127612
-
27.9év -
karajjj #93021 honnan tudnánk? -
uwu 80 #93020 Mennyi sg-n az átlagéletkor?
-
uncsí -
Fbn Lx #93018 kéthetente hétvégén velük élek, meg nyáron. és szeretek ott lenni, de tartósan már nem élnék ott. nem azért, mert ne szeretném őket, hanem mert 21 évesen már egyre természetesebbnek tartom, hogy időm nagyobbik részét külön töltöm. persze, még mindig ők támogatnak. -
Már nem velük lakom, de jobb is ez így, mert végre azt, és úgy csinálhatom, ahogy azt én szeretném.
jobb minél hamarabb önállósodni, 19éves korom óta nem lakok otthon. most már max pár napot tudok tolerálni ha haza kell menni :) -
Velük lakom, de elköltöznék. Amint találok végre normális munkát Szegeden, azonnal oda költözök, mert imádom azt a várost, ezt pedig nem.
Nincs velük bajom, egyszerűen 24 évesen már szeretnék barátnőmmel élni ketten, de akár egyedül is elélek, tudok főzni, mosni, takarítani szóval már csak normális meló kéne. -
Nem tudom mennyivel, de valszeg többet. -
"Már nem velük lakom, ... de természetesen mindenben támogatom őket."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"minnél"--> minél (miNél-aNNál) (a fordítottjáról meg lehet jegyezni, hogy nem lehet helyes: miNNél-aNál :-) ) -
És akkor még vedd hozzá hogy te az átlagnál mennyivel keresel jobban. -
Én pont azért lakom otthon, hogy gyűljön a zsé, ha egyszer talán tényleg lakást veszek valakivel. (Egyedül semmi értelme.)
3 év alatt cirka elég masszív összeg jött össze. -
Anyámmal lakom, hát immáron 25 éve. Természetesen rengeteget köszönhetek neki, de ma már nem minden fenékig tejfel... Néha olyan szinten irányítani akar, mint egy taknyos kölyköt, emiatt rengeteg a konfliktusunk. Ezért is, na meg, mert szeretnék minél előbb végre önállósulni, tervben van a külön költözés. Ez persze anyagilag nagyon nagyon nem könnyű. :/ -
Hát igen, sajnos alapjaiban rossz a rendszer. -
Persze, hogy eljön mindenkinek a maga ideje, de ma nem a fiatalokat támogatják és egy fiatal pár még ideális esetben ( ha mindketten dolgoznak) se tud (még rengeteg hitel felvétele árán se) szülői/nagyszülői segítség nélkül (a legtöbb szülő/nagyszülő örül, ha maga megél, segíteni már nem tud) egy házat megvenni az albérletnek meg mégannyira sincs értelme, hiszen abból átlagkeresetből kitörni szinte lehetetlen. -
Velük lakok most is, de ha lenne hova mennem, elmennék, és élném a saját életemet. -
Egyéb. Bérlek egy lakást melóhelyhez közel, szóval hónap felét ott töltöm, felét meg otthon. Ha megunom az otthoni helyzetet /jellemzően pár nap alatt/ akkor eltűzök otthonról. Szóval van hova mennem, de azért haverokkal mégse olyan jó /nem főznek rám
/. Ideális az volna, ha az ember megnősülne, és eltűzne otthonról végérvényesen, de hát kinek van rá pénze, meg ahhoz először asszony is kéne.
-
„~25 év felett szerintem nem is egészséges már "anyu szoknyája" mellett élni. Felnőtté válás egyik legfontosabb állomása az önállóság.”
Így van. Tetszik-nem tetszik, előbb-utóbb mindennek eljön a maga ideje. -
Velük lakom, és mihelyt lesz rendes munkám / pénzem szeretnék elhúzni és önállósulni teljesen. -
De. :D -
Velük lakok most is, de ha lenne hova mennem, elmennék, és élném a saját életemet.
Szeretnék szép lassan teljesen önállósodni. -
Blum #93002 "csatazaj"
:)
Gondolom nem azért óbégattak,mert nyomtad a BF-t agyba-főbe :)) -
Már nem velük lakom, de jobb is ez így, mert végre azt, és úgy csinálhatom, ahogy azt én szeretném.
És most, 25 évesen jutottam el oda, hogy végre egyedül lakom. Nincs nő aki belepofázik a dolgaimba, nincs óbégatás az éjjel 3as csatazajért, csodálatos. :> -
karajjj #93000 elég idióta válaszok vannak -
miért kell így túlcifrázni a válaszlehetőségeket? -
Elvileg jövőre költözök. -
igen -
kb. havonta 3-4 napot vagyok otthon, jobb is így már. -
Én csak két hetente hétvégén és vakációkban élek velük együtt :D
De már nem sokáig bírom, ahogy lesz egy kis megtakarított pénzem (hahaha) elköltözöm. -
~25 év felett szerintem nem is egészséges már "anyu szoknyája" mellett élni. Felnőtté válás egyik legfontosabb állomása az önállóság.
Am elég jó a kapcsolatom a muterral. Már csak Ő él, de nem tudnék már vele együtt élni. -
Szavazó roBOT #92993 Mit szólnál egy olyan valóságshow-hoz, ahol... ==>> Szeretnél-e, vagy szerettél-e szüleiddel, családoddal (akik felneveltek) együtt lakni/élni? -
"Mindet a Dunába kellene lőni. (politikust és hajléktalant, egyaránt)"
Mi a baj a hajléktalanokkal, tulajdonképpen?
Oké, általános suliban, és szakmunkásban is összesen szerintem több, mint 10 olyan osztálytársam volt, akik lusták voltak suliba járni, és a végén, vagy egyéb okból kifolyólag(negatív hozzáálláshoz, lustasághoz kötve)nem végezték el a sulit, ezért meg is értem, hogy hajléktalan lesz/lett belöllük, de szerintem nem csak ezért hajléktalan valaki.. -
Kiterjesztjük minden politikusra. :) -
"Így eltünnének a hajléktalanok is az utcákról,.."
Minden bizonnyal.
386 országgyűlési képviselő van... és mennyi hajléktalan is?
-
Remek ötlet. A nézők szavazhatnának arról, hogy ki és mennyi hajléktalant kapjon még és mennyi időre. Így eltünnének a hajléktalanok is az utcákról, de a drága hölgyek és urak is szembesülnének a problémával, személyesen.
Persze az az opció se rossz, h ők próbálják ki, csak azzal még a hajléktalanok problémája nem oldódik meg. -
Végre egy jó kérdés. :))
Nem volt könnyű a választás. A szavazósra voksoltam mert végülis a kérdésre leginkább az a válasz.
A másik válaszhoz csak annyit, hogy nem kellene 1-3 hónap. Ilyen téli hónapokban bőven elég lenne 1-2 hét is. Biztos vagyok.
A harmadik válasz lehetőség elég paraszt. Miért kellene a hajléktalanokat Dunába lőni ??? -
Nem volt, miért?:) -
ManoNegra #92986 Azért egy olyan politikus, aki mindig az adófizetők pénzén élt, a rábízott várost eladósította, és volt képe azt mondani hogy mindenki annyit ér amennyi pénze van, az megérdemelne egy hetet az utcán télen... -
Fbn Lx #92985 rossz napod volt? -
nem muszáj a Dunába lőni őket, bármilyen hely megfelel a feladatra -
Igaz.