127612
  • KaBuTo666
    4x egy nap.
  • tigeroo
    én ha estére telezabálom magam akkor reggel korgó hassal ébredek!!! de csak akkor!
  • tigeroo
    reggeli minndenképp, a többi meg ahogy jön.
  • Willenbrock
    Reggel semmit,melóban délben ebédelek,itthon délután.Aztán este vagy inkább éjjel jön meg a legjobban az étvágyam és akkor eszem a legtöbbet.Amúgy bármikor eszek mikor megéhezek,akár hajnalban is.
  • clio1616v
    rendszeresen táplálkozok és tudatosan.

a vércukor szintem egyensúlya érdekében, hasonló glikémiás indexű ételeket próbálok enni, hogy az étkezések előtt beadott hosszú és gyors hatású inzulin biztosítani tudja a sejtjeim optimális cukorfelhasználását
  • immovable
    Egyéb. 4x, 5x egy nap.
  • Molnibalage
    Bármikor, ha éhes vagyok és van rá időm.
  • Szavazó roBOT
    Részt vennél úgy egy túrán, hogy tudod a tisztálkodás nem kivitelezhető naponta? ==>> Milyen gyakran táplálkozol?
  • predator1982
    igen eltérő lehet a két szemed cylinder foka, ha gyakran szeretnél hordani lencsét, akkor havi hordású lenne jó neked , azt minden nap be kell rakni, este ki kell venni, amikor tudod pihentesd a szemed, nekem is cilkós:-) már sok optikában van lehetőség, hogy ingyen kipróbáld milyen a lencse, illetve meg is tanitanak használni:-) nem rossz dolog, csak ésszel kell!
  • Hegi90
    Gond nélkül 1-1,5 hetet is.
  • Lacee86
    Miért amúgy pl. Balcsinál a part mellett a lehűtőzuhanynál is meg lehet fürdeni, tüsfürdővel is. (Öregeket látni is néha.) Nyilván gatyában, de amúgy jó az 1-2 napra, a lompos még eltűri. :D
  • Motoroj
    Gond nélkül 1-1, 5 hetet is.

A víz tisztasága és hőmérséklete alkalmassá teszi a fürdésre / úszásra.
    Így azért nem vészes a helyzet, ha legalább a tengerben/tóban/folyóban meg lehet fürdeni. Még akár hideg vízben is csobbannék, bírom.
  • GyuriX2572
  • GyuriX2572
    perifériás látásról hallottál már?
  • tigeroo
    úgy készül a túrós tökös (süti)?
  • morcosqtya
    Fallout 3?
    :)
  • Kata
    2-3 nap max.
  • cargame
    Gond nélkül 1-1, 5 hetet is. ( 10 napot birtam ki max olyan korulmenyek kozt, h patakba lehetett csak tisztalkodni messze a civilizaciotol :D )
  • Ic3 m4n
    Gond nélkül 1-1, 5 hetet is.
  • SötétBarom
    2-3 napot simán. Többet csak akkor, ha muszáj lenne :D
  • Krezga
    Egész évben túrázok. (a tisztálkodás mindig megoldható, néha csak 2 dl vízben...:))
  • HTS s3rg1nh00
    4-6 napot is simán
    idén szervező voltam a gólyatáborban,5 napból 2 napon át annyit kellett segíteni itt-ott amott hogy nem volt 10 percem egy zuhanyra sem...utolsó reggel mondtam a többieknek,addig ne szálljanak be mellém a kocsiba,amíg nincs az összes ablak lehúzva
  • commissioner
    nem mindegy, h milyen a hőmérséklet. Ha 18 fokban kéne túrázni, több napig is menne fürdés nélkül, de 28-ban már aznap gecibüdös lennék, akkor már nehéz lenne kibírni

ui:
    NE FÜRGYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééééééééééééé LE !!!! :D
  • Lacee86
    Az más...
    Akkor nem ide vág, de azt meg tudod mondani, h ilyen speckó cilinderes lencse (-0,5-es közellátásra és -0,5 cilinder dioptria, de vmi szög különböző a 2 szememnél, egyiknél 60 fok másiknál 90) létezik-e, és mennyibe fájna, vagy milyen lehetőségek vannak? Most csináltattam szemüveget 2 hónapja kb. Utcán örülök, h jól látok végre, meg itthon is hordom sokat, géphez is sokszor, de azért zavaró tud lenni. Nem tudom milyen érzés lehet egyáltalán a kontaktlencse, meg h bírná-e a szemem.
  • predator1982
    ha két-három naponta van rá lehetőség kibírom, amúgy gyilok nagyon:D
  • predator1982
    látszerész vagyok, icipicit talán konyítok a dologhoz...amúgy meg akinek van pénze a drága kontaktlencsére, az ne siránkozzon, hogy egy jó szemüvegre meg nincs-.-
  • chhaya #91754
    Pár napig okés.
  • szabod
    Gólyatábor ugyanez volt. 1 hét sátrazás, fürdésre lehetőség volt (hidegvizes zuhany), de olyan nagy sor volt mindig, hogy inkább elmentünk bányatavakba, patakba fürdeni. Hogy a szervezőket idézzem: "A tábor helyszínén kissé nomád körülményekre számíts, de ez így is van rendjén, hiszen egy leendő biológus, környtanos, földrajzos vagy akár földtudós ne ijedjen meg a saját árnyékától." Ki lehetett bírni.
  • ocskoszilard
    nemgond, evezős táborban se fürdünk minden nap, pedig tehetnénk :D
  • jazzy
    Nem szeretek túrázni. Naponta 1 fürdés minimum, ha tehetem reggel-este fürdök. Jobban is indul a napom ha fürdök, felfrissít. Lefekvés előtt pedig mindig.
  • Lacee86
    Ezt honnan hallottad? :/ Szted amúgy arra kinek van pénze?
  • clio1616v
    vagy jó képzelő erő kell és nem kell szemüveg sem
  • predator1982
    hülyeség, jó szemüveg kell a kontaktlencse mellé. a lencse nem szemüveg helyett van, hanem mellé...
  • GyuriX2572
    sajnos annyira gyenge a szemem, hogy abban nem élvezném a kirándulást
  • tigeroo
    szemüveg?
  • morcosqtya
    297 rovar meg három medve. :-)
  • GyuriX2572
    Kontaktlencse miatt meg vagyok lőve... szóval nem.
  • Dzsini
    A természet ilyen szempontból nagyságrendekkel tisztább tud lenni - kevésbé esélyes, hogy ahol te leguggolsz, ott előtted még háromszázan tették ugyanezt aznap.
  • 89
    az ugyanaz, csak nem avar, hanem csésze felett guggolsz xD
  • Sir Quno Jedi
    nem erdőbenszarásról van szó vaze, hanem a "Az angol WC-re be tudsz csusszanni a közelben lévő szórakozóhelyeken."