127612
  • Molnibalage
    Nem rossz, de picit néha monoton nekem.
  • immovable
    Reggel.
  • Fbn Lx
    akkor a post-rock jó nálad.
    zseniálisak, szerintem a modern zene csúcsa.
  • NEOreg3
    amikor kiszállok az ágyból
  • Fbn Lx
    21 vagyok, de már tavaly beleöregedtem!
    picsába, de fejlett az agyam.
  • Molnibalage
    Vannak benne jó és rossz részek is.
  • EnxTheOne
    Ez tetszik?

Kedvencem
  • Éngemet
    0:00:01
  • Szavazó roBOT
    Miért hallgatják egyesek a zenét olyan hangerőn, hogy az más hallgató számára zavaró? ==>> Számodra mikor kezdődik a nap?
  • Éngemet
    vagy mert a folyamatos zajterhelés miatt kénytelenek egyre hangosabban hallgatni a zenét, hogy ugyanolyan hangerőnek hallják a zenét
  • Xing
    Lopott telefonhoz nem jár füles :p
  • ocskoszilard
    ha tehetem, énis a lehető leghangosabban hallgatok zenét, de ezért is használok "agybadugós" fülest, mert azt szinte nem is hallják buszon, de azért figyelek, hogy ne zavarjon mást
    de akik egyből telefonról minden nélkül tolják...
  • tigeroo
    nem undorító, szerintem egy lány is inkább most élje ki így magát mint majd 30 évesen kezdje anyaként...

(persze az a legjobb ha egyáltalán nem is ilyen a habitusa, csak sokan ideig-óráig-évekig elnyomják ezt magukban)
  • Lacee86
    Hát "kapcsolat" nem is, csak cummantás a diszkó budijában meg ilyenek... Hát, elég undorító, még férfi szemmel is ezt mondom.
  • Metalmilitiakid
    Mert fel akarják magukra hívni a figyelmet, hogy milyen zenét hallgatnak, milyen kocsijuk van, milyen fasza csávók/csajok ők.

Nagyon rég feltalálták az igen jó fülhallgatókat, fejhallgatókat amikkel tökéletes minőségben lehet hallgatni a zenét úgy, hogy akár az agyad is kifolyik tőle, de mást nem zavar.
  • Ic3 m4n
    Ha más akkor: Mert fel akarják magukra hívni a figyelmet, hogy milyen zenét hallgatnak, milyen kocsijuk van, milyen fasza csávók/csajok ők.

Ha én: Mert magasabb hangerőn jobban hallani a hertz-eket, basszusokat, stb. úgy pedig élvezhetőbb.
  • tigeroo
    azért hangos a zene mert már mindenki ekizik meg mittom a diszkókban.

amúgy miért ismerkednél ott? koncerten az első sorban se megyek oda a lányhoz közben hogy szia miujság látom szereted ezt a számot. szerintem oda a csajok is táncolni járnak. kocsmát, vagy más beülő helyet még megértem, voltmár olyan hogy nagyon jóba lettem olyan csajjal akihez odaültem sörözőben de na, én nem ismerek olyan embert aki diszkóban akárkivel is lett volna kapcsolatban végül.
  • morcosqtya
    Én már "sajnos" beleöregedtem. :)
  • Dzsini
    Ahogy valahol olvastam: lassan beleöregedsz a jazzbe :)
  • Lacee86
    Igen, én is egyre inkább elfordulok a mai zenéktől, és felfedezem az elmúlt évtizedek értékeit, amik tényleg azok.
  • Molnibalage
    '80-as és '90-es évek zenéi, ha úgy a diszkózenéről van szó.

Mostanában meg már akusztikus zenét hallagok számomra ismeretlen előadóktól a youtubon. Beírom, hogy slow guitar music, vagy bármilyen instrumental, oszt hajrá. Ezen felül csupa olyat, ami nem tácos zene. Enyától a klasszikus, reneszán, barokk és country zenéig bármi. De nem azt a hígfos feka és elektrokus dumdummm, ami ma a trendi.
  • Lacee86
    Mifelénk meg egyszerűen nincs más... Vagy ez a szar, vagy ez az idióta báli zene, amit szintén utálok. :/
  • Freeda Krueger
    off,de rég érdekelne:te milyen zenét hallgatsz szívesen?Mi az ízlésed?
  • Molnibalage
    Nem pénz, idő. Ismerkedni hogyan lehet rendesen, ha egy szót sem tudsz szólni? Egyébként a zenés helyek nagy részén olyan zene megy, hogy okádni támadna kedvem.
  • Éngemet
    fölösleges pénzkidobásnak tartod
  • Molnibalage
    Mert a hülyéknek erre van igénye. Kettőt találhatsz, hogy miért nem járok ilyen helykre...
  • ZTM
    Ha a fülhalagatóban hangos azt annyira nem bánom nem igazán hallottam még azt úgy, hogy zavaró legyen.De, mikor csak magán a telefonon hallgatja a zenét és úgy vonul végig a buszmegállón, vagy iskolában hallom az eléggé kiakasztó és idióta dolog szerintem...
  • Éngemet
    az alacsony fequenciákat érezni kell a bőrödön és a szerveid saját frequenciájának rezgésétől
  • Lacee86
    Egyébként diszkóban se értem, h miért kell olyan iszonyú hangerőn bömböltetni azt a zenének nevezett huppogást, h a melletted álló emberrel is csak egymás fülébe ordítással tudsz kommunikálni...
  • gabesz012
    Egyéb: mert hülyék, parasztok, stb.
  • Blum
    Amikor én hallgatok autóban zenét,akkor nem hallja az egész utca,ahol épp megyek,mégis tökéletesen hallok mindent. Pedig nincs csúcs HIFI-m.
  • Yoda001
    Mert magasabb hangerőn jobban hallani a hertz-eket, basszusokat, stb. úgy pedig élvezhetőbb.

többi az elég hülye válasz..
  • zöldeshányás
    2. mert szar minőségű fülest használnak ami kifele több hangot szúr mint befele...
  • zöldeshányás
    úgy gondolják hogy az "ő zenéjük" mindenki kedvence
  • bardocz
    Ha egyre gondolunk, akkor igen, kurvajó érzés, amikor a lábdob veri a mellkasod. De ilyen koncert elég egy pár egy évben. Én egy bizonyos hangerő alá azért nem tekerem soha, mert akkor nem hallom ki az egészet. Jobb hangrendszerrel talán jobb lenne.
  • BaliBoy
    Elképzelhető, hogy Fletcher-Munson féle görbére gondolhatott, de az tuti, hogy a megfogalmazás - finoman fogalmazva is - elég érdekes.

Egyébként, akkor már én inkább azt a választ a testhallásra utalva fogalmaztam volna meg.
    A legtöbben azért hallgatnak hangosan zenét. Mind akkor ha fülesen keresztül hallgatják, mind akkor ha normál hangfalon. Az első esetben hiányzik - még ha tudat alatt is - a második esetben meg a minél nagyobb élmény érdekében.
  • Motoroj
    Gondolom erre vonatkozik az a válaszlehetőség:
  • Éngemet
    azért mert, azt hiszik, hogy még nem hallják a halkabb hangerőn mások az ő zenei stílusukat és ezért hangosítanak rajta a zavaró szintre, ahol már nemcsak hogy azt nyerik el vele, hogy a hallgatót továbbra sem érdekli jobban az ő hülye ízlésük, hanem egyenesen zavarni fogja őket a hangerő miatt
  • Fbn Lx
    mert bioerősítő mutálódott a fülkagylójukba
  • EnxTheOne
    Egyéb.

Balfaszok.