127612
  • clio1616v
    feleslegesen én sem veszek meg valamit...

Pl ha fekete arabica Lavazza kávét akarok venni, akkor nem fogok venni szürke Omniát, csak mert olcsóbb vagy mert éppen nincs Lavazza készleten, inkább nem veszek kávét
  • tigeroo
    mindből egy pici
  • immovable
    Üres.
  • Szavazó roBOT
    Ha kiderülne, hogy megcsalás áldozata vagy... ==>> Ha majd egyszer lepereg előtted életed filmje... milyen legyen?
  • Sir Quno Jedi
    Jah, én is így vagyok vele. Ha valamit megkívánok megveszem. Lehet a holnapot sem éljük meg, így kár várni, hogy majd 1x. DE csak amire szükségem van.
  • clio1616v
    nem vagyok kőgazdag, hanem nem az alapján vásárolok, hogy mi mennyibe kerül

csak azt nézem, mire van szükségem
  • clio1616v
    természetesen az

"a luxus nem a szegénység ellentéte, hanem az ízléstelenségé"
  • Motoroj
    Ez is luxusnak számít?
  • commissioner
    Nem tart vissza az adó, mert kőgazdag vagyok, mint clio.
  • jhetedikj
    Odakint bezzeg jó világ van!! :D
  • clio1616v
    már 4 hete is van, hogy söröztem... holnap le is csekkolom milyen drasztikusan emelkedett meg az ára
  • efti
    Ez se belga, bar az az iranyvonal :)
  • clio1616v
    a savanyú enyhén keserű ízéért szeretem őket, na nem mindet próbáltam a coop spar budget és társait kerülöm

még messze nem próbáltam ki minden fajta sört, de amit írtál lesz a következő

Nálam most ez a favorit:

• efti
    Lehet massal esik egybe a dolog, de leven minden energiaital ize borzalmas, a koffein, taurin tartalmuk meg jellemzoen kb ugyanaz, igy en eddig a 100Ftos sparos energiaitalt vettem. Tegnapelott pedig 170ert adtak.

Sorbol en is a belga vonalat kedvelem igazam, bar megjegyzem ha van olyan hogy legjobb, akkor azt nalam egy holland sor tartja a Hel & Verdoemenis De a sorfogyasztasom ujabban kb heti 1 darab, ugyhogy annak az arvaltozasa nem annyira ver foldhoz mint az energiaitale amibol meg kb napi kettot tolok
  • tommygear
    te agybeteg ember vagy
  • clio1616v
  • clio1616v
    kb. árat írtam +,- 200 Ft
  • clio1616v
    belga sör különlegességeket szoktam kóstolni

valami szenzibilizáció akkor ez részedről a koffeintől
  • Guren
    azért 1000ft alatt is lehet kurva jó söröket venni
  • Molnibalage
    Nem.
    Milyen sört és hol veszel te annyiért?
    Nem iszok semmilyen kávét, nem nem kívánok senkit óvatlan pillanatban lehányni.

Ittam több fajta teát is. Hiába volt finom mind az egyiktől teljesen készen lettem egy randin - mikor máskor... - pont úgy, mint egy kávétól. Azóta a teázás sem túl gyakori és nemigen van vállalkozó szellem abban, hogy újat próbáljak ki.
  • Fbn Lx
    ELÉGEDETTSÉGET? :DD
  • clio1616v
    nem hát
  • clio1616v
    neked egy csoki elfogyasztása nem okoz elégedettséget?
    egy jó sör 1000 Ft
    helyes én se dohányzok, minek szívjam be a füstöt?
    kellemes ízű az energiaital
    arab kávét ittál-e már?
    chips ritka nass nálam is
    meggy sör fav
    szerencsejáték a jó időzítéssel való játék
  • Fbn Lx
    nem eszel halkonzervet? D: öreg hiba!
  • tigeroo
    na ez az

ha valaki meg kurvasok pénzt költ el ilyesmire, akkor miért rinyál? inkább gondolkozzon el azon hogy milyen hülyeségekre bassza el a pénzét.

meg amúgyis,én a dohányra is rábasznék vagy 300% adót, az én pénzemen rohadtul ne kezeljenek egy láncdohányost se az egészségügyben.
  • Molnibalage
    Csokoládé.

Ha hoznak nekem, vagy megkínálnak, akkor eszek lényegében ilyet. Egyébként nem.

Szeszes italok.

Amennyit én iszok ha 1000 Ft lenne egy doboz sör, az sem érdekelne...

Dohányárú.

Nem dohányzom.

Energiaital.

Minek? Gyengék fegyvere.

Kávé.

Lásd fent. Párat ittam életemben. Az alkalmak felében olyan hatása volt, mintha tökörúgtak volna, nagyon nem esett jól a gyomromnak.

Chips.

Ha hozzák. Én nem veszek ilyet. Sörözéskor, ha hozzámvágják akkor talán.

Izesített alkoholos üditőitalok.

Van pénzem arra, hogy ne ilyen szart igyak.

Szerencsejáték.

Elég sok dologhoz kell az életben szerencse. Nem kell ehhez még fizetni is pluszban.

Hát ennyi.

• tigeroo
    állítólag tán ebből akarják az orvosok bérét emelni.

amúgymeg mit akartok, a mai világban ez már luxus és igaza van clionak mert a pénzed nagy része nem ezekre megy el, hanem a rezsire, törlesztőre, alapanyagokra az ételhez (hús, kenyér, ásványvíz, tej, stb.)

az átlagember szerintem ezekre heti 5ezernél nem költ többet (ebbe beleszámolok egy hétvégi üveg pezsgőt vagy jagdträumot)

énis megeszek naponta legalább 10 deka csokit, és? tudom hogy mást nem engedhetek meg magamnak, vagy ez vagy a buli/biliárd/sörözés stb.
  • clio1616v
    soha nem nézem hogy egy élelmiszer mennyibe kerül, ha megenném akkor megveszem

kis naív vagy Laci... azt kell hogy lássátok, hogy azt érdemes megadóztatni, amiből bevétel lesz... miből lesz bevétel amiből nagy a forgalom... miből van nagy forgalom? csokiból energiaitalból, kávé cigi...

nem fogják az olyan termék adótartalmát megemelni, amit a kutya se eszik meg... halkonzerv pástétomok párizsi stb...

full logikus, így lesz biztos bevétel, ráadásul rá tudják fogni, hogy ezzel ők csak jót akarnak nekünk, akik az egészségtelen kajákat eszik :D

de nem megszüneteik a forgalmazást, hanem ebből részesülni akarnak :DDD
  • Lacee86
    Idiótaságokat beszélsz... Nagyon is megemelkedtek az energaitalok, és sok minden más is. Lehet, h neked ez nem számít, de akinek havi 70-80-ból kell kijönnie, annak igen is számít. És akkor az ne egyen soha egy szelet csokit, vagy egy chipset? :/ B*ssza meg magát a kurva kormány! Lóf*szt nem ér ez az intézkedés, ettől nem lesz egészségesebb a nép...
  • clio1616v
    ami eddig 199 volt most 210 fúúú rohadjanak meg... fogalmam nincs honnét fogom előteremteni azt a 11 forintot :D
  • Lacee86
    Miért lenne logikai bukfenc? Ha ugyanúgy meg fogja venni, akkor nem érinti... (Jó, többet kell fizetni érte, de az nyilvánvaló). Az én értelmezésem szerint érintés=kevesebbet vásárolok/áttérek olcsóbbra stb.
  • efti
    energiaital. Nagyon durvan megnott az olcsobb energiaitalok ara.
  • clio1616v
    tudsz élni
  • Molnibalage
    Egyik sem. Egyiket esm veszem gyak. semmilyen mennyiségben...
  • 89
    leginkább szeszes ital és csokoládé
    bár egyiket se fogyasztom már túl nagy mértékben
  • morcosqtya
    Sőt...
  • BaliBoy
    Mely termék megadóztatása érint leginkább, vásárlás szempontjából?

vs.

Nem tart vissza az adó, ugyanúgy megveszem a terméket, mintha nem is lenne adó.

Ezeket a logikai bukfenceket próbáljátok már kigyomlálni. A kérdés nem arra vonatkozik, hogy az adó bevezetésével mit nem fogsz megvenni, hanem, hogy mi érint a leginkább. Engem pl. a csokoládéé, de ugyanúgy megfogom venni.
  • Hegi90
    fuck the system!
  • extramagascsaj
    Ha valamit akarok...úgyis megveszem. Ezek közül a termékek közül egyikből sem fogyasztok túl sűrűn/sokat...úgyh nem gond.
  • SötétBarom

MUHAHAHA.