127612
  • Büdös Bohóc
    Politológia

+ bölcsészkart nem annyira, mindinkább pár szakot azon belül, pl az összes olyan vicces szakokat, mint Klasszika/Filológia
  • N o N a m e
    hagyjad már a marketinget! :D
  • NEOreg3
    egy bigmac-et kérek közepes sült krumplival
  • immovable
    Igaz. Mindegyiket lehet komoly szinten művelni, illetve lébecolni a kettesért.

De a marketing, meg politológia....
  • tigeroo
    egyiket sem, szerintem akiben megvan a kraft és spílerkedik (vezető jellem?) az bármivel eltud helyezkedni, emberfüggő.

(na erre varrajtok gombot kedves szerkesztők!! ilyen opció miért nincs?)
  • immovable
    Politológia és egyéb, marketing.
  • Metalmilitiakid
    Miért nem lehet 3 nál többet jelölni XD

Bölcsész. Újságíró/média. Politológia.
  • Szavazó roBOT
    Mentes vagy Szénsavas ásványvíz? ==>> Mely egyetemi szakokat/karokat tekinted "büfé szaknak"?
  • clio1616v
    nem csak te, de tévedsz

sok ásványvíz sima folyóvíz szűrve, nagyon sok csapvíz magas arzéntartalmú illetve a fertőtlenítések miatt állandó klórtartalma van... ezzel szemben az ásványvíznek nincs
  • karajjj
    egyébként csak én tartom elképzelhetőnek, hogy sok ásványvíz csak sima csapvíz bubival?
  • Lacee86
    Nekem is Chrome-om van, de semmi gond nincsen.
  • Motoroj
    Ittam már rosszabb ásványvizet is, mint ami a csapból folyik. Semmi klórt nem érezni rajta.
    Szóval nem olyan, de nem feltétlen rosszabb. Persze ásványok valószínűleg nem nagyon vannak benne.
  • Motoroj
    Definiálom: itt
  • bardocz
    Nálunk én semmi lényegi különbséget nem érzek, és semmivel sem jobb az ásványvíz, viszont pl apámnál meg nem innám a csapvizet, borzasztó. Környék válogatja.
  • Blum
    Köszi szépen!
    Végül csak meg lett a bűnös. Avast kavart be.
  • Lyukasbogrács
    sütik (cookie) nincsenek letiltva a böngészőben?
    vagy a harmadik féltől származó sütik (third party cookies, 3rd party...)
    nézd meg ezt az oldalt, és utána frissítsd a topikot, ha így se jó, akkor próbáld meg egyenként letiltani a telepített kiegészítőket (extension), lehet valamelyik bekavar. végső esetben még mindig használhatsz másik böngészőt.
  • clio1616v
    itt nekem is chrome van, de minden tökéletesen működik
  • tommygear
    szénsavas
  • Blum
    Chrome-ban még mindig nem látszik a szavazás. Másnál is van ilyen probléma krómmal?
  • clio1616v
    az igénytelenek mondják hogy a csapvíz ásványvíz, akiknek nincs igénye, hogy ne a klórozott vizet igyák
  • gabesz012
    Tudom, csak azért írtam, mert ismerősöktől sokszor hallom, hogy minek iszom azt a vackot, ezzel az erővel csapvizet is ihatnék (kb. azt tudnám hasonlatnak hozni, hogy a zöld tea és az earl grey is tea, vkinek bejön az egyik, a másik nem és fordítva, bla bla).
  • clio1616v
    az ásványvíz klórmentes... ennyi a nagy különbség, valamint még a minimális magnéziumion tartalombeli különbség okoz ízbeli eltérést
  • gabesz012
    Mentes. És aki azzal jön, hogy az olyan, mint a csapvíz, az jó nagy hülyeség, mert tök más íze van (mindkettőt issza).
  • RS
    mind2
  • karajjj
    melóban rózsaszín, otthon kék vagy zöldkupakos
  • Lacee86
    Bubis vizet. Nem szeretem a sima vizet, csapvizet sem iszom csak úgy.
  • tigeroo
    definiáld: itt
  • immovable
    Mind2
  • Motoroj
    Csakis szénsavas.

Szénsavmentes nem nagyon kell, mert itt a csapvíz is finomnak mondható, nem úgy mint a legtöbb helyen.
  • Motoroj
    Még mozog.
  • KaBuTo666
    én ezért nem eszek konzerves kaját. b*zmeg!
  • commissioner
    csak olyat iszom, ami nem pofázik vissza...
  • Zoli007
    Mentes, de csak melóban, fizeti a cég. Magamnak nem vennék, szóval leginkább csapvíz.
  • jhetedikj
    10 bubis
  • jazzy
    Ezért nem volt világos, hogy hogy kerül össze "márka" név alatt az nvidia, ati és a gyártók, gainward, gigabyte etc..
  • tigeroo
    hidegen szénsavas, de ha langyosabb akkor a szénsavas szar. olyankor inkább a mentes.
  • byzhouse
    mindkettő
  • Fbn Lx
    utálom a szénsavas vizet
  • morcosqtya
    Egyéb

• Guren
    szénsavas. szeretek nagyot böfögni, mert ilyen tahó paraszt vagyok :(