127612
  • clio1616v
    sótalan víz
  • Willenbrock
    Mindkettő de a szénsavas nem jó a beleknek.
  • HTS s3rg1nh00
    mind2,alapból bubis,másnap esetén mentes,nagyon ritkán enyhe.
  • Hegi90
    Egyéb: enyhén szénsavas.
    Nincs büfögés, kevesebb fogzománcroncsolás.
  • BIZ0906
    -Egyéb
    Fölösleges pénzkidobás!
  • NEOreg3
    bubis
  • Blum
    Mentes. Szénsavastól elkezdek böfögni,az meg társaságban nem szerencsés.
  • Szavazó roBOT
    Milyen videókártyákkal márkákkal szimpatizálsz inkább? ==>> Mentes vagy Szénsavas ásványvíz?
  • Ari18
    Ha neked ez a 15 játék jelenti a 80%-ot, akkor valóban igazad van
  • Blum
    Jólvan,ezt megbeszéltük. :)
  • clio1616v
    énse
  • Blum
    Az Apple gyárt videokártyát? Nem is tudtam..
  • clio1616v
    Apple
  • Blum
    Hint: Szerintem az ilyen hülyeségeket addig fejezd be,amíg nem csinálsz magadból teljesen hülyét. Tényleg csak jótanács :)
  • Broafka
    phisyx-et? :)
    a mai játékok 80%-ban van olyan hogy phisyx on vagy off, és nem Havok on vagy off. Én erről beszélek
  • Motoroj
    Havok engine mit nem tud, amit a PhysX igen?
  • Broafka
    hát, pedig pl a Mirror's Edge-nél elég látványosan változtatta, habár sok helyen lényegtelen volt. Pl: bizonyos épületekben át kellett menni ilyen lelógó műanyag lapokon (mint amik a hentes üzemekben szokott lenni), ha phisyx nem volt bekapcsolva, akkor ez nem jelent meg.
    Vagy az apróbb repülő kis vackok (piszkok, virágporok, meg ilyen kis hülyeségek) amik hangulatosabbá tették azok is mind akkor jelentek meg ha a phisyx-et bekapcsoltad.

De sok más játék is használja, szerintem nem kamu
  • Molnibalage
    Az a cucc, mint kiderült annao egy hatalmas kamu volt. A játékokban egy fajta fizikai modell van, ezért ennek hiánya - már ha egyáltaln van ilyen - semmiféle játékélmény differneciát nem okoz. Életemben nem halottam még ezt soha senkintől...
  • milk4
    Nvidia.

Mostani 260-as kártyám előtt csak ati-m volt és a hardwerrel megvoltam elégedve de a szoftver egy darab szar volt.
  • Broafka
    nem értem mi a baj. Az, hogy Atinál várok phisyx-et? tudom jól, hogy Nvidia technológia a phisyx, csak annyit mondtam, hogy ha az ATI-nál is lenne, akkor biztos azt a kártyát venném, mert az ATI kártyák azért jobb kártyák.
    De mondd el, hogy min szeretnél röhögni, kérlek
  • tigeroo
    holnap a jó ebédhez a kérdés?:(
  • Lacee86
    Ezt a kérdést nem is figyeltem a listában, de az opciók elég hülyén vannak... Radeon vs. nVidia az holt más, mint az h Gigabyte/Sapphire/Zotac stb...
    Amúgy nekem eddig Gigabyte, Sapphire márkájú kártyáim voltak, jelenleg egy XFX 4830 csücsül a gépemben. Nem volt egyikkel sem különösebb gond. A Gigabyte kártyámmal volt annyi, h 2,5 után kb. a DVI csatlakozója meghibásodott, nem közvetítette a jelet.
    Ha most vennék kártyát, valszeg ugyanezekből a márkákból válogatnék, ill. még a VTX3D kártyák nagyon jó ár/érték arányúak, és állítólag az olcsóságuk ellenére jó minőségűek.
  • zsoltioregon
    Are you Mr. Tirexi?
  • Molnibalage
    Ezen most nem tudom, hogy most röhögjek vagy sem...
  • Motoroj
    Mivel az egész PhysX technológia az (i)Nvidia tulajdonában van, így nem valószínű hogy AMD kártyán valaha is támogatva lesz. Főleg hogy a ForceWare driver tartalmazza a PhysX működéséhez szükséges dolgokat is, az meg csak nv kártyához használható.
    Persze nem hivatalosan sok minden megoldható...
  • morcosqtya
    Ennek ellenére ne tegyük! :)

Broafka: nem "valami nem stimmel" hanem konkrétan logikailag hibás (és/vagy reláció miatt) így, ahogyan a #92490-ben le is lett írva.

Milyen kiskedvenceket preferálsz?
    - kutya
    - macska
    - fehér szőrű
    - barnás szőrű
    - fekete szőrű

kb így.

Javasolt lett volna ATI(AMD) / Nvidia GPU fronton feltenni a kérdést, avagy
    gyártó szinten, ekkor viszont egy cseppet vérszegény az itt felvezetett választék...
  • Blum
    Jujuj,ebből a hozzászólásodból olyan flémet lehetne indítani,hogy az valami hihetetlen. Még szerencse,hogy nem Harware fórumon vagyunk,mert ott most meglincselnének,az hétszentség!
  • Broafka
    amúgy ott a pont, nekem pl Nvidia Gainward-om van, szóval valami nem stimmel a választási lehetőségek között :)
  • Broafka
    Nvidia, de csak a phisyx miatt. Atinak erősebb kártyái vannak, de a legtöbb játékban van phisyx, ami nagyban növeli a játékélményt. Ha Atinál megjelenik a phisyx engedélyezés, úgy, hogy nem fagy ki, nem hal meg, nem ég szét, akkor tuti Atit vennék
  • Büdös Bohóc
    nem a típusa, hanem a gpu chipgyártó, az nvidia és az amd is a gput szállítja, a kártyát meg az alábbi gyártók rakják össze
  • morcosqtya
    (nagyon nagyon sarkítva):

A videokártya legyen az autó. Minden autóban van belső égésű motor. Benzines (Otto) vagy dízel.

Vehetsz dízeleset (AMD/ATI Radeon)
    Vehetsz benzineset (nVidia)

De ez nem szűkíti le a márkát.
    Dízelesből is vagy benzinesből is vehetsz VW-t, Opel-t, Fiat-ot stb.. (ezek a márkák: Giga, Asus, Gainward)

Így a legegyszerűbb elképzelni.

Így ha típusra hajtasz pl. kifejezetten 6850-est (AMD) akarsz találhatsz pl (többféle) Gigabyte-ot de az XFX-től is, Gainward-tól is stb.

Ha kifejezetten Gigabyte kártyát akarsz, kaphatsz Gigabyte Radeonokat (pl a fenti 6850-est) vagy a másik platformról (nVidia) is pl egy 560 Ti-t.. mint ahogyan a Volkswagen is gyárt benzinest és dízel motorral szerelt típust is.
  • jazzy
    Nem értem igazából ezt a kérdést, én úgy tudtam ATI Radeon a kártya "típusa" és a gyártó a Sapphire, Asus etc.. Mindenesetre nekem Sapphire-m van, úgyhogy arra nyomtam, de igazából nem "szimpatizálok", nézelődök és ami megtetszik. Volt régi Sapphire kártyám ami szar volt, ez most nagyon jó, volt jó és rossz Gigabyte kártyám is.
  • zsoltioregon
    Nagy hiba volt Borgbácsi infó fórumon, infó témájú kérdést feltenni :D
  • Borg
    Ez a kérdés néhány hete még értelmes volt az ötlettárban, aztán valaki átszerkesztette. Mostmár a kérdés, és a válaszok is fasságok :)
  • immovable
    Van média lejátszó, BDplayer. Azon filmezek. Laptopom gépezem, de az csak meló, meg net. Nem kell erőmű. :)
  • zsoltioregon
    se film se játék..
    na mind1 kapsz egy db +
  • immovable
    Számítógépen? Nem.
  • zsoltioregon
    filmet se nézel?
  • immovable
    Leszarom. Nem játszom.
  • zsoltioregon
    hasonlóan érzek:)
    azt tudom, hogy 512 Mb-os a nagyobbik, de hogy eszik-e vagy isszák leszarom :D csajozni ezzel nem lehet, sőt semelyik vidykarival nem lehet... még ha koráj 9-es száriás akkorsem:(