127612
  • Peter1
    Is-is, fenntartásokkal kezelem
  • Molnibalage
    Borzalmas.
  • Szavazó roBOT
    Mi a véleményed az SG-n megnyíló idióta, vandáltopikokról? ==>> Tetszik az SG új pontozási rendszere?
  • extramagascsaj
    bizonyos esetben azért mert félt...talán
  • Lacee86
    Ha B-dúrban kéri, magas aisz'-szal, akkor elküldöm a sunyiba, mert azt nem tudom kiénekelni. :DDD
  • 89
    ezt a hülye kérdést
    miért kérdezne ilyet a barátnőőm, ha szeret?!?
  • extramagascsaj
    Nekem is ez volt az egyik legszimpatikusabb lehetőség,de inkább az egyébre nyomtam, mert tényleg attól függ,hogy milyen hobbiról is van szó, milyen hangnemben és okból kéri ezt a másik.
  • DIESEL DOG #91854
    Azt hiszem nekem is hasonló az álláspontom a kérdést illetően...
  • Zoli007
    A hobbimat választanám, de nem azért mert fontosabb, hanem mert nem szeretem ha ilyen kérdés elé állít valaki. A következő a sör lenne, aztán a barátok... stb. Az ilyen kérdés egy intő jel.
  • gabesz012
    A hobbimat választanám, de nem azért mert fontosabb, hanem mert nem szeretem ha ilyen kérdés elé állít valaki.
  • Willenbrock
    Amíg új a barátnő addig háttérbe szorítom a hobbit.Idővel a hobbi javára döntenék biztosan,ilyen válaszút elé sosem kerültem amúgy.
  • Dzsini
    Nem írtak róla, szerintem most pár napig biztos folyamatos csiszolgatás lesz, egy-két resetre én még számítok.
  • jazzy
    Bizony bizony, azok a régi-régi idők.. :)
  • Lacee86
    Hm, végül is igaz. Na mind1, majd kíváncsi leszek, hogyan válik be.
  • morcosqtya
    Végülis a havi / heti stornóról mi lett a döntés?
  • Dzsini
    chhaya: Igen. (most már 5)

Lacee: ez a lényeg benne, hogy 1 ember ne tudja negyedóra klikkelgetéssel valakinek a személyes pontszámát a + vagy - 100 közelébe taszítani. Persze több alreggel, több nap alatt lehet érezhetőbb elmozdulást eszközölni, de még javítgatás alatt van a rendszer. Mikor megjelent, még saját hozzászólásra is lehetett nyomkodni.
  • chhaya #91845
    Tehát ha eddig 4 lájk van a profilomon, akkor az tuti 4 különböző embertől van?
  • Lacee86
    Fúúú... Na jól van, sg-hez méltóan ez sem olyan egyszerű. :D
  • extramagascsaj
    Egyéb: attól függ
  • Dzsini
    Mert egy hozzászólást egyszer értékelhetsz - ha összegyűlik rajta az 5, akkor megjelenik a pontozása. Emellett a pontozásaid közül minden személyre naponta az első értékelés bekerül a profiljába is (tehát ha most értékelted ma először egy hozzászólásomat, akkor ott is kaptam +1-et - köszönöm szépen :) ).
  • Lacee86
    Na, nyomtam egy pozitívat a hozzászólásodra, erre rólad el is tűnt a jel...
  • Dzsini
    pontosan így (mi kellene SG-nek topicból): ( <pozitív> - <negatív> ) * 100 / <összesszavazat>
  • tigeroo
    a 0 az a középérték, onnan eltolódhat 2 irányba, vedd úgy mintha 200as skála lenne és 0-100ig negatív.
  • Fbn Lx
    szerintem király
  • Lacee86
    És ezt hogy számolja ki? Pl. a -20 az úgy jött ki, h volt 5+ és 6- szavazat, és a különbség -1 ami a pozitívak arányában -0,2 vagyis 20%. Az én +1-emmel meg egál lett a + és -, és lenullázódott? Ez így elég hülyeség...
  • Dzsini
    nem darabszámot számol, hanem a + és - szavazatok arányában egy -100 és +100 közötti értéket
  • morcosqtya
    Volt valami nullázás, és egy kis megkergülés.. gondolom béta még kissé a dolog.
  • N o N a m e
    :))))
  • daeemoon
    A hobbimat választanám. Ne állítsanak ilyen választás elé! (Persze azért mérlegelném tekintettel a kapcsolatunk milyenségére, de eleve olyan párt fogok keresni, akinek hasonló az érdeklődése, mint nekem.)
  • Lacee86
    Hát ez a +- lájk számláló bolond nálam, Chrome-ban... #91823-on volt -20 (!! xDD), nyomtam egy + szavazatot, és 0 lett...
  • bardocz
    Kétszer!:D
  • tigeroo
    nyááááá ezt akartam hallani :DDDDDDdűűű
  • jhetedikj
    Emma nem mond nekem ilyent. :)
  • morcosqtya
    Természetesen.
    De csak a Light Cola.

Ismersz..
    The Light Is my Strength!

• tigeroo
    a kóla meg megy, mi?:)

bardocz: tőlem kaptál 1 lájkot, remélem majd dugunk cserébe
  • morcosqtya
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tény, hogy "tisztább" így élni. Bár 7 évnyi dohányzást nem olyan könnyű már elfelejteni. Aztán mivel kávézni meg magában nem az igazi, így a füstöléssel együtt töröltem a műsorról azt is..
  • bardocz
    Nekem azt írja, hogy van 3 nemlájkom, pedig nem nyomtam én még semmire sehol sem. Vörksz perfektli.
  • tigeroo
    az még helyes is :)
  • morcosqtya
    Valami kompromisszum születne..
    Szenvedélyt már adtam fel párkapcsolat érdekében (dohányzás).
  • NEOreg3
    csodálkoznék, hogy van barátnőm és hobbim