127612
  • Molnibalage
    Ja, kb. két hete nem megy IE alatt...
  • byzhouse
    szennyeznéd a Duna vizét?
  • immovable
    Duna. De a csak a politikusokat.
  • morcosqtya
    IE-ben nem is látom az szavazó-bannert... :)
  • Peter1
    Üres.
    Eléggé "érdekes" válasz lehetőségek vannak.
  • Dzsini
    Azt kifelejtetted, hogy: "akasszuk fel a szélsőségeseket!" :)
  • jazzy
    Bocsánatot kérek rögtön a kifejezésért, de aki ezt a kérdést és a válaszokat feltette elég nagy faszkalap.

Miért kéne neki befogadnia egy hajléktalant? Azért, mert parlamenti képviselő? Miért ne fogadjanak be a főbírók, a rendőrparancsnokok, az ügyvédek, meg a tököm tudja még kik, nagyvállalkozók, etc?

Miért kéne MINDEN parlamenti képviselőt (ésvagy hajléktalant) kirakni az utcára / a Dunába lökni?

Miért nem lökünk ki télen az utcára 1-3 hónapra mindenkit akinek vagy havi 300 fölött van a fizetése, vagy 2 lakása van, vagy 3 autója, stb? Azok is tudnának adakozni valamennyit, ha erre megy ki ez a felettébb idióta kérdés.

Nem minden hajléktalan buta ám, van olyan, akit az élet sodort oda és diplomás. Őt is lőjük a Dunába?

Te jó isten.. kapj a fejedhez kérdésbeküldő.
  • commissioner
    Én egy olyan showt néznék, amit már állítólag megcsináltak külföldön, abban politikusoknak minimálbéren kellett élniük egy ideig. Annak itthon olyan nézettsége lenne, hogy besz*rás!
  • RS

üres
  • Blum
    Az év kérdése bazdmeg...

Üres
  • Fbn Lx
    befostam : ASd
  • tigeroo
    sziporkázó válaszok, bár ezt komolyan sem lehet venni sztem :)
  • Broafka
    ez a kérdés leginkább a hajléktalan problémát feszegeti gondolom, de nem mintha a politikusokat védeném, de nem olyan egyszerű eltüntetni a csöveseket az utcákról. Túl sokan vannak, és kevés a hajléktalanszálló, ahova viszont nem is mennek be, mert mondván jobb nekik az utcán.

Mondjuk Londonban járva kb 2 csövest láttunk az egész városban, pedig a város 67%-át végignéztük, ott mondjuk nem tudom hogyan tudják megoldani

a válaszom: egyéb

Én egyiket se szivatnám a másikkal. És értelmetlen is egy ilyen valóságshow. Megoldás kéne erre, nem valóságshow...
  • QuippeR
    egyéb: ha be akarsz fogadni egy hajléktalant, tedd meg. nem kell mindig más f*szával verni a csalánt.
  • Büdös Bohóc
    Dunába lövés opció
  • Calver
    Mindet a Dunába kellene lőni. (valóságshowt)
    [apro]az igényes szórakoztatásért.
  • Hegi90
    Egyéb. Nem oldana meg semmit. Nem mutatna rá semmire.
  • Dzsini
    Mit szólnál egy olyan valóságshow-hoz, ahol...
    ...minden parlamenti képviselőnek be kellene fogadnia az otthonába egy hajléktalant, akit ápolnia is kellene?
    (Megj.: tudom, hogy politikai jellegű valamelyest a kérdést, de globálisan, minden politikusra vonatkozik, nem külön, kizárólag valamely párt képviselőire)

37.5% 3
    Remek ötlet. A nézők szavazhatnának arról, hogy ki és mennyi hajléktalant kapjon még és mennyi időre. Így eltünnének a hajléktalanok is az utcákról, de a drága hölgyek és urak is szembesülnének a problémával, személyesen.

25.0% 2
    Mindet a Dunába kellene lőni. (politikust és hajléktalant, egyaránt)

25.0% 2
    Az jobb lenne, ha minden parlamenti képviselőnek meg kellene próbálnia télen 1-3 hónapig az utcán életben maradnia, mindenféle külső segítség nélkül, csak úgy miheztartás végett, hogy tisztább képet kapjanak a világról. Akinek sikerül, az mehet vissza a Parlamentbe, akinek nem, az dögöljön meg ott ahol van.

12.5% 1
    Egyéb.

Összesen 9 szavazatból 1 tartózkodott.
  • tigeroo
    Mik az opciok? Nem latom mobilrol
    o
  • móóózes
    nemkell rasszistának nézni, de fogadjanak be inkább 1-1 more családot, aztán megtudják, hogy milyen velük az élet
  • Szavazó roBOT
    Mi a véleményed az eutanáziáról? ==>> Mit szólnál egy olyan valóságshow-hoz, ahol...
  • Büdös Bohóc
    clio, tartsd be a bant
  • Fbn Lx
    de így 3 nap alatt már majdnem annyi szavazónk van, mint régen egy nap alatt volt!
  • Éngemet
    Az a véleményem, hogy már unalmas volt az elején is most 3. napja meg már nagyon az.
  • zsoltioregon
    na ezt megmutatom hipochonder ismerősömnek!
  • Molnibalage
    Miért is?
  • Dzsini
    ráktípusok
  • immovable
    Ej de szép. Nincs olyan, hogy "rák". N+1 fajtája van a ráknak. Epic. :D
  • Willenbrock
    Támogatnám az aktív eutanáziát is ha reménytelen a helyzete a betegnek és sokat kínlódik-szenved.
  • ManoNegra
    Oké, kösz.
  • Molnibalage
    Nem hasraütésre. Tudtam, hogy 90% feletti a nem rosszindulatú pajzsmirigy rák estén az arány. Azért írtam 99%-ot, mert a csernobili balset után kiemelten figyelt gyerekek eseténben ukrajánban asszem 98%-os gyógyulási arányt értek el. Csak őket az áltagnál messze jobban szűrték.
  • ManoNegra
    Nem vagyok a kisfiacskád!

Utoljára leírom, hogy mi a gondom. Először is írtál hasraütésre egy százalékot. Erre az volt a kérésem:

"Erről a 99%-os gyógyulási arányról tudsz megízható statisztikát mutatni?"

Tehát nem a gyógyulási arányon belül, az alacsony kockázatú daganatosok arányáról, hanem az egészről! Mert ez így csak részben válasz a kérdésre. Az a része amelyik téged igazol. A statiszika másik feléről pedig csupán annyi van, hogy az rosszabb. De hogy mekkora rész ez ésmennyivel rosszabb, arról semmi. Ezt kifogásoltam csupán. De ha nem írod oda ezt a konteós rögeszmés megjegyzésed, akkor valószínüleg elolvasom és megköszönöm és ennyi.
  • predator1982
    itt most nagy általánosságban beszéltem, azt azért még én is tudom hogy ha méhnyakrákról beszélünk, az nem egyenlő a tüdőrákkal...-.-
  • extramagascsaj
    Vágom. Az ha más kapcsolja le: orvos,hozzátartozó...azt mondom rendben.
    Megértem azt is,ha vki önként dönt úgy,h elég volt, és szeretné,ha nem tartanák életben, de attól még elítélem.
  • Molnibalage
    Kisifacskám, te nem tudsz olvasni, nem én...
  • Dzsini
    Sok helyen, sokan megkülönböztetik az eutanáziát (mint külső beavatkozással az életfunkciók leállítása), a kezelés szándékos elhagyását (kérésre) és az angolul "assisted suicide"-nak nevezett, lent is említett gombot adnak a kezébe, amivel beadja magának az injekciót módszert. Az mindenkinek saját gondolkodására van bízva, hogy melyiket tartja elfogadhatónak, öngyilkosságnak, segítségnek, stb.

Jogilag jelenleg Magyarországon csak a kezelést lehet elutasítani, sem az első, sem a harmadik módszer nem engedélyezett.
  • extramagascsaj
    "Joga van egy végső stádiumba jutó betegnek, hogy döntsön saját sorsáról?"
  • ManoNegra
  • Dzsini
    A 99-et a beíró javította, a 90% és a 80% között már nincs lényeges különbség nagy mintán, attól is függ, hogy milyen forrásokra épít az adott statisztika összeállítója. Ha találsz egy olyan orvost, akinél előfordul 10 rossz eset mellett 5 jó, akkor az ő statisztikája még rosszabb lesz, és egyedi esetekre ugyanúgy nem tudod használni.

Jó játék a számokkal zsonglőrködni, de felesleges - a lényeg az, hogy igen jó arányban jó hatásfokkal gyógyulásokkal jár a pajzsmirigyrák kezelése, tehát az eredeti állítás "soha nem lesz gyógymódja a ráknak" igazoltan hibás, kezdve ott, hogy többféle rák létezik, folytatva a lent kitárgyalt adatokkal. Az, hogy ez 90, vagy akár csak 70%, az gyakorlatilag lényegtelen - egy szúnyogcsípésbe is bele lehet halni.
  • ManoNegra
    Persze, de volt itt először 99%, aztán 90-95% Majd végül 70% körüli lesz. Olyan mint mikor az apróbetűs részt nem olvassuk el, csak a bazi nagybetűs szalagcímet...