127612
-
2006-ban jobban imitálták a forradalmat mint idén-nem mintha hiányzott volna. -
Készülődök a nagy októberi forradalomra,holnapután évforduló! :D
Midenszentek reggelén temetőben is voltam,vittem ki műanyag krizantémot mert már csak az volt :/ -
Az ünnep fogalma nem tesz különbséget lakodalom és halotti tor között, különleges, a hétköznaptól eltérő időszakot jelez.
ünnep: olyan különleges időszak, mikor a közösség a megszokottól eltérő módon viselkedik. Ünnepi szokásokat hajt végre, más előírásokat és tilalmakat tart be, mint hétköznapokon. (...) A megszokott életritmus ilyenkor megváltozik, a napi munka helyet ad az ünnepi cselekményeknek, melyek gyakran serkentő hatásúak (tánc, ének, versenyek, futás stb.), ill. a közösséget érintő múlt események, szóbeli vagy imitatív felidézésével a közösség összetartozásának tudatát fokozzák. -
Az ünnep szó vmi fontos, jeles eseményről való megemlékezés. Ez az esemény lehet pozitív vagy negatív... Halottak napján elhunyt szeretteinkről, ismerőseinkről stb. emlékezünk meg, nem de? -
Idióta... -
hogy lehet halottak napját ünnepelni...
-
Freeda Krueger #93416 Szabadságon voltam,pihentem. -
rárejszoltam pár sírra -
És, meglettek a tömpuszfegyek? -
Hehe most lebuktál!
-
Titkos bevetésen voltam Irakban. -
Halloween nem érdekel,
temetőben voltam. -
egyéb
partyztam, jóvót -
voltam temetőben, talán -
extramagascsaj #93408 Sehogy. Nincs rá lehetőségem,h kimenjek a temetőbe gyertyát gyújtani. Halloween: bnőim faragtak helyettem is tököt. -
Mindenszentek egyik mamámnál, Halottak napja másiknál. -
Családtól távol dolgoztam. -
Egyik sem. Előző hétvégén a család barátaival volt egy kajás piás hétvégi muri. A héten meg szabadságon voltam. :) -
Blum #93404 Sehogy. Itthon voltam. Gyújtottam egy mécsest,kimentem a temetőbe Vasárnap délután,tettem a sírokra virágot és kész. -
Szavazó roBOT #93403 Egyéjszakás kalandokról mit gondolsz? ==>> Hogy telt október vége - november eleje? -
gabesz012 #93402 A komoly kapcsolatok híve vagyok. De azért néha belefér. -
Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de nem keresem feltétlen az ilyen kapcsolatot... -
A komoly kapcsolatok híve vagyok. -
Azt, hogy csak egy éjszakáig tartanak. -
extramagascsaj #93398 Nem feltétlenül. -
pár hét után legalább van egy kialakult kép benned, mégiscsak más mint egy vadidegen...
ha meg valakit csak 1x dugsz meg, az eleve azt jelenti, hogy rossz volt :D -
extramagascsaj #93396 Nyilván benne van a pakliban.
Egyébként ha összejössz egy lánnyal,akivel egy hónapja ismeritek egymást...mindez nem derülhet ki 2 hónap múlva? -
számomra visszás egy olyan nővel összebújni, akiről alig tudok valamit, lehet egy óriási kurva, lehet nemibeteg, lehet elmebeteg, tolvaj stb -
lord nihilus #93394 A komoly kapcsolatok híve vagyok.
egyéjszakás kaland részeként vesztettem el(...), azóta tudom, hogy nem nekem való ez a téma :S -
extramagascsaj #93393 1. nem
2. igen -
mindegy -
extramagascsaj #93391 Érzelmi vagy testi intimitáshoz? :D -
szerintem pár óra ismerettség nem elég a kellő intimitás kialakításához.... -
extramagascsaj #93389 Jah. Így van. Ugyanarra vágyunk mindketten. Csak én nem kombinálom meg csűröm csavarom annyira,h milyen keretben kapom meg a képet. -
Hát jó esetben ezek szorosan összefüggnek..
-
extramagascsaj #93387 Nyilván. Pl. számomra nem az jelenti a boldoságot,hogy azt mondom vkire,h ő lesz a férjem...hanem az,hogy jól érzem magam vele, és minden smakkol. -
Persze... csak mindenkinek más jelenti a boldogságot.
És innentől minden csak meddő vita és szócséplés. :D -
extramagascsaj #93385 Nem vettem támadásnak. :)
Én is azzal akarok együtt lenni,akibe szerelmes vagyok...de ez nem mindig derül ki azonnal, hogy most így lesz vagy nem. Van hogy később jön a szerelem...nem első látásra.
Nekem a társam volt abban az időszakban ez az illető. Sokkal több dolgot megosztottunk egymással,mint olykor egy normális kapcsolatban,amit komolynak kiáltanak ki az emberek. Szerintem hülyeség megbélyegezni a kapcsolatokat sokszor. A lényeg az,h keresed a boldogságot egy másik ember mellett...nem? -
Menthetetlenül romantikus alkat és szerelempárti vagyok, sry. :) -
extramagascsaj #93383 Fura dolog ez. Alapvetően ugyanígy gondolom,mint te...de mikor ilyen szituációban voltam...én ezt nem éreztem ilyennek,h "addig míg nincs más". Jól éreztük magunkat...ennyi. Telt az idő. Nem kerestem mást. Ő se. Ha jött vki vmelyikünknél,aki bepróbálkozott...akkor mérlegeltük,h na most ezért megérné-e feladni,ami köztünk van és külön menni vagy nem. Ahogy szerintem ez egy normál kapcsolatban is van,ha vki megkörnyékezi az embert.
Sok elbaszott kapcsolatról hallottam már barátok által...megcsalás,elhidegülés,stb. és közben minden halál komolynak volt kikiáltva: eljegyzés, együttélés,amit akarsz. Közben meg nem szexeltek,vagy épp mással (is), kamuztak az érzéseikről. Mi anno nyitott lapokkal játszottunk. Nem kábítottuk egymást. Csak jól éreztük magunkat. Ez miért lenne rosszabb, vagy akár megalázó? Egy házasságban sem garantált,hogy örök élet és 6 nap lesz. Akkor egy laza kapcsolatnál miért kellene ilyen szigorúan venni mindent? Miért kellene beletaszigálnunk magunkat "szamár" szerepbe? Miért nem 2 egyenrangú félről van itt szó,akik korrektek egymással?