127612
-
beragadt -
az már nagy szó, drága rinpócse?:)
tessékmondani, holvanazúj szavazás? -
ne egy 21"-es monitoron nézd
-
Hát a képminőségen én nem látom ezt... -
Majdnem oly bölcs vagy, mint Én! -
Narusco #91976 van többszáz cd-m, többszáz dvd-m, sok vhs-em, de kb csak a családi fényképeket/videókat szedem le róla, ha eszembe jut.
ha kell valami inkább letöltöm mint hogy előkeressem és az usb-s olvasóval feltegyem ami kerreg meg mittudomén :D
már pár éve ki sem írom a dolgaimat, mert nem éri meg. -
commissioner #91975 De az a 8 GB-os HD már agyon van tömörítve (veszteségesen). A BD-kre 40-50 GB-os méretben teszik fel a filmeket (annyival jobb is a minőségük, hangban és képben is). Szóval, ezekhez legalább 50 GB-os (vagy kétszer 25) kapacitású pendrive-ok kellenének, filmenként. Ez már önmagában drága mulatság, és még erre jönne rá magának a filmnek az ára. -
clio1616v #91974 törölheted, részemről el sem kezdtem -
Tudom, hogy így van, de itten most saját adattárolásról volt szó. Arra az optikai módszer röhejes.
Egyébként meg, ha megvettem egy filemt, akkor szeretném úgy nézni, ahogy én akarom. Ebben nem tartozik bele az, hogyx zúg az a szerencsétlen meghajtó. -
Oszt miért is? HD minőségben van meg több filmem letöltve, egyik sem nagyobb 8 GB-nál... -
Nekem sincs, de maga az alaptechnológia behátorlja azt, hogy mire jó. Az én szememben semmire. Kibaszottul pórul jártam már az optikai adattárolással, fél éves egyetemi munkám backupja úszott el, mert a backup DVD-t baszta visszaolvasi az összes meghajtó. Kösz, felejtesenek el mindenféle DVD, kékfény és más fasszágokkal. -
Befejeztétek, vagy törölhetem az utolsó 7-8 hszt? -
topikbanlist-re mehetne -
kicsit erőltesd már meg magad ha velem beszélsz -
clio1616v #91967 Összesen 102 szavazatból 5 tartózkodott és 1 trollkodott.
és az te vagy... -
clio1616v #91966 leírtam logikusan, hogy nekem miért felesleges a CD -
nemkell reagálni rá, most ezzel el is érte a célját, a trollkodáshoz is két ember kell...
clio 1 - 0 topik (ma is) -
e-penis növelés -
clio1616v #91963 az első hasznos hozzászólásod
-
Egy cliobájt az hány yotottabájt? 
-
egy ici-pici pontosítás: amit írtál, az az írható dvd-kre (DVD+R, DVD-R) vonatkozik, és többé-kevésbé stimmel is - nálam soha nem volt ilyen magas az elrontott lemezek száma, viszont az kétségtelen, hogy minőségtől függően pár évnél tovább nem lesz olvasható.
ellenben: a boltban kapott DVD-k teljesen más technológiával készülnek, úgymond "rányomják" az adatot a lemezre. ezekre nem vonatkozik az írott lemeznél lévő brutális meghibásodási ráta, sokkal tovább elállnak, és jóval ellenállóbbak tudtommal a sérülésekkel szemben is.
sajnos forrást nem tudok adni (nem rémlik fejből, hogy hol olvastam), de valaki témában járatosabb biztos tud pontosítani. -
commissioner #91960 Miért a 8-16 GB-os pd-kat hasonlítod a BR-hez? Ha a filmeket pd-kon árulnák, akkor 1 filmhez két 32 GB-os, vagy egy 64 GB-os pd kéne. Úgy már elég drágák lennének a múvik, nem? -
értem. tapasztalatom még nincs vele, mert kurva drága és gondolom az is marad még egy darabig. azt viszont szeretem, hogy nem dvdrip minőségben kell filmet néznem már :3
-

És a film csak egy része a dolognak..
Minden új formátumnál újra el lehet adni pl. a Beatles összest és a fél 80-90-es éveket, és ez nem kis üzlet.. -
Mert lassú, zajos és iszonyatosan rossz meghibásodási aránya van mind a meghajtónak, mint a lemeznek. A meghajtó mechnaikus, az optika is elhasználódik, ezen felül maga a lemez sérülékeny. Nálam a DVD-k 5%-át kb. elbaszta a író és megírt lemezek cirka 10-15%-a nem volt olvasható 1 év után. Volt olyan is, hogy ellenőrzés után az olvasó nem olvasta be. Röhej.
Kösz, de nekem ennek a továbbfejlesztése = lószar. Nem kell. Mennyi is egy BR lemez ára? Hát mennyi egy 8-16 GB-os pendrivé?
Hányszor írható és melyik a biztonságosabb és csendesebb? Egyedül a szemét filmorgalmazók erőltetik, mert az mégis hogyan nézne ki, hogy pendriveon adják a filmeket. Engem pedig kurvára bosszant, hogy HD filmért BR lejátszó kellene. Nekem ne a formátumot adják el. A tartalmat... -
130Mbites netet szerintem senki nem kérdezte -
clio1616v #91955 IPTV-vel jár -
clio1616v #91954 köszönöm a helyesbítést -
hiányolom az aláírásából. az ájfónt is. -
minek neked 130mbites net?
-
terra az a föld, a prefixum neve tera. -
clio1616v #91950 nincs CDm teljesen felesleges...
32 GBos az iPhone-om van egy 16GBos SD az autórádióba ha nagyon akarok még zenét vinni bele
130Mbites a netem 2 Terra HDD
egyszerűen felesleges... a harverekhez adott CD is fölösleges mert hb 5 perc letölteni
nincs is a gépemben már benne a CDíró -
Ironman2 #91949 Mi van,ide is betört az ASVA? -
gabesz012 #91948 Mindegyikből az első kategória (0-X db). -
Hasonló árban most (legalább) 4-5 terás tárolóeszközt kellene forgalmazni, hogy legyen igazán értelme. -
meg a DRM
valamint aránytalanul drága -
Blu-ray? Kicsi tárhely, felesleges, megjelenése pillanatában tulajdonképpen már elavult volt (még jobban, mint a DVD).
Az utolsó komoly ugrás a floppy->CD lépéskor volt, a mostani növekedés elenyésző ahhoz képest, ami a kezelt adatmennyiségekkel történt. -
miért -
0, és nem is lesz. Zsákutcatechnológia.
Na, ezzel egyetértek. -
- pár CD, főképp zene, de nem hallgatom
- 0. Volt pár kazettám, mikor még rádióból vettem fel zenéket úgy 10 éve, de már kidobtam őket.
- 0. Tavaly elromlott a VHS lejátszónk, kidobtuk a kazettákat.
- cca. 30. Volt vagy 200, de aztán vettem egy másfél terás merevlemezt.
- 0, és nem is lesz. Zsákutcatechnológia.
- 1.
- 2. Egy μSD a telefonban, egy CF a 20D-mben.
- van egy 3,5-ös floppym, emlékbe. Megvan hozzá az olvasó is.