127612
-
Jet pack vs légdeszka?
Mi van vele? -
Psilocybe cubensis -
-
A Jet Pack marha jó volt a San Andreasban. :)) -
Jet pack, azzal nem kell egyensúlyozni. -
jet pack! az már létezik :) csak marha rövid ideig működik, kb pár másodpercig -
helikopter -
Mark VI -
Csak nem a Dumaragu adta a kérdéshez az ihletet? :D -
mecha -
"repülő motor kell"
Pontosabban a SW-ból Anakin Tatooine-i landspeeder-e:
-
Blum #93211 Jet pack -
jetpack -
Szavazó roBOT #93209 Hogy viseled az óraátállítás következményeit? ==>> Jet pack vs légdeszka? -
Hát nem sznobizmus, mert tényleg nagyon jó minőségűek, csak hát meg is kérik az árát rendesen. :/ -
Amikor az SC és az AVP univerzum találkozik. :) -
haha:D -
Protoss vs. predator. -
DIESEL DOG #93204 Nincs rám különösebb hatással, észre sem veszem, de tudatában vagyok vele.
Utána... pontosan reggel 9-kor vissza 8-ra... :D -
-
mindig is sznob voltál, tudtam én:D -
nekem van, és imádom, lehet hogy nem olcsó, viszont nem kell a kaját spaknival felvakarni, mert leégett:-) -
csak ha visszafelé állitjuk akkor szeretem, előtte beállitottam, mert reggel pontosan kelni kellett, mentem dolgozni -
gondolom azért, mert márkás (drága is talán?) termék és trendi - most már kevésbé lesz az:D -
sznobizmus, ha valakinek van tefal-ja?:O mióta? -
Knabb #93197 Az este jól rábasztunk, mert 4-5között nincsenek se rendes járatok, se éjszakaik és 1 órát lebegtünk az idő nélküli térben :DDD -
ManoNegra #93196 Ezt nem tudtam, bocs. -
http://index.hu/kulfold/2011/10/18/visszaallitottak_a_teli_idoszamitast_ukrajnaban/ -
ManoNegra #93194 Most csak ezt találtam, de máshol is olvastam már. -
Ukrajnában nem törölték még el. -
gabesz012 #93192 Hülyeség az egész, utálom, hogy délután sötét van már ~fél 5 kor...
Magától/előtte. -
Azt kéne. -
A korai időszak érdekes terméke pl. a bristoli piac órája:
A fekete percmutató jelezte a helyi, a piros a londoni (vasúti) időt - a helyi élet a fekete mutató alapján telt, a vonatok viszont a londoni (greenwich-i) idő szerint jártak. -
Azért nehezen (értsd: nem) kivitelezhető, hogy napi szinten 1-2 perccel csúsztatják a munkaidő kezdetét egyre korábbra, aztán egyre későbbre - hozzá kellene állítani a tömegközlekedést, a szállítást, mindent.
Hozzácsapva, hogy csak Magyarországon belül 24 perc, míg átvonul a "napkelte", akkora káosz lenne belőle, hogy ihaj :)
Nem véletlen, hogy kitalálták az időzónákat (a vasút elterjedésével együtt) - előtte akkor volt dél, mikor a legmagasabban járt a nap, most akkor van, amikor az időzónán belül meghatározták. -
ManoNegra #93188 Állítgassák a munkaidő kezdetét. Egyébként engem nem visel meg túlzottan, ugyhogy nekem végülis mindegy. -
ManoNegra #93187 :D Beállnánk a nyárira aztán cső. -
Ja, aztán 6 év múlva reggel hatkor lesz dél. -
Annyi a ráció az oda-vissza állítgatásban, hogy a reggeli világosságot minél jobban megpróbálják az ébredés-munkakezdés környékére hozni, hogy a munkaidő minél nagyobb részében ne kelljen a világítással is fogyasztani az energiát - sokkal többet lehetne spórolni, ha folyamatosan utánaállna, csak ez egy ipari, városi környezetben (ahol rengeteg a mesterséges fény, és létezik olyan dolog, hogy óra) már kivitelezhetetlen. Falusi környezetben, ahol mindegy, hogy hány óra van a kerti elfoglaltságok máig így működnek, egyszerűen kényelmes a szervezetnek is a napsütéssel együtt kelni, ahogy az állatok is teszik. Ez egyébként egy fiziológiai indoka az óraátállításnak, aki nem behúzott függöny mellett alszik, az a napkeltével együtt könnyebben ébred. -
ManoNegra #93184 Ott igen. Most volt cikk itt az SG-n, hogy csak a tavaszi állítás eredményez látható változást az áramfelhasználásban, az őszi elenyésző. Ráadásul az esti órákban érzékelhető. Lehet hülyeséget mondok, de ha nem állunk át ilyenkor ősszel, akorlehet hogytöbbet tudunk spórolni.
Mindenesetre Ukrajna már eltörölte. Tehát ha valaki időutazni akar, akkor csak ukránokhoz kell mennie. :P -
munkahelyek, iskolák világítása pl., ott simán számít az az 1 óra.