127612
-
Újra TOP kérdésküldő vok :)
-
nagyon nincsen, a születésnapnak pláne nem értem hogy lehet örülni, max a 18. nak hogy legálisan berúghatok de a többi... -

-
szilveszter az év utolsó napja, újév az év első napja.
-
Mi a különbség az újév és a szilveszter között? -
Karácsony, Szilveszter, Húsvét.
Halloween, az olyan jópofa. :) -
születésnap, névnap, újév, negyedik a karácsony.
külföldi a halloween -
Bankszünnapok. (Nagy Brittania és Írország)
Ez mehetne nonstop, akár az év 365 napjában is! -
Narusco #91291 " Az örökös semlegesség ünnepe. (Ausztria) "
ezt honositani? volt ez az ország az elmúlt párszáz évben semleges ?:D -
kockaworld fákkjee
-
Karácsony, Húsvét, Szülinap
külföldi nemizgat -
Basszus mennyi megkeseredett, pesszimista, rideg emberke van az SG-n... 

-
:D
Mire nem jó a család nem? -
Szlovákiai vagyok, szóval aug. 20 kilőve (bár pont akkor van a szülinapom, mindig mondom is, hogy mekkora tüzijáték van BP-n a tiszteletemre
). Szilveszter meg csak egy nap a többi közül.
-
Karácsony, születésnapom.
Hálaadás. -
Augusztus 20nak és Szilveszternek úgy érzem semmi köze a családhoz, azokat is utálod? Mármint van köze, de max felhívod őket pár szóra, nem velük kell ünnepelni ilyet. Húsvét meg Karácsony az ok -
Március 15 - na nem a nemzeti ünnep miatt, ez egy évforduló :) És az a jó benne, hogy mindig ünnepnapra esik ezért
Augusztus 20 - fasza nyári időben kimenni a strandra ünnepelni mindig jó - sőt általában mostanában nyaralásra időzítem ezt a napot és belföldön tuti vannak jó rendezvények meg minden aznap
Karácsony - együtt a család
külföldi cuccok? max bankszünnapok, a többi ünnep mind más kultúráé, ne akarjunk már majmolni mindent.... -
jaja születésnapomon nekem is mindig ez jut eszembe hogy bassza meg ennyi idős vagyok , de kb még lófaszt nem tettem le az asztalra :/ -
Üres. Egyik sem, mert nem szeretem, ha összejön a család, mert 20 perc után csak politizálás meg veszekedés van.
-
Fbn Lx #91280 kahádzsony
a születésnapom nem szeretem. emlékeztet rá hogy az újonnan meglépett életkoromban már sokkal több mindent el kellett volna érnem ennél. -
Nem szeretem az ünnepeket. -
ldavid #91278 talán húsvét, a kaja miatt (egyet miért nem lehet választani?)
egyik sem érdekel egyébként -
extramagascsaj #91277 Karácsony, sznapom, évforduló
Halloween, Hálaadás -
Névnapot, születésnapot nem tartom annyira lényegesnek, a többit jobban szeretem. -
gabesz012 #91275 Talán a Karácsony.
Több nincs. -
Gibor #91274 Születésnapom
Újév
Augusztus 20
Aug 20 mindenféleképpen :) CokeClub NiteRise party :) az minden évben kihagyhatatlan :D -
Karácsony, Október 23. (hogy maradt ki a listából azt nem igazán értem), és Augusztus 20. -
egyiket se szeretem -
mind -
az lesz a kedvenc ünnepnapom ha lecsukják az összes korrupt politikust, de mivel ez ugyse fog megtörténni , igy lényegtelen -
Nincs kedvenc ünnepnapom.
Külföldi? Hm... Talán az emlékezés Vasárnapja és az ahhoz közeli és részbe hozzájuk köthető másik két ünnep.
-
lusta voltam leírni,hogy boldog születésnapot:) -
clio1616v #91267 nincs kedvenc ünnepnap számomra, mindennap ugyanolyan fontos, nekem senki ne mondja meg, hogy melyik napnak mi a jelentősége a számomra
el tudom dönteni, hogy melyik nap mi esik jól nekem és aszerint élek, nincs szükségem használati útmutatóra és előre megírt forgatókönyvekre, ahhoz, hogy tudjam mikor mit csináljak -
A hálaadás tetszik, de az amcsi ünnep, amcsi hagyománnyal és történelemmel, semmi közünk hozzá, ahogy a Halloweenhez sem. Ergo a 2. kérdés 2. része hülyeség. -
szal: áá, még 11 előtt volt ez szal nemhiszem :D -
nemtudom, sztem tök átlagos mindegyik, na jó, talán a karácsony nem az, mert olyankor összegyűlik a család, és azért jó beszélgetni azokkal az ismerősökkel akiket rég láttam.
amúgy meg tényleg mindegy, akkor ünneplek amikor akarok, ahhoz nekem nem kell "ürügy", meg miért egyetlen naphoz kötni ezt?
valentin nap egyenesen a legalja az egész nyugati ünnepeknek...
halloweenezni meg majd akkor fogok ünnepelni ha a new yorki kölkök busójárnak
-
összes nap szar. gyökér magyarok meg úgy is minden külföldi *****ot képesek majmolni. -
Szavazó roBOT #91262 Vennél emberi tulajdonságokkal rendelkező robotot? ==>> Melyik a három kedvenc ünnepnapod? -
Nem volt, többnyire beleszarok a dolgokba. -
?