127612
-
tl;dr üres -
Éngemet #93101 Annyit dolgozok, amennyit jólesik. Ha nem elég a pénz amit fizetnek, akkor elmegyek másik munkahelyre. -
Ha hozzád vágnak 30-40 rongyot egy nap, az még jobban tervezhető XDD -
Evoluti0N #93099 Nem szoktam ilyesmin gondolkodni. Eddig mindig időben megkaptam a fizetést. Még napos csúszás se fordult elő, nem hogy hónapos.
Ez mellett szeretem (vagy inkább imádom) is a munkámat, 2 és fél éve dolgozom itt és még mindig olyan a hozzáállásom, mint az elején. Ráadásul régen tízre, mostanában délre járok, szóval korán kelésről szó sincs :D -
ebben van valami, de legalább rövidtávon tervezhető. -
jaaaa...
hát még nem sok tapasztalatom van, ez mind ilyen nyárimunka volt max. -
Félreértesz. :) Hivatalosan dolgozni olyan mint amit leírsz. Dolgozol, mint ökör és megkapod a fizud - jó esetben - felét. :) -
de, mert kp-ban fizettek, semmi nyomtatványt nem kaptam meg semmi bérszámfejtés nem volt, gondolom ránéztek a naplónkra aztán dobtak vmi fakkot -
Azaz te nem feketében nyomod hanem hivatalosan. :) -
hajaj....mikor 12óráztam és vagy másfélszer annyi órát nyomtam le (plusz a pótlékok elvileg) és mégis a múlthavi 8órás műszakozás 80%át kaptam meg :D -
Nem hiszem. Feketén nyomom, már akkor csúnyán nézek, ha az aznapit nem adják oda, csak másnap. -
Utolsó 4 kérdést nem én raktam be, mosom kezeimet
-
sok tényezőtől függ
(pl. azon a héten nyerek-e a lottón, stb.) -
commissioner #93089 levonulnék a "pályáról" hasmenésre hivatkozva -
hogy ne legyen kedvem végigolvasni -
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=92999#473]#92999[/url] -
Megkérném Lyukasbogrács urat, hogy ezentúl figyeljen már oda, hogy miket rak be, mert szinte minden kérdésnél valami hihetetlen faszságok a válaszlehetőségek (vagy már maga a kérdés is). -
Oh fuck... tl dr -
Idióta kérdés még idiótább válaszokkal. -
karajjj #93083 na ezaz :D szinte mindegyik válasz megalázkodó, seggnyaló magatartást sugall -
Üres. -
"Dolgoznál még a munkahelyeden, ha csúszik a fizetés?"
Azért figyelitek, hogy egyetlen választható opció sincs arról, hogy "Az első alkalom után nem dolgoznék tovább"?
A legtöbb válaszadási lehetőség pedig lényegében ugyanaz (mint a tegnapinál is), csak kissé átköltve. -
+1 -
tl;dr, üres. :D -
karajjj #93078 eléggé túlbonyolított idióta válaszok vannak megint 
nekem való pl nincs is, én 2-3 hétig türelmes lennék, aztán nem elgondolkoznék, hogy esetleg lehet, hogy megyek, hanem lépnék a francba, mert az, ahol előfordulhatnak többhetes csúszások, nem igazán normális munkahely -
Szavazó roBOT #93077 Szoktad nézni az SG.hu főoldalát? ==>> Dolgoznál még a munkahelyeden, ha csúszik a fizetés? -
hanem valószínűleg :) (akkor már mondjuk meg mit jelent :) ) -
:DDDDDDDD
-
karajjj #93074 az alkalmasint az nem azt jelenti, hogy alkalmanként -
Általában igen.
Nincs különösebb baj a cikkek többségével (már amiket elolvastam eddig), sokak stílusa kifejezetten tetszetős (vagy éppen teljesen tárgyilagos), viszont (tudományos cikkeknél) a fórumozói hozzászólások már-már epikus kategóriát képviselnek. :)
Mindig rá kell jönnöm, hogy ebben az országban az emberek 90%-a profi futballszakértő, tévedhetetlen politikai elemző és ragyogó elméleti fizikus.
Gyanítom, hogy néha mindezek egyszerre.
:) -
Fbn Lx #93072 alkalmasint
tetszenek a tudományos témájú cikkek de azt alátámasztom, hogy elég szenzációhajhász. olyan blikkes jellegű címekkel dolgoznak. a játékhíreket viszonylag rendszeresen -
Igen. -
Amúgy ez most komoly? Szaros 10 órát volt bent az előző kérdés, ami még érdekes is volt
-
Igen, de nem azért járok ide. -
a játékhíreket szoktam nézni. a filmhíreket is néztem régebben, de egy idő után meguntam, hogy soha nem arról szólt a cikk, amit a cím sugallt. -
Blum #93067 Nem,csak a fórumot.
Ha IT híreket akarok olvasni,akkor prohardver,gamepod vagy külföldi oldalak (guru3d,techpowerup..stb) -
csak a fórum, meg napi párszor ránézek a film, meg a játék hírekre is, de általában nincs benne köszönet -
*gombra, wtb szerkesztés -
Igen, amikor másik gépen nyitom meg a fórumot és lusta vagyok beírni a /forum.php-t, akkor megnézem amíg rányomok a forum gobra :) -
Jól kell válogatni - Cifu cikkei például rendben vannak :)