127612
  • Metalmilitiakid
    tl;dr üres
  • Éngemet
    Annyit dolgozok, amennyit jólesik. Ha nem elég a pénz amit fizetnek, akkor elmegyek másik munkahelyre.
  • SötétBarom
    Ha hozzád vágnak 30-40 rongyot egy nap, az még jobban tervezhető XDD
  • Evoluti0N
    Nem szoktam ilyesmin gondolkodni. Eddig mindig időben megkaptam a fizetést. Még napos csúszás se fordult elő, nem hogy hónapos.
    Ez mellett szeretem (vagy inkább imádom) is a munkámat, 2 és fél éve dolgozom itt és még mindig olyan a hozzáállásom, mint az elején. Ráadásul régen tízre, mostanában délre járok, szóval korán kelésről szó sincs :D
  • QuippeR
    ebben van valami, de legalább rövidtávon tervezhető.
  • tigeroo
    jaaaa...
    hát még nem sok tapasztalatom van, ez mind ilyen nyárimunka volt max.
  • immovable
    Félreértesz. :) Hivatalosan dolgozni olyan mint amit leírsz. Dolgozol, mint ökör és megkapod a fizud - jó esetben - felét. :)
  • tigeroo
    de, mert kp-ban fizettek, semmi nyomtatványt nem kaptam meg semmi bérszámfejtés nem volt, gondolom ránéztek a naplónkra aztán dobtak vmi fakkot
  • immovable
    Azaz te nem feketében nyomod hanem hivatalosan. :)
  • tigeroo
    hajaj....mikor 12óráztam és vagy másfélszer annyi órát nyomtam le (plusz a pótlékok elvileg) és mégis a múlthavi 8órás műszakozás 80%át kaptam meg :D
  • SötétBarom
    Nem hiszem. Feketén nyomom, már akkor csúnyán nézek, ha az aznapit nem adják oda, csak másnap.
  • Lyukasbogrács
    Utolsó 4 kérdést nem én raktam be, mosom kezeimet
  • tigeroo
    sok tényezőtől függ
    (pl. azon a héten nyerek-e a lottón, stb.)
  • commissioner
    levonulnék a "pályáról" hasmenésre hivatkozva
  • NEOreg3
    hogy ne legyen kedvem végigolvasni
  • Guren
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=92999#473]#92999[/url]
  • Büdös Bohóc
    Megkérném Lyukasbogrács urat, hogy ezentúl figyeljen már oda, hogy miket rak be, mert szinte minden kérdésnél valami hihetetlen faszságok a válaszlehetőségek (vagy már maga a kérdés is).
  • daeemoon
    Oh fuck... tl dr
  • immovable
    Idióta kérdés még idiótább válaszokkal.
  • karajjj
    na ezaz :D szinte mindegyik válasz megalázkodó, seggnyaló magatartást sugall
  • immovable
    Üres.
  • 0Fritz0
    "Dolgoznál még a munkahelyeden, ha csúszik a fizetés?"

Azért figyelitek, hogy egyetlen választható opció sincs arról, hogy "Az első alkalom után nem dolgoznék tovább"?

A legtöbb válaszadási lehetőség pedig lényegében ugyanaz (mint a tegnapinál is), csak kissé átköltve.
  • HTS s3rg1nh00
    +1
  • N o N a m e
    tl;dr, üres. :D
  • karajjj
    eléggé túlbonyolított idióta válaszok vannak megint
    nekem való pl nincs is, én 2-3 hétig türelmes lennék, aztán nem elgondolkoznék, hogy esetleg lehet, hogy megyek, hanem lépnék a francba, mert az, ahol előfordulhatnak többhetes csúszások, nem igazán normális munkahely
  • Szavazó roBOT
    Szoktad nézni az SG.hu főoldalát? ==>> Dolgoznál még a munkahelyeden, ha csúszik a fizetés?
  • Broafka
    hanem valószínűleg :) (akkor már mondjuk meg mit jelent :) )
  • tommygear
    :DDDDDDDD
  • karajjj
    az alkalmasint az nem azt jelenti, hogy alkalmanként
  • morcosqtya
    Általában igen.
    Nincs különösebb baj a cikkek többségével (már amiket elolvastam eddig), sokak stílusa kifejezetten tetszetős (vagy éppen teljesen tárgyilagos), viszont (tudományos cikkeknél) a fórumozói hozzászólások már-már epikus kategóriát képviselnek. :)

Mindig rá kell jönnöm, hogy ebben az országban az emberek 90%-a profi futballszakértő, tévedhetetlen politikai elemző és ragyogó elméleti fizikus.
    Gyanítom, hogy néha mindezek egyszerre.
    :)
  • Fbn Lx
    alkalmasint
    tetszenek a tudományos témájú cikkek de azt alátámasztom, hogy elég szenzációhajhász. olyan blikkes jellegű címekkel dolgoznak. a játékhíreket viszonylag rendszeresen
  • Molnibalage
    Igen.
  • Zoli007
    Amúgy ez most komoly? Szaros 10 órát volt bent az előző kérdés, ami még érdekes is volt
  • Zoli007
    Igen, de nem azért járok ide.
  • Guren
    a játékhíreket szoktam nézni. a filmhíreket is néztem régebben, de egy idő után meguntam, hogy soha nem arról szólt a cikk, amit a cím sugallt.
  • Blum
    Nem,csak a fórumot.

Ha IT híreket akarok olvasni,akkor prohardver,gamepod vagy külföldi oldalak (guru3d,techpowerup..stb)
  • NEOreg3
    csak a fórum, meg napi párszor ránézek a film, meg a játék hírekre is, de általában nincs benne köszönet
  • jazzy
    *gombra, wtb szerkesztés
  • jazzy
    Igen, amikor másik gépen nyitom meg a fórumot és lusta vagyok beírni a /forum.php-t, akkor megnézem amíg rányomok a forum gobra :)
  • Dzsini
    Jól kell válogatni - Cifu cikkei például rendben vannak :)