127612
-
Is-is, fenntartásokkal kezelem -
Borzalmas. -
Szavazó roBOT #91859 Mi a véleményed az SG-n megnyíló idióta, vandáltopikokról? ==>> Tetszik az SG új pontozási rendszere? -
extramagascsaj #91858 bizonyos esetben azért mert félt...talán -
Ha B-dúrban kéri, magas aisz'-szal, akkor elküldöm a sunyiba, mert azt nem tudom kiénekelni. :DDD -
ezt a hülye kérdést
miért kérdezne ilyet a barátnőőm, ha szeret?!? -
extramagascsaj #91855 Nekem is ez volt az egyik legszimpatikusabb lehetőség,de inkább az egyébre nyomtam, mert tényleg attól függ,hogy milyen hobbiról is van szó, milyen hangnemben és okból kéri ezt a másik. -
DIESEL DOG #91854 Azt hiszem nekem is hasonló az álláspontom a kérdést illetően...
-
A hobbimat választanám, de nem azért mert fontosabb, hanem mert nem szeretem ha ilyen kérdés elé állít valaki. A következő a sör lenne, aztán a barátok... stb. Az ilyen kérdés egy intő jel. -
gabesz012 #91852 A hobbimat választanám, de nem azért mert fontosabb, hanem mert nem szeretem ha ilyen kérdés elé állít valaki. -
Amíg új a barátnő addig háttérbe szorítom a hobbit.Idővel a hobbi javára döntenék biztosan,ilyen válaszút elé sosem kerültem amúgy. -
Nem írtak róla, szerintem most pár napig biztos folyamatos csiszolgatás lesz, egy-két resetre én még számítok. -
Bizony bizony, azok a régi-régi idők.. :) -
Hm, végül is igaz. Na mind1, majd kíváncsi leszek, hogyan válik be. -
Végülis a havi / heti stornóról mi lett a döntés? -
chhaya: Igen. (most már 5)
Lacee: ez a lényeg benne, hogy 1 ember ne tudja negyedóra klikkelgetéssel valakinek a személyes pontszámát a + vagy - 100 közelébe taszítani. Persze több alreggel, több nap alatt lehet érezhetőbb elmozdulást eszközölni, de még javítgatás alatt van a rendszer. Mikor megjelent, még saját hozzászólásra is lehetett nyomkodni. -
Tehát ha eddig 4 lájk van a profilomon, akkor az tuti 4 különböző embertől van?
-
Fúúú... Na jól van, sg-hez méltóan ez sem olyan egyszerű. :D -
extramagascsaj #91843 Egyéb: attól függ -
Mert egy hozzászólást egyszer értékelhetsz - ha összegyűlik rajta az 5, akkor megjelenik a pontozása. Emellett a pontozásaid közül minden személyre naponta az első értékelés bekerül a profiljába is (tehát ha most értékelted ma először egy hozzászólásomat, akkor ott is kaptam +1-et - köszönöm szépen :) ). -
Na, nyomtam egy pozitívat a hozzászólásodra, erre rólad el is tűnt a jel... -
pontosan így (mi kellene SG-nek topicból): ( <pozitív> - <negatív> ) * 100 / <összesszavazat> -
a 0 az a középérték, onnan eltolódhat 2 irányba, vedd úgy mintha 200as skála lenne és 0-100ig negatív. -
Fbn Lx #91838 szerintem király -
És ezt hogy számolja ki? Pl. a -20 az úgy jött ki, h volt 5+ és 6- szavazat, és a különbség -1 ami a pozitívak arányában -0,2 vagyis 20%. Az én +1-emmel meg egál lett a + és -, és lenullázódott? Ez így elég hülyeség... -
nem darabszámot számol, hanem a + és - szavazatok arányában egy -100 és +100 közötti értéket -
Volt valami nullázás, és egy kis megkergülés.. gondolom béta még kissé a dolog.
-
:)))) -
A hobbimat választanám. Ne állítsanak ilyen választás elé! (Persze azért mérlegelném tekintettel a kapcsolatunk milyenségére, de eleve olyan párt fogok keresni, akinek hasonló az érdeklődése, mint nekem.) -
Hát ez a +- lájk számláló bolond nálam, Chrome-ban... #91823-on volt -20 (!! xDD), nyomtam egy + szavazatot, és 0 lett... -
Kétszer!:D -

nyááááá ezt akartam hallani :DDDDDDdűűű
-
Emma nem mond nekem ilyent. :) -
Természetesen.
De csak a Light Cola.
Ismersz..
The Light Is my Strength!
-
a kóla meg megy, mi?:)
bardocz: tőlem kaptál 1 lájkot, remélem majd dugunk cserébe
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tény, hogy "tisztább" így élni. Bár 7 évnyi dohányzást nem olyan könnyű már elfelejteni. Aztán mivel kávézni meg magában nem az igazi, így a füstöléssel együtt töröltem a műsorról azt is.. -
Nekem azt írja, hogy van 3 nemlájkom, pedig nem nyomtam én még semmire sehol sem. Vörksz perfektli. -
az még helyes is :) -
Valami kompromisszum születne..
Szenvedélyt már adtam fel párkapcsolat érdekében (dohányzás). -
csodálkoznék, hogy van barátnőm és hobbim