127612
  • Metalmilitiakid
    Basszert sztem egyértelműen ujjal kell, bár mondjuk ezt már énse tudom behozni legalábbis pontosan és hosszútávon.
    Whiplash
  • tigeroo
    hogyne próbáltam volna, de képtelen vagyok pengetőzni :D
    mondjuk amikor 32edeket kell "ujjazni" az kibaszott fárasztó
  • morcosqtya
    Ujjakkal. +Tapping, +slapping stb..
    Bár a régi Csepei könyv szerint a basszusgitár "pengetős hangszer".. :))

(néhányan valóban csinálják pengetővel is)
  • Lacee86
    Elektromos gityón is van ritmusszekció, power akkordok. :) Azt nem próbáltad? Amúgy bass-t azt főleg puszta ujjal szokás, nem pengetővel úgysem, nem?
  • tigeroo
    hát ez 2 éves felvétel, azóta suli mellett nem is nagyon volt időm játszani.
    mondjuk nekem a funk a kedvenc stílusom, ott azért központi szerepe van a bassnek. marcus miller a kedvenc előadóm, bár még az ő szintjén kurvára nem tudok :D meghát szerintem a legfontosabb a jó ütem, én meg így is tekintek rá (legelőször doboltam, hallgatok rapet is, ott is inkább az ütem + az ritmusos beszéd a fontos)

szóval ahogy írtad is, én teljesen ritmusszekciósként fogom fel, na jó, legalábbis elsődlegesen. amúgy ez hosszú történet, balkezes vagyok, de balkezes hangszeren nemtudok, csak normálison... viszont jobbkézzel a pengetőt pengetni meg suta vagyok:D ujjal meg kurvajól megy
    szóval csak ezért nem kezdtem szólógitárral, meg mint írtam kicsit bennem van ez az ütem/tempóadó vonal is, szóval nekem ez a tökéletes így. nomeg autodidakta megakad az ember egy szinten. persze van rengeteg szám amiknek nemnagy basstémái vannak, azért "4 akkordos punk szart" énsem játszanék.
  • 89
    nem nézek ilyen f@szságokat...már attól ideges leszek, ha meglátom a sok kurvát és hímringyót a reklámokban...ledózerolnám magukat az adókat is és a helyüket behinteném sóval xD
  • Lacee86
    Húh, jó vagy már benne. :) Nem unalmas hangszer amúgy? Mert amúgy nagyon pöpec kis bass solok vannak, csak ugye egy átlagos számban csak ritmus, pár hanggal. Ezt nem leszólásképp mondom, iszonyú nehéz lehet folyamatosan tartani a ritmust. Bár gondolom ha 4 éve csinálod, akkor már elég jól megy ez is.
  • tigeroo
    benne lennék, zúzzál csak debrecenbe :)

itt a [URL=http://www26.zippyshare.com/v/93975808/file.html]"referenciám"[/URL]
    (soul to squeeze)
  • predator1982
    szarok az ilyen hülyeségekre!
  • Lacee86
    :) Alapíthatunk zenekart. :) Én szívesen lennék ilyen amatőr zenekarban amúgy, csak mondjuk abban általában az énekes a "frontember", én meg nem igazán vagyok az a vezető alkat. :D
  • tigeroo
    gyere debrecenbe :D énis akartam volna oda járni képezni magam, de most átkerültem költségesre a suliban és hát na...
  • Lacee86
    Autodidakta, egyelőre. De szeretnék majd tanárhoz járni. Benne volt a pakliban, h Debrecenbe kerülök, ott van egy rock suli. Egyelőre nem kerültem oda, de benne van a pakliban. Oda beiratkoznék pl., nem olyan vészes a tandíj. Ezek a külön énekórák viszont sajna iszonyú drágák. :/
  • tigeroo
    és autodidakta vagy tanárhoz is jársz (tervezel?)
  • Lacee86
    Van ám az több is, csak nem mersz mások előtt énekelni. :) Én se nagyon mertem eddig, nyugi, de egy kicsit kezdek bátrabb lenni. Igazából rájöttem, h nagyon vágyom arra, h másoknak énekeljek, csak nem volt merszem eddig, meg lehetőségem se sok.
  • tigeroo
    az szép már azért:) én 1 kvinten belül vagyok, szóval ilyen tábortüzes akkordozós valamiket tudok max énekelni, de azokat legalább tisztán.
  • Lacee86
    F, inkább Fisz-től gisz'-ig, nagyon erőlködve az a'. Gondolom ez mond vmit, ha zenélsz. :)
  • Lacee86
    Bő 2 oktáv a hangterjedelmem torokból (a falzettet nem számítom bele), az olyan átlagos sztem.
  • Lacee86
    Igen én. :) Köszi.
  • tigeroo
    az nem baj ha mélyebb, ha a tiszta oktávot tudod tartani(4 éve bassgitározom ;)

amúgy ha én így tudnék énekelni szerintem még a postai ügyintézést is dalolva tenném
  • ressy14
    Ha az R.E.M. - Everybody hurts (vocal cover) -t is te énekled, akkor gratu!
  • Lacee86
    Köszi. :) Hát, a magasakat még eléggé fejlesztenem kéne. Amúgy is inkább bariton a hangfekvésem (ez azt jelenti, h középmagas hang), sok dalt lejjebb kell énekelnem, mint az eredetei hangnem. Elárulom, mert hát sztem nem szégyen, h amit linkeltem, az is 1 egész hanggal lejjebb van, mint az eredeti Hűtlen. Aki ért kicsit a zenéhez, az úgyis meghallja. :)
  • commissioner
    A legutóbbi VV-be nagyon ritkán bele-bele nézegettem, de nem tartom sem rossznak, sem jónak az ilyen műsorokat. Egyszerűen elfogadom, hogy vannak, oszt jó napot. Az ismerőseim körében akik nézték nem lettek sem hülyébbek, sem normálisabbak tőle. Pont ugyanolyan emberek maradtak utána is.

Ezekben a valóságsókban a készítők mindig valami történetet akarnak kreálni. Olyan dráma és vígjáték keverékét. Vannak pozitív és negatív szereplők. Lehet őket szeretni is, utálni is. Megvan a cselekmény is. Háború, barátság, szerelem stb. A vágással is rá tudnak erősíteni a sztorira.
    Szal minden megvan ahhoz, hogy olyan legyen az egész, mint egy film.

Sokan falják a gagyinál gagyibb, közhelyekkel teli, giccses filmeket, és áradoznak arról, hogy ők aztán semmi pénzért nem néznék ezt a sz*r VV-t. Na, ők a tipikus divatfikázók, akik nem látnak az orruknál messzebb...
  • tigeroo
    küldöm mindenkinek aki immo
  • immovable
    háááh :D
  • immovable
    Ügyes.
  • tigeroo
    magas hangokkal hogy állsz?

mondjuk egy ilyen menne (refrén)? :)
  • immovable
    Szerintem meg úgy mint a bal szélső rész.
  • tigeroo
    most kb. úgy nézek mint a logómban a jobbos
    hallod ez úgy azért elég komoly, ebben a hangban nemcsak hobbiszint lakozik
  • Lacee86
    OFF:

Akit netán esetleg érdekel, Edda - Hűtlen szerény személyemtől:
    link

ON
  • immovable
    Ezek szerint te is vv-s vagy. :D
  • geo91
    szarok az összesre
  • Lacee86
    Amúgy a Való Világnál már csak ez az Aranypart f*szság a nagyobb agyhalál... Mikor voltunk nyaralni, haverom barátnője meg egy másik haverom meg voltak érte őrülve, h ezt ők megnézik. Hát láttam belőle pár percet, lezsibbadt az agyam tőle... Szinte szó szerint szívják ki ezek a a műsorok... :/
  • MR ME
    szarok az ilyen hülyeségekre, népbutítás az egész
  • Lyukasbogrács
    ne nézz oda
  • Yoda001
    VV5.
  • NEOreg3
    le sem szarnám, de mivel anyám nézi, jó pár pillanatot így is látni fogok belőle
  • tigeroo
  • byzhouse
    vv4-et néztem,de vv5-ből láttam 4percet
  • jazzy
    Na akkor én bevállalom!

Mint ahogy eddig is tettem, igen, néztem a vv4-et (bár csak a felétől) és a vv5-öt is nézni fogom ha érdekes lesz. Az elejét nem nézem, a nagyon nagyon hülyéket ejtsék ki, utána meg fogok nézni pár részt.

A Valószínűleg meg fogok nézni egy-két részt -re szavaztam.

Nekem tapasztalatom, hogy sokkal többen nézik, mint amennyien bevallják. Trendi azt mondani, hogy szar, ócska, ne nézz tvt mert buta leszek, ha valóságshowt nézel nem állok veled szóba.

Nekem is a barátaim ezt mormolták mindig, ennek ellenére amikor én közöltem, hogy nézem, rögtön váltás volt más témára és képzeljétek, azóta is szóba állnak velem.

A fórumon is volt pár ember, aki közölte, hogy mind hülye, nem is beszélnek olyannak, aki nézi, ennek ellenére én mindig vállaltam és még mindig beszélnek velem.

Miért? Kell néha az agyradír, nézni mások mennyire hülyék.

A vv topicban is van 1-2 nagyon hülye, mint mindenhol, de vannak értelmes emberek is. Nézik.. na és akkor mi van? Velem el lehet beszélgetni 500 más témáról is, értek is dolgokhoz, érdekelnek is dolgok és nézek is néha valóságshowkat. Erről ennyit.
  • RS
    Sz*rok az ilyen hülyeségekre.

Számomra felfoghatatlan, hogy valaki ilyen műsorokban leli örömét...