127612
  • Gell97 kolega
    Sz*rok az ilyen népbutító hülyeségekre.
  • chhaya #91498
    NEM.
  • tigeroo
    nem, mert egy büdös nagy internetfüggő vagyok és inkább 24 órából 20-at netezek napközben ahelyett hogy tv-re pazarolnám eme drága időmet. (sőt rosszabb is vagyok mint a valóságshow nézők mert én a suliban/budin is 3G-zek)
  • Motoroj
    Néhány csatornát én már akkor sem néznék ha teljesen leállnának az idióta műsorokkal.
  • Büdös Bohóc
    btw úgy hívják ezt, hogy hulu és netflix
  • Büdös Bohóc
    kámin' szún
  • morcosqtya
    Egy teljesen egyedileg összeállítható müsorkosár alapú tv-re várok. Bevállalható mennyiségü reklámmal de kategorikusan letiltható, kizárható tartalommal (valóságshow-k, ezo-tv).
    Kár lenne teljesen lemondani a tv-röl mint médiáról, de ha így és erre haladnak akkor ügyesen vágják maguk alatt a fát..
  • Peter1
    Az az igazság, hogy a TV2-öt és az RTL Klubot sem nézem. Az RTL Klubbon csak az F1-es "közvetítést", dehát azt is csak kényszerből, mert máshol nem tudom. A Nat. Geo, History, Discovery és társai adókon amiket nézek, pedig nincsenek ilyen típusú műsorok.
    De a válasz a kérdésre:
    "Nem fogom egyiket se nézni, de az ismerősök majd tesznek róla, hogy jól informált legyek"
  • QuippeR
    "másképp viszonyulsz valakihez azért, mert X műsort nézi, Y műsort pedig nem?"

válaszom hangos és egyértelmű igen.
  • Dzsini
    A maximális hangerő már most is korlátozva van, a probléma az átlagos hangerővel van - ennek a korlátozása folyamatban, az új médiatörvényben már dinamikusan van meghatározva a reklámok maximális átlag hangereje (a körülötte futó műsorokhoz kell illeszkedni), nem tudom a végrehajtatás mikor és hogy kezdődik vagy kezdődött meg. További probléma, hogy sok csatorna nem magyarországi sugárzású (pl. román leányvállalatnál van, ezért mások a korhatárkarikák is), így rájuk az ottani szabályok érvényesek.
  • Büdös Bohóc
    utóbbit keményen vizsgálják most is és valszeg be is fogják tiltani a "hangosabb reklám" c. játékot.
  • morcosqtya
    Ezzel tisztában vagyok. Én örülnék a legjobban ha gugliznom kellene mi az, hogy való világ. De nem kell.
    Én is nézek tv-t, bár lényegesen kevesebbet mint régen, és igen, nem lehet kikerülni. Ha a kezemnél van a távkapcsoló akkor némítok a reklám alatt. Alkotmányba foglalnám a valóságshow mentes tv nézés állampolgári jogát, valamint a "filmet megszakítva ugyanolyan hangerön reklámsugárzás" kötelezettségét.
    :)
  • Hegi90
    vv5-ről múlthéten hallottam először, a másikról meg azt se tudom, hogy mi az.
  • Dzsini
    Mivel nem tudod, hogy az itteni napi átlag 100-120 szavazó hogy áll össze, azokból melyik az a maximum 20, aki hozzászól, és ezekből úgy általában mennyi az őszinte, és mennyi játszik vagy trollkodik, így esélytelen a dolog :)
  • Sir Quno Jedi
    Ne legyél hülye. Aki néz TV-t amúgy és tvkettőt vagy retekklubbot, az nem tudja nem nézni ezeket a valóságsókat, mert 5-10-15 percenként betolják a pofádba, bármit is nézel amúgy. Az összes lényeges részt meg fogod nézni, attól függetlenül, hogy mire adják magát a valódi összefoglalókat, addigra már rég alszol, de legalábbis lekapcsoltad a készüléket.

Amúgy főleg a nők nézik és nem egy kollegám panaszkodik (mikor pl. skype-on beszélünk mert meló van, hogy az asszony ott nézi a háttérben és már kezd tőle megőrülni. Másik kollegámnál meg asszony otthon van pl. gyerkőcökkel, egész nap uncsizik, akkor nézi a falóvilágot, még NETEN IS. Ezek a tények. Namost szegény pasi álmából felköltve is tudni fog mindent a "sóról", pedig sosem ült le, hogy akár csak egy részt is megnézzem (és szívből gyűlöli, hogy ennyit tud róla).
  • gercse
    nem gondoltam, hogy egy rossz szóhasználatból ez lesz :D
    a kiszűrni alatt azt értettem, hogy megállapítani, ki az, aki valóban nem nézi, csupán statisztikailag, semmi más szándék nem volt bennem :)
  • morcosqtya
    Az SG egy mini rpg az életen belül..
    A szavazó topic meg az SG-n belül is.
    :)
  • Petka
    Akkor menjünk és postoljuk tele a topikot fostalicska tv-műsor" kommenttel :D
  • Büdös Bohóc
    látszik is, hogy ott nagyrészt nem azok az emberek vannak amúgy, akiket ezekben a topikokban látunk, sok gyökérrel van tele akik egész nap ott verik a nyálukat, hogy mi történt a villában stb :D Egyik nap benéztem, hogy beírjam mennyire tetszik a műsor (értsd: "fostalicska tv-műsor" komment hozzáadása) és elborzadtam...
  • Petka
    bocsi :)
  • Dzsini
    ejnye, hát illik kiütni? :)

@gercse: miért akarod kiszűrni azokat, akik nézik? Más emberek lesznek tőle, vagy másképp viszonyulsz valakihez azért, mert X műsort nézi, Y műsort pedig nem?

Amúgy az itteni szavazások - bár anonim és egészen kis minta - már sokszor bizonyították, hogy a többség ilyenkor az általa elképzelt elvárásoknak, és nem a valóságnak megfelelően szavaz. Hogy mi van emögött, az érdekes kérdés - lehet, hogy sokan önmagukkal szemben sem őszinték, nemhogy mások irányába. Mások pedig itt a fórumon egy szerepet játszanak, ami szintén bizonyos típusú válaszokat, hozzászólásokat és reakciókat jelent, még szavazáskor is (sok hozzászólónál már előre egyértelműen borítékolni lehet, hogy mit fog mondani, neki ez a szerepe itt a fórumon).
    A kérdésekre érdemes inkább úgy tekinteni, hogy egy beszélgetés indítórugójára, nem pedig komoly, vagy bármilyen szempontból felhasználható információforrásra.
  • OrioN the S
    Sz*rok az ilyen hülyeségekre és be is sűríteném egy csatornára az összes ilyen hányadékot. Be kéne tiltani... börtönviseltek, cigányok meg kurvák mennek be, mert nem akarnak dolgozni. Remélem kigyullad az egész villa és ott rohadnak meg.

• morcosqtya
    Miért kellene kiszürni?
    Mindenki azt nyilatkozik amit akar. Csak azt mondom: viccesen ütközik az ilyen statisztikák eredménye a tapasztaltakkal.
    Ez nem személy szerint az elözö postoknak szól, nem vonom kétségbe az öszinteségüket. Egyszerüen annyi, hogy (munkatársi példán) nem "divat" felvállalni, hogy nézik, de ha beszélni kell róla akkor mindenki baromira képben van és aktuális a témában.. :)

• Petka
    Na igen ez is érdekes:
  • gercse
    ezt is mindig elmondja mindeni, amit te, de akkor, mi a jó módszer kiszűrni azokat, akik tényleg nem nézik? :D
  • morcosqtya
    Ezeket soha nem nézi SENKI ebben az országban. Nem érdekelnek senkit, a szereplöket sem ismeri senki. Ennek ellenére sajnos minden reggel az fogad a munkahelyen, hogy 5 munkatársnöböl 4 azt taglalja milyen ciki volt tegnap a vv jocó de bezzeg a vv margit hogy megmondta a kis hülye vv vazulnak, stb.
    Természetesen ök sem nézik..
  • Büdös Bohóc
    nem nézek tvt
  • Sir Quno Jedi
    Már mind1, úgyse nézek tv-t, már híradót se. Egy sorozat van amit néha nézünk, az is véget ér lassan, így nyasgem. Felőlem meg is szűnhetnek az adók mind az utolsó szálig.
  • Molnibalage
    TV-t sem nézek vagy 3 éve...
  • clio1616v
    elszomorító, hogy a mai fiatalok mennyire idétlenek, civilizálatlanok és a morális szintjük rendkívül alacsony szinten van, nincsenek céljaik, nincs felel

aki idősebben ilyen műsorba jelentkezik, az meg beteg ember

sajnos ezt muszáj nézni, erről muszáj beszélni... ez a mainstream
  • Petka
    Kb 3 hónapja semmilyen tv csatornát nem láttam, nem is hiányoznak...
  • Lacee86
    Sz*rok az ilyen hülyeségekre. Kb. hányingerem van tőlük...
  • Szavazó roBOT
    Ismerkednél olyan emberrel, kapcsolat kibontakoztatása céljából, aki nem beszéli az anyanyelvedet? ==>> Nézed majd valamelyik valoság showt?
  • Fbn Lx
    párkapcsolat meg simán, japán lánnyal
  • Fbn Lx
    volt egy amerikai meg egy brazil osztálytársam, a brazil buzi volt de az amerikaival jól megvoltam.
  • extramagascsaj
    Igen, kihívásnak veszem...
    Németül, angolul beszélek. Szeretek idegen nyelveket tanulni. Szívesen ismerkedek bárkivel a nemzetiségétől függetlenül,ha normális arcnak tűnik.
    Párkapcsolat kibontakozása céljából: egyéb...ez jön magától...nem zárnám ki a lehetőségét,h más anyanyelvű hímmel alkossak egy párt. :)
  • SötétBarom
    Igen/igen.

Külföldön dolgozom, angol-német egész jól megy, így nem érezném szerintem problémásnak.. Németem mondjuk kicsit darabos, de fejlődőképesnek érzem magam :D
  • Lacee86
    105, 103, 101, 110
  • byzhouse
    01101001 01100111 01100101 01101110
  • commissioner
    Ha van elég motiváció, úgy nem nehéz. Meg én sokkal könnyebben beszélek a külföldi lányokkal az egyetemen angolul, mint angolórán a tanárral. Ott sokszor olyat kérdezett a hülye tanár, hogy még magyarul se tudtam volna rá válaszolni, meg úgy általában feszültebb az egész légkör. De a hétköznapi beszélgetéseknél sokkal lazább a hangulat, könnyebben előjönnek a tanultak is. Az meg plusz jó szitukat eredményez, ha a csajnak sem anyanyelve az angol, mert legalább sorstársaknak érezzük egymást a nyelvi nehézségeket illetően.