127612
-
Hmmm, igyexem már nem kötődni emberekhez, nőkhöz meg egyáltalán nem ragaszkodom. Azt csinál amit akar, odamegy ahova akar és azzal fexik le akivel jólesik neki. Szabad ember. Mi az hogy "megcsalás"?! Ez egy emberek által kreált fogalom, értelmetlen. Ha megkapom a nőtől amit akarok, amire szükségem van, akkor mit izgat engem amúgy mit csinál. Az már más tészta, ha ÉN nem kapom meg, mások viszont igen. Ez esetben nyasgem, mehet Isten hírével. Persze ilyenkor is meg lehet tartani, de annak tudatában, hogy csak annyi energiát fektetünk bele, amennyit így "ér" a dolog. -
a Szavazó roBOT postba is be lehetne rakni az opciókat, mert pl. telóról sem jön be a cucc -
de miért? kitudja mit kamuzna össze a nő?
neked nem volt már olyan hogy panaszkodott 1 pinus hogy jajj de rossz a mostani pasimmal? (+ mélyen a szemedbe néz)
pont ez az szerintem hogy amíg szeret addig nem fog ilyet csinálni. főleg a nőt kéne azért "büntetni" mivel meg is csalt, plusz veled akar ettől függetlenül maradni. az pedig csak egyet jelenthet, kurva jó dolga van melletted amivel nem akar felhagyni (legalábbis addig nem amíg jön egy biztos dobbantási lehetőség)
szerintem fontos az is hogy megbízom a csajomban, ha a bizalom nincs meg akkor meg hiába a szerelem (nem a féltékenység hiányát értem bizalom alatt) -
Addig is:
Ha kiderülne, hogy megcsalás áldozata vagy...
...akkor szerinted melyik a legkellemetlenebb formája a felismerésnek?
szerk.: aki nincs kapcsolatban, az képzelje magát olyan helyzetbe.
48.0% 12 Egyik rosszabb, mint a másik, de ha magamtól nem ismerem fel, akkor meg is érdemlem.
20.0% 5 Ha az közli, akivel a megcsalás megvalósult.
16.0% 4 Ha egy kívülálló ébreszt rá.
8.0% 2 Ha magamtól jövök rá.
8.0% 2 Egyéb.
0.0% 0 Ha a párom közli velem.
Összesen 27 szavazatból 2 tartózkodott. -
Lehetne-e olyat kérni, hogy amikor az automata kiírja a kérdést ide fórumpostba, akkor a válaszokat is kiírja?!??!?! (textben jó az)
Mert nekem cégtől nem jön be már pl. a szavazómoci és így gőzöm sincs miről vitatkoztok és hogy mik a válaszok.
Köszi! -
nincs fantáziám -
EnxTheOne #92175 Egyéb.
Hirtelen felindulásbol elkövetett sulyos testi sértés, és kasztrálás.
Lányt nem bántanám. -
:D
Csajjal nem tudom, hogy bánnék, mert ha szeretem lehet nem basznék ki vele - meg hát ha lelép mellőlem az az én saram is - csak elhajtanám mint a darazsat, de a csávót betenném elfekvőre egy időre. -
mindegy a forma (körítés) mert a felismerés csapna nagyot.
mondjuk ha magamtól jövök rá az a legjobb mert akkor még jól kibasznék utoljára a csajjal szerintem
(meghívni valami puccos étterembe aztán kaja után lelépni) -
Fbn Lx #92172 a legrosszabb formája a felismerésnek felismerni azt, hogy fogalmad sincs hogy ez történik-e -
Hát fene tudja, mindegyik nagyon szar. Ha kívülálló, az nagyon szar lehet, de talán a legszarabb, ha az a mocskos patkány, akivel megcsalt a nőm. Más kérdés, h a megcsaláshoz 2 ember kell, tehát a csajomat épp úgy elküldeném a p*csába. -
Az lehet, de attól még jó tenne az igazságérzetemnek ha levezetem a palin a dolgot.:) Am meg értelmes ember nem ront be egy párkapcsolatba, házasságba. Ilyet csak jellemtelen nímandok tesznek. -
clio1616v #92169 ha megkérlek mondasz egy aspektust ahonnét nézve rossz, ha kiderül a megcsalás? -
clio1616v #92168 és ez így is van
-
Ügyesen összefoglaltad a pozitívumait, ettől még nem jó. Ennyi erővel az is milyen fasza, ha levágják a lábaidat.. Nem kell többet kocsira költeni, kapsz mindenféle rokkant segélyt, nem kell cipőt venni, etc... -
clio1616v #92166 miért rossz?
ha megcsalnak és nem tudsz róla, akkor csak azért van veled a lány mert:
- fél tőle, hogy mi lesz ha kiderül(szégyen)
- fél tőle, hogy nem lesz pénzforrás
- fél, hogy nem lesz hol laknia
tehát ha kiderül egy megcsalás, akkor az csak jó lehet
logikailag nem tudok negatív dolgot említeni, mindenkinek csak jó:
- neked nem kell már eltartanod egy olyat, aki megcsal és kihasznál
- a lánynak nem kell tovább félelemben élnie
- annak akivel megcsal pedig szintén jó, mert nem kell titkos kapcsolatban lennie -
Kettőn áll a vásár... Szóval a csaj legalább annyira hibás. Én elhajtanám a francba, hogy soha ne kerüljön a szemem elé ha ilyen történne, attól függetlenül, hogy akár X éve vagyunk együtt.
Ha elmondja nekem, hogy ez és ez van és már nem érez úgy irántam ahogy kellene, akkor okés a dolog. Ő megy egyik irányba, én másik irányba. De azt nem tolerálom ha átvernek/megpróbálnak átverni. -
Egyik rosszabb, mint a másik, de ha magamtól nem ismerem fel, akkor meg is érdemlem.
-
clio1616v #92163 Mindegyik jó. Örülni kell neki, hogy kiderült. -
Hát... talán ha egy kívülálló ébreszt rá, mert akkor az azt jelentené, hogy irgalmatlanul megvezettek. De akkor bezony jaj a palinak. :) -
Szavazó roBOT #92161 Szerinted hogyan lehetne a közterületek tisztaságát elérni? ==>> Ha kiderülne, hogy megcsalás áldozata vagy... -
Nevelessel. -
jól le kell hajolni -
az emberek fejében kéne rendet tenni -
megfelelo mennyisegu szemetes kihelyezesevel, kozmunkaprogram komollya tetelevel (segely csak munkaert program). -
cargame #92156 Mentalitas valtoztatassal, meg gondolkodassal. Ennyi. -
-Megfelelő mennyiségű szemetes kihelyezésével. (Vhol egymás hegyén hátán vannak, vhol meg alig. Nem is a mennyiséggel van baj, hanem az elosztással.)
-Több közterületes. Tetten kell érni a szemetelőket. Ebből következik, h a szemetelők büntetése ->
-A szemetelőknek büntetés gyanánt takarítani kellene. Nagyon célravezető megoldás lenne. Asszem kétszer is meggondolná az illető utána, h eldobjon-e egy csikket. Csak ehhez persze az kell, h kiszűrjék a szemetelőt. Ez a legnehezebb feladat.
-Végül pedig az emberek moráljának kellene alapvetően megváltozni... H miért jó az egyeseknek, h ha mocskos, koszos, rendezetlen környezet veszi körül őket. H miért nem lehet azt a kib*szott papírt beledobni a szemetesbe... Viszont a büntetések talán idővel javítanának ezen, és rádöbbentene sokakat.
-
gabesz012 #92154 Megfelelő mennyiségű szemetes kihelyezésével./ Ha a szemetelőnek kellene büntetés gyanánt 1-6 hónapig takarítani a közterületeken./ Több közterületes jelenlétével, aki nem csak azt nézné végre, hogy ki parkolt rossz helyen, vagy időn túl, hanem azt is észrevenné, hogy a munkaköre másra is kiterjed.
Meg sajnos a magyar mentalitás... -
Én is ezt szoktam. -
Blum #92152 Igazából akármitis csinálunk,szemetelők mindig lesznek. Akármilyen büntetés jár érte.
Alapból kellene nevelni a gyerekeket már egész kis koruk óta a környezettudatos életre. -
Megfelelő mennyiségű szemetes kihelyezésével.
Súlyosabb büntetéssel - a buszmegállókban történő bagózást tiltatnám be (illetve jobban betartatnám).
Egyéb: masszív propagandával - tévéreklámok, plakátok, stb. Ahogy büdi is megmondta, a fejekben kellene változnia valaminek. Tokióban is alig vannak kukák, ott az a szokás, hogy elrakják a szemetüket és magukkal viszik addig, amíg nem találnak egy kukát... -
0 emberrel a Földön -
ki írta ezeket az elmebeteg válaszokat? -
commissioner #92148 Jigsaw menjen játszani minden szemetelővel!
-
clio1616v #92147 még akár szelektívebben is tudnák gyűjteni, hisz megvan hozzá a végzettségük -
clio1616v #92146 ráadásul miért fizetnek az emberek adót?
én például fizetek azért, hogy a 6 lakásos társasházban, ahol lakok rend legyen... fizetünk azért inkább több közös költséget, de télen is el van lapátolva reggelre a hó mire felébredek, hogy ki tudjak járni a mélygarázsból
-
több szemétszedőt, mellesleg akár egyetemi végzettséggel is lehetne ha épp nincs más lehetőség, nemcsak nyavajogni ezerrel
ugyanakkor a pénzbüntetés szintén nem megoldás mert aki szegény az ugyis rendes ember(általában), csak az ilyen panelprolik nem tudnak viselkedni, azokat meg nem hatja meg a pénzbüntetés,
szóval még az is jó ötlet lehetne ha mondjuk 1 hét szemétszedés lenne a büntetés -
Több utcaseprővel és szemétszedővel - mert ha alapvetően tiszta és rendezett a város, akkor sokkal kevésbé mernek szemetelni az emberek. Ha azt látják, hogy elhanyagolt, mocskos és szemét borítja itt-ott, akkor "ennek már úgyis mindegy" alapon inkább eldobálják a dolgaikat. Ez valszeg nem teljesen tudatos, de működik.
Megfelelő mennyiségű szemetes kihelyezésével. Ez nyilvánvaló, az ember lusta állat, ha túl messze a kuka, nem fog elmenni odáig. Pláne csikkekkel.
A pénzbeli és takarítási büntetés is jó megoldás lehetne, csak a kivitelezése megoldhatatlan... rengeteg embernek kellene felügyelni és folyton lesni az embereket, hogy ki mit dob el éppen. Ez városban, pláne forgalmas helyen eléggé kivitelezhetetlen.
De a gályarabságot és a mesterlövészeket is támogatom. :) -
Fbn Lx #92143 a 30 év gályarabság egész praktikusan hangzik -
[url=listazas_msg.php3?id=1207147355&no=92141]#92141[/url]