127612
  • Dzsini
    Ahogy keresgéltem hulladékgyűjtő udvar.
  • NEOreg3
    lődd bele a Napba
  • Guren
    égesd el és a maradványait dobd egy folyóba
  • Hegi90
    VHS-ektől hogyan lehet a legkörnyezetbarátabb módon megszabadulni?
  • Molnibalage
    -Kb. 10
    -0
    -0
    -Kb. 50 de csak dísznek, egyik sem volt évek óta betéve. A nagy vinyók korában és USB-s memóriák korában ez felesleges.
    -0
    -1 vagy 2 db, ha az mp3 player is annak számít.
    - Asszem egy, a telefonomban.
    - Az agyam. :)
  • NEOreg3
    sok

kevés

több, mint kevés

sok

nulla

valamennyi

kevés

van (nem fejtem ki)

• Guren
    D:
  • morcosqtya
    600 körül. Zömében Jazz lemezek.
  • Dzsini
    Van - floppy (3,5" 5,25" 8"-as), külső merevlemez, egy-két kis CD, mikrofilm, tárcsás magnószalag, régiségek...
  • tigeroo
    muszáj :)

amúgy pont a múlthéten hozódott fel a VHS szó egy '94-es ismerősömmel beszélgetve, és nem tudta hogy mi az
  • kakimakifsz
    papírt használsz még, meg ceruzát?
  • tigeroo
    nem vagyok nagy "gyűjtögető":)
    hoppá, a diablo 2, starcraftot kihagytam, az +5 cd

jó, természetesen otthon van még pár régebbi xp cd-m meg egy raklapnyi gamestar melléklet...

az a két cd is underground zenei kiadvány :D

pár ritka anyagom van pendriveon, minden más megtalálható a neten/soundcloudon/youtubeon, szal nem fogok pörkölni
  • kakimakifsz
    2 db CD????
  • tigeroo
    2 CD (album)
    0 kazetta
    0 vhs
    5 DVD (pár kedvenc film)
    2 pendrive
    4 kártya
    nincs egyéb típusú adattároló eszközöm.
  • Szavazó roBOT
    Ha egy nap a barátnőd/barátod eléd állna és azt mondaná: Válassz! A hobbid vagy én? ==>> Hány darab CD-d van? (120mm átmérőjű)?
  • Fbn Lx
    ez így tökéletesen helyénvaló!
  • tigeroo
    :DDD

jah, és akkor kérdezhetné a másik hogy "u jelly?"
  • Dzsini
    elhagyta? lesz helyette gumimaci?
  • tigeroo
    áh nem jött be...

de lesz meglepi :D
  • morcosqtya
    "minden frissítést töröljenek és maradjon olyan az sg mint amilyen tavasszal volt."

Törvényszerűen rossz minden frissítés ami egyszerre jön ki más frissítésekkel?

Mi a gondod pl. az utolsó üzenethez ugrással? Az is új fejlesztés. Mennyiben befolyásolja negatívan a napodat?
  • morcosqtya
    Teszed vissza a nősténymedvét azonnal!!!! :)
  • tigeroo
    jah, kár hogy ő a dzsini... így kénytelen lesz valaki más dörzsölgetni a csodaizéjét
  • morcosqtya
    ..éés ez éppen 3 kívánság! :)

(btw: miért akarsz Te 10 évvel fiatalabb lenni? :) )
  • Dzsini
    Szerintem meg legyen olyan, mint 2000-2001-ben volt, és legyek én is tíz évvel fiatalabb, és az akkori aktív társaság legyen újra itt :)
  • szabii98
    én szerintem meg minden frissítést töröljenek és maradjon olyan az sg mint amilyen tavasszal volt.
  • Dzsini
    SG-s pólóm nekem van is, bebebeee (nem LOÁL-os, sima) :)

...azért ma már elképzelhetetlen, hogy egy törzstag szülinapjára bal felül a "vissza a nyitóoldalra helyett" boldog szülinapot üzenet jelenik meg tooltipként. Na most kell abbahagyni, mielőtt elborít mindent az emlékezés :)
  • Guren
    jaj de nosztalgia :3
  • Dzsini
    A birodalmi csillagos? Az előtt is volt egy hosszú ideig, itt lehet próbálkozni néhány régebbi állapottal, van, ahol egész sok mindent meg lehet nézni.
  • Guren
    a régi dizájn ószom volt: pöttyös háttér, bilikék szín, tökéletes.
  • morcosqtya
    "Is-is"

(Valóban) kíváncsian várom mi sül ki belőle, és hová fejlődik.
    Rövid távon inkább érdekesség, jelenleg szenzációértékű dolog, hogy változtat-e a fórumozási szokásokon azt bizonyítania hosszútávon kell majd.

Egy új rendszer (szabályozás) felállításánál a legnehezebb azt elérni, hogy azt az emberek a kitűzött célok mentén a megfelelelő módon használják is majd.
    Idővel kiderül itt is - tudjuk-e használni.

Várható, hogy mint ahogyan a kommentekben is vannak közlésmániások és alig felszólalók, itt is lesznek napi kétszázszor "lájkolók/nem lájkolók" és olyanok is akik hetente egyszer nyomják majd meg az egyik gombot.

• MR ME
    ebben mondjuk igazad lehet, majd megszokjuk :)

emlékszem amikor jött az új design (ezer évvel ezelött) azt is fikáztuk sokan, aztán mostmár arra sem emlékszem milyen volt a régi dizájn :D
  • Dzsini
    Szerintem amúgy inkább a második, én több, mint tíz éve vagyok itt - persze, több lett a renitens elem, de az csak abból adódik, hogy sokszorosára növekedett úgy általában az internetes jelenlét, nagyobb merítésben meg persze, hogy több a problémás eset. De az először opcionális, később a kötelező regisztráció, utána a moderátori jogkör, még később a büntetőpontok is azért lettek bevezetve, mert egyre nagyobb volt a látogatottsága a fórumnak, és egyre több, használhatóbb eszköz kellett a rendrakáshoz.

A változást pedig az ember (több embertudós szerint) genetikailag nem szereti, mert a változás ismeretlent hoz, az ismeretlen pedig veszélyt jelenthet. Ha megnézel bármilyen fórumot, webes oldalt, bármit - akármilyen változtatás történik, akár design terén, akár funkcionálisan, mindig van egy hangos tömeg, amelyik rögtön elkezdi eltemetni, fújolni, anyázni a dolgokat - utána eltelik pár hét vagy hónap, és teljes nyugalommal használják az új, "sosejövökidetöbbet olyan szörnyű lett" oldalt.
  • MR ME
    nem is én beszéltem itt 70%ról :) de máris előjött az a hozzáállás amitől nem működhet esetleg a dolog, és valszeg nem ő az egyetlen ilyen személy sajnos a fórumon...lényegében nekem személy szerint nem tetszenek az újítások, bár ez magánvélemény, am se szeretem a változásokat, majd megszokom ezt is mint minden mást, csak működjön, vagy ha megbukik akkor ténylegesen tüntessék el, ne essen a szinvonala a fórumnak mégjobban (azért írom h mégjobban, mert az utóbbi 1-2 évben sztem sokat esett, bár lehet csak én lettem öregebb és már nem tartom viccesnek amin régebben még nevettem :) )
  • Dzsini
    Azt sem a fórumozók "hetven százaléka" csinálja vagy szenvedi el - 4-5 éve legalább mennek az idióta topicok, és volt, aki régebb óta aktív, több tízezer hozzászólásos felhasználóként a hetekben hallott róla először, és lepődött meg.
  • tigeroo
    mindenki magából indul ki, nekem kicsit többet jelent az sg-zés mint egy hobbi (sőt már az életem része, napi 5-6órát biztos sasolom) ezért basznak fel az efféle hanyag dolgok ha ilyen nagyobb volumenű újításról van szó. (jólenne ha megvalósulna, persze csak akkor ha működőképes lesz a séma- ahhoz pedig nem ilyen hozzáállások kellenének)
  • MR ME
    az a baj, h valszeg nem csak ő van így ezzel....de legyen nektek igazatok, végülis amíg nem hagyjuk kiforrni biztos nem tudjuk meg h működőképes e a rendszer vagy nem, de ha csak a topiknyitogatások és trollkodásokból indulok ki nem sok esélyt látok rá...
  • Dzsini
    Rosszul tudod, a fórumozók túlnyomó többsége teljesen normálisan használja a fórumot (a pontozást is), egy hangos kisebbség van, aki trollkodik/anyázza a rendszert.
  • Marci0115
    tudtommal még egy fórumon vagyunk ahova az emberek 70%ka trollkodni jár, és nem egy alkotmánybíróságon
  • Dzsini
    Tehát TE direkt nem használod úgy, ahogy kitalálták, ezért felesleges. Teljesen logikus, támadhatatlan.
  • tigeroo
    ilyen logikus érvvel nehéz vitába szállni.

ezen gondolatmeneten >>> akárkit pofánlőhetek, ennyit az igazságszolgáltatásról.

?