127612
  • ManoNegra
    A közvilágítás ettől független. Az akkor ég amikor sötét van.
  • Broafka
    miért lenne kicseszés, mindenki átáll és kész. Mondjuk a 6 milliárd az szerintem is túlzás, de biztos hogy spórolunk vele, hát gondolj bele, később kapcsolják fel a villanyt, ami abban az 1 órában megy mint közvilágítás, azért az elég sok pénz, és szerintem nem egy nagy változás egy évben egyszer (vagyis kétszer amikor vissza) átállni.
  • ManoNegra
    Állítólag hatmilliárd forintot spórolunk vele egy évben. Bár pontosan nem tudom hogy jött ki, és elég régi számítás már, szerintem nincs értelme. Az az energia amit megspórolunk reggel, este elhasználjuk. Viszont kicsesznek mindenkivel.
  • Motoroj
    Jobb lenne eggyel keletebbi időzónában lenni.
  • Broafka
    azért kíváncsi lennék, hogy akik azt jelölték, hogy hülyeség, kezdi elveszíteni az értelmét, azok vajon tudják e hogy mi az értelme az átállításnak.
    Mert nem hülyeség azért (néha akár 2 órával is kéne szerintem)
  • ManoNegra
    A két hét a beletörődési időszak. :-)
  • ManoNegra
    Jaja. Amolyan biológiai.

Ismerőseimnek mind olyan kutyája van, amiket nem hatja meg a kaja. Én kifogtam egy haspókot. Nálunk a vacsora egy kész szertartás. Percre pontosan udja, mikor jön el az ideje.
    Azt is tudja mikor jön a gazdi a munkából, mikor van sétaidő, de a vacsoraidőre nagyon háklis...
  • morcosqtya
    Olvastad, van, olyan amit két hétig kell visszatekerni 1 órával..
    Vagy digitális, azokhoz meg általában hülyék a kutyák.. :))
  • Rage47
    kutyádnak is van órája?
  • Zoli007
    Egész jól - észre se veszem, hogy átállították. (tudatában vagyok azért)
    Magától / pont akkor.
  • morcosqtya
    Rendszertelenül alszom, úgyhogy mindegy.
  • banok
    Csak azt szeretem, ha visszafelé állítják az órát. (egy órával több alvás)
  • NEOreg3
    fel sem tűnt

most
  • Dzsini
    A telefonok (legalábbis amelyikkel eddig találkoztam) bekapcsoláskor szinkronizálják az órájukat az adótoronyhoz, tehát egy ki-bekapcsolás kellett hozzá.
  • Lacee86
    Ha visszaállítjuk, annak értelemszerűen örülök, ha előre, annak nem. :)
    Az órák egy részét még tegnap este visszaállítottam, másik részét ma délelőtt. A gépem nyilván automatikusan vált, viszont a telóm vmiért nem csinálta meg, pedig be volt állítva rajta...
  • Büdös Bohóc
    :-|

:-|
  • Büdös Bohóc
    Egyéb gondolat. - fasza, mert 1 órával tovább tartott éjjel a buli
  • daeemoon
    Igazából "észre sem vettem", bár fura volt, hogy 1 órával korábban már ébren voltam, vagy mondjam azt, nem volt ideje bekapcsolni az ébresztőnek :D
  • Guren
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=93161]#93161[/url] ez
  • tigeroo
    mittom.
  • szabii98
    +1 :/
  • acsati
    Utálom, hogy már 4-kor sötét lesz!
  • ManoNegra
    Hülyeségnek tartom, de nem visel meg egyáltalán.

Viszont a kutyámnak legalább két hét kell mire átáll, és ez néha idegesítő tud lenni.
  • Marci0115
    nagyon szarul, eddig nagynehezen beállt a szervezetem 6 óra kelésre, most meg megint átkell szokni, az meg hülye aki szerint nincs emberi hatása
  • HTS s3rg1nh00
    1 óra ide vagy oda...észre sem veszem
    mindig reggel állítom át
  • Blum
    Nagyon nem hat meg,de ilyenkor az a plusz 1 óra alvás azért jó.
    Gép automatikusan átálította magát,telefonomat meg a karórámat most reggel állítottam át.
  • Szavazó roBOT
    Mi a véleményed a Fila táskákról? ==>> Hogy viseled az óraátállítás következményeit?
  • RIZLA
    lehet h megveszek vmi kínai üzletben egy 1000 Ft-os táskát, amiből lehet h csak egy volt az üzletben, és senkinél sem látok olyat az utcán

üdvözlünk idegen a Föld nevű bolygón...
  • extramagascsaj
    Nem érzed úgy,h kicsit túlliheged a dolgot?
  • Lacee86
    Mert ezt értem, amit mondasz, h sok termékre igaz, h az egyediség teszi értékessé. De mondjuk egy nagy multicég (lsd. Fila) nem fog neked egyedi táskát gyártani, vagyis én nem tudok ilyen lehetőségről... Más az, h ha pl. vmi méregdrága anyagból az ország legjobb szabójánál csináltatok magamnak egy öltönyt, vmi nagyon egyedi fazonút, meg más, h ha megveszek a boltban egy szériában gyártott készterméket.
  • Lacee86
    Nem jó a hasonlatod, mert az autó "csöppet" más ár nagyságrend, mint egy táska... (Persze táska is lehet több millió, gyémántkövekkel kirakva meg mittomén, de ezt most hagyjuk). Figyu, lehet h megveszek vmi kínai üzletben egy 1000 Ft-os táskát, amiből lehet h csak egy volt az üzletben, és senkinél sem látok olyat az utcán. Pedig maga a táska egy gagyi szar, de csak nekem van olyan. Értékes? :/
  • extramagascsaj
    Mert a Filának pont abban állt a presztízse, hogy prémiumkategóriát gyárt. Ez olyan mintha a Lexus piacra dobna egy 1,5 millióért kapható szériát. Többé nem számítana luxusautónak az emberek szemében,mivel minden 2. embernek olyan lenne. Nézd meg a Suzukit. Nem gyártanak kimondottan rossz minőséget...sőt a Suzuki is gyárt felső kategóriás autókat, de mégsem mondod rá,h húú, mert nagyon sok embernek az van.

Számodra mi tűnik értékesebbnek, menőbbnek...ami mindenkinek van és neked is, vagy ami csak neked van?
  • GyuriX2572
    olyan opció miért nincs, hogy "már herótom van tőle, nem tudom hogy képesek az emberek ezt a fost hordani" ?

thx
  • commissioner
    de az már nem a divatbuzi tinik körében lesz ciki, hanem a fiatal sznobházaspárok körében, amikor majd meglátják egymásnál a "kertipárty"-ban a Tefal-nyársra szúrt telítetlenzsír-szegény szalonnát...
  • Lacee86
    Rettenetes... :D
  • Fbn Lx
    most mindenkinek tefál lesz a lakásában D: ciki
  • Lacee86
    Most pl. Tefal termékeket lehet majd venni ilyen pontygyűjtésen belül. Az is reklám.
  • Lacee86
    De azzal miért rontják a márkaimázst? Ennek pont ez volt (lett volna) a lényege sztem: jusson hozzá minél szélesebb réteg Fila termékekhez, reklámáron. Látják, h jó minőségűek, így majd egy részük venni fog még a termékeikből, a pontgyűjtős akción kívül is.
  • extramagascsaj
    #93138-erről beszélek.

Nana! Nem mondtam egy szóval sem,hogy gagyi!
    Rontottak a márkaimázson azáltal,hogy tucattermékké tettek egy szériát. Alulpozicionálták. Ennyi.
    Igen. Ha a Nike csinált volna ilyen akciót,akkor ők is rontották volna a márkaimázst.
  • Lacee86
    Most meg? Mi van most meg? Ha Adidast árultak volna, akkor az Adidas lenne a gagyi? Vagy ha Nike-t akkor a Nike? Ááááá...