  • 89
    csöveket kéne cserélni, ami a vízkezelőművekből kijön (legalábbis Budapesten) az kiváló minőségű... a vízszállító csövek öregedése okozza a problémákat
  • extramagascsaj
    Nem iszok csapvizet, ásványvizet iszok inkább...és a család is.
  • KaBuTo666
    Nálunk van víztisztító, ami minden "szart" kitisztít a csapvízből...Aztán pár hónap múlva mikor cserélni kell a szűrőt, megdöbbenve látom hogy mi sok szart szűrt ki a vízből...barna lerakodás van az egész szűrőn, mint ha fos réteg lenne rajta.
  • clio1616v
    csak Kecskeméten és Szegeden közel 300 ezer embert érint a probléma

és az se mellékes, hogy a 10 millió magyar emberből 1,6 milliónak nem biztosított a határérték alatti csapvíz
  • 89
    Nálunk nem probléma
  • clio1616v
    van rá több megoldás, ivóvízszűrő kancsónak most van folyamatban a field test-je
  • jazzy
    Ahogy látom Szolnoknál jó a víz. Sok csapvizet iszok, ha nem lenne jó is innám, mert szeretem az arzént.
  • Renegade
    azt azért tegyük hozzá, hogy 100*-os akut mérgezést is tolerál az emberi szervezet, ha szoktatva van (pl.:dohányosok, passzív dohányosok).

wikiről:

"Főleg az emésztőrendszert, a csontvelőt és az idegrendszert károsítja (nagyobb dózisokban gyorsan ható méreg). Átlagos mennyisége az emberi szervezetben 0,05 mg/kg — a legtöbb arzént a dohányfüstből és a tengeri élőlények fogyasztásával vehetjük fel. Az ember napi átlagos arzénfogyasztását 0,01–0,3 mg közé teszik; 5–50 mg/nap fölött az arzénterhelés mérgezővé, a 100–300 mg/nap tartományban halálossá válik. Ez a mennyiség szoktatással növelhető: aki hozzászokott, napi 0,5 g arzént is elfogyaszthat anélkül, hogy egészsége akár a legcsekélyebben károsodna."
  • Molnibalage
    Az arzén kiszedéséhez kétlem, hogy emberi áron kapszt te bármit is...
  • Molnibalage
    Nem érdekel, nem sok csapvizet iszom. A leírás nélkül is tudtam, hogy egyes helyeken ez gond. Ahol élek, ott tudtommal nem.
  • tigeroo
    miért, a palackozott poshadt víz jobb? ráadásul a pillepalackból hő hatására kilodja a sok mérgező anyagot is (többet között az antimont, ami az arzénhoz hasonló toxikus hatású)

ezért kell víztisztító berendezést venni, lehet hogy drágának tűnik, de hosszabb távon megéri.
  • Gurren
    nagyon sok mindent, inkább nem sorolom fel.
  • immovable
    Nem érdekel, de a térkép alapján nincs is gond.
  • HTS s3rg1nh00
    nem tudtam h.van,de egyébként is ásványvizet iszok
    meg amúgyis mind1,kishazám nem szenved ebben a betegségben ahogy a térképet néztem
  • Szavazó roBOT
    Melyik tehetségkutató műsorban lépnél fel? ==>> Mit teszel azért, hogy családod ne igyon arzénos csapvizet?
  • Tarajos Sül
    Mi is megtaláljuk az elutasít gombot, ne aggódj. :D
  • byzhouse
    gyökerek megtalálták az Ötlet beküldése gombot. sok retardált itt éli ki magát,mert valóéletben nem állnak vele szóba :|
  • morcosqtya
  • bakkerman
    és 3 percre eltűnik a kiccsávó amíg utántölti
  • morcosqtya

Megvárnám míg kifogy a benzin.

• szurop
    Egyéb: Csak ha pihennék. Pl a szomszéd gyerek pont ezt csinálta, de mindig vasárnap délben, na neki szóltunk, de pl hétköznap délután nem annyira zavarna.
  • zsoltioregon
    Milyen fürdőszoba???
  • zsoltioregon
    Az nem te vagy!
  • Calver
    elég baj neki az impotenciája, lásd #90803.
    bár ettől függetlenül lehet, hogy "véletlenül" a kezemben maradna valami arc átalakításra alkalmas tárgy, miközben abszolút de udvariasan megkérném, hogy vigye innen a túlkompenzálását jó a kurva anyjába.
  • tigeroo
    a tegnapi :)