127612
  • Hegi90
    Nem, csak a fórumot.

Hulladék. Kategóriájában a legszarabb híroldal Mo-n szerintem.
    Hibás fordítások, két hetes hírek, idióta kritikák, szenzációhajhász kamu címek.
  • tommygear
    már nem, régebben néztem
  • chhaya #93060
    Nem, csak a fórumot.
  • Büdös Bohóc
    mindig
  • Éngemet
    Csak akkor nyitom meg, ha olyan gépen netezek, ahol még nincsen benne az előzményekben a fórum, de ott is csak azért, mert lusta vagyok beírni a /forum.php-t.

Az ott található cikkek a legjobbindulattal sem mondhatóak frissnek, 1-2 napos késéssel kerülnek fel.
  • tigeroo
    szoktam :)
  • immovable
    Mindig megnézem, mert kíváncsi vagyok a hírekre, fejlesztésekre, milyen termékeket dobtak piacra, stb..
  • Szavazó roBOT
    Szűrővizsgálatok, egészégmegőrzés. ==>> Szoktad nézni az SG.hu főoldalát?
  • immovable
    Üres. (egyéb)

2 évente járok. Fogászat, bőrgyógyászat, vérkép. Kb. ennyi elég is. Teljes vérkép elég árulkodó tud lenni.

Fogászat, bőrgyogyó maszek, tehát fizetek érte. Vérkép tb-s.
  • Molnibalage
    Milliószór meg lett mondava, tegyél bazdmeg sírás helyett. Komolyan mondom, ezért énmár büntetőpontot vagy bant osztogatnék...
  • NEOreg3
    naponta
  • Zoli007
    Évente kell, cég megköveteli. Amúgy véradó vagyok; valamilyen szinten az is szűrés.
  • commissioner
  • Metalmilitiakid
    Ezt most ilyen K.O. kérdés XD
  • jhetedikj
    Este 11-kor új kérdés?!?!

Robot létedre elég hülye vagy!

A kérdés is szar.
  • szabod
    Elég idétlenül van megfogalmazva (meg tele helyesírási hibával). Sztem arra gondolt, hogy ha minden szűrűvizsgálat ingyenes lenne, akkor járnál-e rá (ha eddig nem jártál), illetve ha jártál eddig is, akkor járnál-e sűrűbben (gondolom pluszba azokra amik eddig nem voltak ingyenesek).
  • efti
    "Ha ingyenes lenne minden vizsgálata (most nem tudom, hogy az -e), akkor járnál, ha nem tetedd eddig vagy járnál"

Nekem torott bele a kerdesbe a logikam, vagy mondat tenyleg ertelmetlen? A kerdes hogy jarnek vagy jarnek?
  • ManoNegra
    Nem én voltam, esküszöm!
  • N o N a m e
    Elég izé kérdés ez is
  • ManoNegra
    Na jo, tüdőszűrőn voltam! :D
  • ManoNegra
    Még soha nem voltam szűrésen.
  • Szavazó roBOT
    Szeretnél-e, vagy szerettél-e szüleiddel, családoddal (akik felneveltek) együtt lakni/élni? ==>> Szűrővizsgálatok, egészégmegőrzés.
  • 89
    nem lehet becsukni esténként az ajtót? :D meg nem mindig van otthon mindenki
  • 89
    Velük lakok most is, nagy bírom őket, ettől függetlenül, amint lehet elmennék...egyrészt saját életet kezdeni, családot alapítani...másrészt levenni a tehert a vállukról.
  • Kódia
    Azt vallom, hogy mindenhol jó, de legjobb külön. Sajnos a mai pároknak nem sok esélyük van a szülőmentes életre. Mi is a párommal szeretnénk szülőmentes övezetet, de kevés a fizetésünk, és még egy albérletet sem tudnánk fenntartani.
  • OrioN the S
    "Velük lakok most is, és elmennék máshova saját életet kezdeni, de nem azt gondolom, hogy "minnél hamarabb", mert nekik köszönhetem, hogy létezem."

egy telken lakok, de külön épületbe. viszont mennék innen, összecuccolni asszonnyal és elkezdeni a nagybetűst, mert már nekem kellemetlen. szüleim 23 éve elváltak szal a családi idill nem nagyon tart itt.

25 vagyok és 5 éven belül szeretnék családot alapítani, ha minden jól megy.
  • Molnibalage
    Akár, de vannak erre specializálódott nem teljesen közkézen forgó címek. Vagy a csajnál.

Egyetem alatt hol könnyebb, hol nehezebb volt. Most már nem, mert pénz az van. :)

Nálam fel sem merült, hogy albérlet vagy kolesz legyen (pedig agglomerációs létemre kaphattam volna!) Mivel két tesómmal együtt jártam felsőoktatásba örültek a szüleim, ha kajára tudtak adni. Suli mellett dolgoztam is több évig, heti két éjszakat minden második héten és heti egy éjszakát minden héten.
  • jhetedikj
    Velük lakok, de már nagyon mehetnékem van...

Szombaton leszek 24.
  • Éngemet
    31 éves vagyok és 19 évesen költöztem külön a szüleimtől kollégiumban, ahol 5 év egyetem alatt éltem, de még részlegesen voltam önellátó, 24 évesen kezdtem dolgozni és azóta albérletben élek külön függetlenül a szüleimtől

hol szoktál szexelni? szállodába jártok?
  • predator1982
    egyéb : a párommal lakok, és nem támogatok senki mást, magunkon kívül
  • Molnibalage
    28 vagyok és szüleimmel élek. A munkatársam fia 33 évesen költözött el.
    Ez ma a szomorú rögvalóság.

BTW az együttéleés lehet viszonylagos. Pl. ismerek olyat, akiknek háromszines családi háza van. (Két emelet és földszint.) Külön behárat van minden emeletre. Tehát egy házban élnek a szüleivel, de technikailag valójában külön, a generációk nem azonos emeleten laknak.

A cimborám a feleségével a felesége szüleinek a pesti lakásában él közösen, mert olyan felépítésű és akkora, hogy simán kettéosztható volt.
  • Dzsini
    101 szavazatot, amit 1 topic igen erősen szűrt közössége adott le ne vess össze egy háromszázezres, széleskörű mintával, csak értelmetlenségeket tudsz belőle tanulságként levonni - az itteni szavazás semmilyen módon nem reprezentatív mintája semmilyen nagyobb közösségnek.
  • immovable
    Köv kérdésnek mehet, hogy hány éves vagy és mire szavaztál "tegnap". :D
  • uwu 80
    Szerintem a fiatalok behazudják az életkorukat hogy komolyabbanak tűnjenek.
    Kizártnak tartom hogy ha az átlag 28 év, akkor az emberek fele még a szüleivel él.
    De lehet hogy csak én mozgok nem átlagos környezetbe.
  • uwu 80
    Köszi mindenkinek az infót.
  • Dzsini
    És rengeteg olyat, aki hasraütésszerűen megadott valamit, és így tovább. De még mindig az a legmegbízhatóbb forrás (itt feltéve a kérdést lenne jó esetben 150 szavazat, ami elhanyagolható).
  • Molnibalage
    A bibi, hogy ez sanszosan rengeteg inaktív felhasználót is tartalmaz.
  • tigeroo
    fórum főoldal lapján alján jobbra a fórumstatisztikáknál lent van kiírja
  • morcosqtya
    Fórum fölap, jobbra lent kiírja.
  • immovable
    Fórum főoldal alján a fórumstatisztikáknál ki van írva.