127612
-
KaBuTo666 #91781 4x egy nap. -
én ha estére telezabálom magam akkor reggel korgó hassal ébredek!!! de csak akkor! -
reggeli minndenképp, a többi meg ahogy jön. -
Reggel semmit,melóban délben ebédelek,itthon délután.Aztán este vagy inkább éjjel jön meg a legjobban az étvágyam és akkor eszem a legtöbbet.Amúgy bármikor eszek mikor megéhezek,akár hajnalban is. -
clio1616v #91777 rendszeresen táplálkozok és tudatosan.
a vércukor szintem egyensúlya érdekében, hasonló glikémiás indexű ételeket próbálok enni, hogy az étkezések előtt beadott hosszú és gyors hatású inzulin biztosítani tudja a sejtjeim optimális cukorfelhasználását -
Egyéb. 4x, 5x egy nap. -
Bármikor, ha éhes vagyok és van rá időm. -
Szavazó roBOT #91774 Részt vennél úgy egy túrán, hogy tudod a tisztálkodás nem kivitelezhető naponta? ==>> Milyen gyakran táplálkozol? -
igen eltérő lehet a két szemed cylinder foka, ha gyakran szeretnél hordani lencsét, akkor havi hordású lenne jó neked , azt minden nap be kell rakni, este ki kell venni, amikor tudod pihentesd a szemed, nekem is cilkós:-) már sok optikában van lehetőség, hogy ingyen kipróbáld milyen a lencse, illetve meg is tanitanak használni:-) nem rossz dolog, csak ésszel kell! -
Gond nélkül 1-1,5 hetet is. -
Miért amúgy pl. Balcsinál a part mellett a lehűtőzuhanynál is meg lehet fürdeni, tüsfürdővel is. (Öregeket látni is néha.) Nyilván gatyában, de amúgy jó az 1-2 napra, a lompos még eltűri. :D -
Gond nélkül 1-1, 5 hetet is.
A víz tisztasága és hőmérséklete alkalmassá teszi a fürdésre / úszásra.
Így azért nem vészes a helyzet, ha legalább a tengerben/tóban/folyóban meg lehet fürdeni. Még akár hideg vízben is csobbannék, bírom. -
-
perifériás látásról hallottál már? -
úgy készül a túrós tökös (süti)
?
-
Fallout 3?
:) -
2-3 nap max. -
cargame #91764 Gond nélkül 1-1, 5 hetet is. ( 10 napot birtam ki max olyan korulmenyek kozt, h patakba lehetett csak tisztalkodni messze a civilizaciotol :D ) -
Gond nélkül 1-1, 5 hetet is. -
2-3 napot simán. Többet csak akkor, ha muszáj lenne :D -
Egész évben túrázok. (a tisztálkodás mindig megoldható, néha csak 2 dl vízben...:)) -
4-6 napot is simán
idén szervező voltam a gólyatáborban,5 napból 2 napon át annyit kellett segíteni itt-ott amott hogy nem volt 10 percem egy zuhanyra sem...utolsó reggel mondtam a többieknek,addig ne szálljanak be mellém a kocsiba,amíg nincs az összes ablak lehúzva
-
commissioner #91759 nem mindegy, h milyen a hőmérséklet. Ha 18 fokban kéne túrázni, több napig is menne fürdés nélkül, de 28-ban már aznap gecibüdös lennék, akkor már nehéz lenne kibírni
ui:
NE FÜRGYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééééééééééééé LE !!!! :D -
Az más...
Akkor nem ide vág, de azt meg tudod mondani, h ilyen speckó cilinderes lencse (-0,5-es közellátásra és -0,5 cilinder dioptria, de vmi szög különböző a 2 szememnél, egyiknél 60 fok másiknál 90) létezik-e, és mennyibe fájna, vagy milyen lehetőségek vannak? Most csináltattam szemüveget 2 hónapja kb. Utcán örülök, h jól látok végre, meg itthon is hordom sokat, géphez is sokszor, de azért zavaró tud lenni. Nem tudom milyen érzés lehet egyáltalán a kontaktlencse, meg h bírná-e a szemem. -
ha két-három naponta van rá lehetőség kibírom, amúgy gyilok nagyon:D -
látszerész vagyok, icipicit talán konyítok a dologhoz...amúgy meg akinek van pénze a drága kontaktlencsére, az ne siránkozzon, hogy egy jó szemüvegre meg nincs-.- -
Pár napig okés. -
Gólyatábor ugyanez volt. 1 hét sátrazás, fürdésre lehetőség volt (hidegvizes zuhany), de olyan nagy sor volt mindig, hogy inkább elmentünk bányatavakba, patakba fürdeni. Hogy a szervezőket idézzem: "A tábor helyszínén kissé nomád körülményekre számíts, de ez így is van rendjén, hiszen egy leendő biológus, környtanos, földrajzos vagy akár földtudós ne ijedjen meg a saját árnyékától." Ki lehetett bírni. -
nemgond, evezős táborban se fürdünk minden nap, pedig tehetnénk :D -
Nem szeretek túrázni. Naponta 1 fürdés minimum, ha tehetem reggel-este fürdök. Jobban is indul a napom ha fürdök, felfrissít. Lefekvés előtt pedig mindig. -
Ezt honnan hallottad? :/ Szted amúgy arra kinek van pénze?
-
clio1616v #91749 vagy jó képzelő erő kell és nem kell szemüveg sem -
hülyeség, jó szemüveg kell a kontaktlencse mellé. a lencse nem szemüveg helyett van, hanem mellé... -
sajnos annyira gyenge a szemem, hogy abban nem élvezném a kirándulást -
szemüveg? -
297 rovar meg három medve. :-) -
Kontaktlencse miatt meg vagyok lőve... szóval nem. -
A természet ilyen szempontból nagyságrendekkel tisztább tud lenni - kevésbé esélyes, hogy ahol te leguggolsz, ott előtted még háromszázan tették ugyanezt aznap. -
az ugyanaz, csak nem avar, hanem csésze felett guggolsz xD -
nem erdőbenszarásról van szó vaze, hanem a "Az angol WC-re be tudsz csusszanni a közelben lévő szórakozóhelyeken."