127612
-
nincs, mert nincs rá szükségem, amúgy meg leszarom ki mit hord. -
nekem is van 2, és lesz*rom ki mit gondol, ott van jó példának a szilikon karóra divat most éppen, azt mért nem cikizi sekni? csak mert nem a tescoba volt akciós? :D -
Eredetileg olasz márka, jelenleg a (dél-) koreaiaké.
Most néztem utána, csak onnan tudom. -
Nincs mert nem kell.Mióta nem vagyok iskolás alig van szükségem táskákra.Ha mégis kell akkor az a lényeg hogy beleférjen amit vinni akarok,meg ne szakadjon ki az alja,ne szakadjon le a füle vagy hevedere.Van pár táska itthon de ha venni kéne valami olcsó de erős anyagút vennék,hogy milyen márkajelzés van rajta-van-e egyáltalán az egyáltalán nem érdekel. -
Beszélgettek a Fila egyik magyar főnökével, mondta, hogy igazából egyik szeme sír, a másik nevet - sír, mert egy valamennyire prémiumnak számító márka eléggé közönségessé vált ezzel (és állítása szerint a Nike és az Adidas fölé voltak sorolva); nevet, mert sokkal többen ismerik, és lényegesen többen keresik a továbbra is prémium áron eladott termékeiket (megismerve a minőséget), ráadásul elment több, mint 1 millió táska, ami igen jó pénzt hozott nekik.
Ez a designsorozat egyébként nem volt az országban, és külföldön is csak ilyen akciók keretében értékesítették. -
ManoNegra #93137 Viszont van egy közel tíz éves fila kabátom, amit még a mai napig hordok, tetszik is, és viszonylag jó állapoan is van, úgyhogy a márkát magát bírom. :-) -
volt még vagy másfél éve, el is szakadt vagy 3-4 hónap alatt.. utána jött ilyen rohadt nagy "divatba" -
ManoNegra #93135 +1 -
ManoNegra #93134 Én csak annyira vagyok képben a dologgal, hogy a "humiari" topikban poént csináltak belőle. Rövid távon biztos nagyot kaszált a cég, de ez a márka szempontjából hosszú távon nem biztos hogy pozitív. -
extramagascsaj #93133 Jah. Kezdett felejtődni a márka,és vissza akartak térni. Kár,hogy a márkaimázs most a béka segge alatt van...és tucattermékként épülnek be újra a köztudatba. Azért régen még a "menőbb" márkák mellett lett emlegetve,mint Adidas, Nike, stb. Most meg... -
Fbn Lx #93132 egyébként a terméktervezők és marketingesek tervezésének csúcsa a fila táska
egy viszonylag minőségi hatást keltő és szinte mindennel hordható terméket kidobtak a piacra mindenki által elérhető áron. ez a húzás gecire bejött nekik. -
Fbn Lx #93131 azért az durva, hogy a szavazók 25%ának itt is van
ráadásul én is közéjük tartozom :D
egyszer volt rajtam, azóta szerintem már ki lett dobva -
Erről van szó. Aki kitalálta ezt, aszerint nem azért ciki, mert sokaknak van, hanem mert akción belül a teszkóban lehetett beszerezni, és az már qva ciki meg égő... Érdekes módon a méregdrága cuccokat tömegével látni mégsem ciki. :/ -
extramagascsaj #93129 vótmá...és eladtam :D -
nem azért ciki, mert olcsó, hanem mert sokaknak van (nem megyek úgy végig egy utcában, hogy ne lenne valakin). Az más kérdés, hogy azért van sokaknak, mert olcsó volt. -
Hátizsákom van, és mivel kurva kényelmes, azt hordom a másik helyett, leszarom kinek milyen táskája van.
Ha tízszer ennyibe kerülne, akkor senkinek sem lenne egy szava ellene, de így, hogy olcsó, ugyebár rögtön ciki is. Bezzeg az, hogy minden második szemüvegesnek vastag keret van, az nem para. Meg a sok női nadrágos hülyegyerek sem. Az menő ám. -
nem róla, hanem az összes teszkóban árult fila sorozatról -
Éngemet #93125 :D -
Pont kérni készültem, hogy valaki tegyen már fel egy képet, hogy lássam, mégis miről van szó. -
Blum #93123 Most általánosságban róla van szó:
-
Nem tudom, annyira nem ismerem a márkát. A magyarázatban csak annyi van hogy táska, én a sokféle táska közül a hátizsákra gondoltam. -
Üres.
Még nem láttam ilyent, de facebookon mintha írta volna valaki. -
Hidegen hagy a téma, hordja, aki akarja.
-
Utolsó válasz mókás.. :D
"Nincs, mert nem gyült össze elég pont. :D" -
Nekem is van kettő, egy hátizsák meg egy utazó. Leszarom, ki mit gondol, nekem megfelel. Ezt megint vmi faszkalap találta ki, h ciki... Bezzeg, ha 3-4x ennyibe kerülne, akkor biztos nem lenne ciki, sőt... Meg a Converse cipők se cikik, pedig csomó mindenki hordja, meg a tenyérnyi Adidas feliratok nem cikik, mert drágán vették őket. Hát akkor vegye meg drágán a sok burzsuj paraszt! -
Nekemis csak Budmil táskám volt eddig :) -
"(gondolom nem reklámtáskáról beszélünk)" - Miért, Filából van reklámtáska is? :-| -
emlékszem 7 évesen énis egy budmil táskát kaptam, még mindíg jó :)
csak az volt a baj vele hogy van egy lány ikertesóm és mind a ketten VÖRÖS színben kaptuk -.- és akkor még cikinek találtam, bezzeg osztálytársam kaphatott zöldben...
na mindegy... pedig az is sokmindent élt már meg (meg van még egy kappa táskám, az is bő 6 éve van meg és mai napig használom, bár az alja kicsit szétfoszlott már és pl. a fény átszűrődik rajta) -
budmil táska legjobb táska -
Hidegen hagy a téma, hordja, aki akarja.
off: Már vagy 10 éve van egy budmil hátizsákom (gondolom nem reklámtáskáról beszélünk), ilyen erős táskát én még nem láttam. A hátam majd leszakadt néha, úgy meg volt rakva, de a pánt mindig bírta (meg a többi rész is, de a pántja mindig a kritikus). Legközelebb is ilyet vennék, de szerintem már nem kapható. -
Hidegen hagy a téma, hordja, aki akarja. -
tök ciky, meg minden
-
jaj,de vicces a kérdés
-
ManoNegra #93109 Hidegen hagy a téma, hordja, aki akarja. -
van is, hordtam is nyáron-ősszel, konkrétan leszarom hogy milyen táska -
Blum #93107 Nekem is ilyen van,nincs semmi gond vele.
Még tavasszal vettem meg,már akkoris volt ez a Fila pontos akció. Nyáron nem hordtam,ősszel mikor megyek be suliba,akkor látom,hogy mindenkinek ilyen van. NA ÉS AZTÁN?!...sokan vettek egy másikat,mert neki nem kell olyan amilyen másik X embernek is van. Hát én meg csak ezért nem veszek egy másikat 8-10k-ért. -
Szavazó roBOT #93106 Dolgoznál még a munkahelyeden, ha csúszik a fizetés? ==>> Mi a véleményed a Fila táskákról? -
Blum #93105 Attól függ,hogy lenne-e más hely,ahol dolgozhatnék a képesítésemnek megfelelően.
Leginkább a "Ha többször is előfordul, azért sunyiban néznék más lehetőséget, félve attól, hogy máskor hosszabb ideig lehet majd csúszás." válasz fejezi ki legjobban a véleményem az egészről. -
nálunk szintúgy, alap érték a cégnél, hogy minden tiszta legyen, a főmufti mániája és úgy egyáltalán ez már örökölt érték a vezetőségnél -
Nem igazán tudom megmondani. Az a cég ahol dolgozom azon kevesek közé tartozik, akik semmit sem fizetnek zsebbem. Minden 100%-ig tisza, mindig fizet, nincs susmus sőt, még prémium is szokott lenni. Még tavaly is volt.