127612
-
ja, de csak azt tölti le, amit engedek neki -
Szavazó roBOT #93900 Tudtad, hogy országos katasztrófavédelmi riasztási gyakorlat lesz ma? ==>> Használod a Windows Updatet? -
itt Szegeden nem volt riasztás, pedig elég nagy város szerintem, hogy legyen bőven elég légi riasztó -
Waikiki beach még biztos nyitva. -
Strandok zárva vannak már.. :) -
És jöttek? -
Igen, nem ért váratlanul, szólt is rendesen, vártam az amcsi bombázókat -
tudtam, beharangozták eléggé, de semmit nem vettem észre az egészből... gg -
tudtam, mondogattak napok ota a radioban es most valoban rendkivuli uzenetek voltak a Corcussanti korhazakrol napkozben tobbszor is.. -
„Igen, készültem is rá, hogy ne várjon meglepetésként.”
Ez mi? Mivel lehetett készülni egy ilyenre? Mintha a világ végére kellene készülni...
Szerintem azzal, hogy tudomásul vettem hogy ez lesz ma, pont eleget tettem az elvárásnak, ennél nem is volt bonyolultabb a helyzet. -
semmit nem lehetett hallani... -
én hallottam -
gabesz012 #93889 Tudtam, de valahogy nem érdekelt az egész. -
Este 6-tól lesz. -
tudtam de nemhallottam. -
Üres: tudtam, érdekesnek találtam, de még nyomát se láttam. -
Ironman2 #93885 Le is zavarnak mindenkit az épületből? Azt nem irják sehol se -
Ironman2 #93884 D -
köszi :) -
igen, külön szólt nekem a Jedi Tanács -
Blum #93881 Nem,de különösképp nem is érdekel. -
ManoNegra #93880 Most lesz légi riasztás szirénákkal is, azt nehéz lesz nem észrevenni. -
Bármelyik (nagyobb) rádió, tévé, híroldal - ha távol tartod magad mindettől, akkor tényleg nehéz. Ugyanez volt tavasszal is, bár akkor csak a királyi adóknak volt kötelező (bár sokan átvették), most belevettek rengeteg kereskedelmi adót is (erről például lehet olvasni a katasztrófavédelem honlapján) -
HBD! -
*hogy volt ilyen gyakorlat tavasszal -
kurvára egyébként, nincs egy olyan ismerősöm se, aki hallott volna arról, hogy volt ilyen gyakorlat. Hogy őszinte legyek ma még nem is láttam jeleit a gyakorlatnak. -
ManoNegra #93875
-
TIE kártyát is magunknál kell tartanunk.
|-O-| -
Jó példa :) (ott is csak az első 1-2 percről kellett lemaradni, mikor bemondják, hogy "The Columbia Broadcasting System and its affiliated stations present Orson Welles and the Mercury Theatre on the Air in "The War of the Worlds" by H. G. Wells."
Zseniális műsor egyébként, az angolt jól értőknek mindenképpen érdemes meghallgatni. -
ManoNegra #93872 Ugyan... Orson Welles óta tudjuk, hogy mekkora hatalma van a médiának, és bárhol lehet pánikot kelteni. Nem csak manapság... -
Tudtam, de nem vettem észre belőle semmit. -
A tavaszi gyakorlat alapján szerencsére nem volt ezzel gond, viszont a felmérések alapján jól működött a rendszer. -
A kulcsszó a kisebb. Mai droidokkal telepakolt világunkban... -
Tesztelnek egy új rendszert, és elég nagy marhaságot kell mondani ahhoz, hogy senki ne vegye komolyan, viszont mindenkinek feltűnjön - ha azt mondanák, hogy a BME próbareaktora épp leolvad, akkor esetleg lenne olyan, aki nem hallja az elején azt a szöveget, hogy ez most gyakorlat, és megindulna a pánik. Volt már ilyesmire példa, egy Paks környéki pánikot pl. egy félreértett beszélgetés miatt indított telefonálás kezdett el, és egy villanás alatt a fél országon végigrohant 2003-ban. Ha az emberek arról beszélnek, hogy Minas Tirith-et megszállták a terroristák, vagy Coruscant lakhatatlanná vált, akkor ennek kisebb az esélye. -
Micsoda marhaság. -
Fbn Lx #93866 mind meghajjunk? -
itt megtalálható a riasztás szövege (egyébként tavasszal Gyűrűk Urás próbariasztás volt, azt nem kapta fel ennyire a sajtó, pedig annak is zseniális szövegei voltak):
1. sz. Közérdekű közlemény - 08:30
2011 november 21.
Önök a katasztrófavédelem próbariasztását hallják/látják. Ez egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyező helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.
A Középső Peremvidéken ismeretlen okok miatt lezuhant az Oberon mesterséges hold. Súlyos károk keletkeztek Otoh Gunga városban, megszűnt az áramellátás és az ivóvíz-szolgáltatás, nincs internet és nincs elegendő midiklorián. A helybéli lakosok tömegesen megindultak a sértetlenül maradt Coruscantba, ahol már az összes kórház megtelt. Az esemény fizikai jellemzői miatt Magyarországon nincs szükség óvintézkedésekre, ugyanakkor ténylegesen önkéntes véradási akcióra hívjuk fel a 18 és 60 év közötti lakosokat! Jelentkezni lehet egész nap az Országos Vérellátó Szolgálat intézményeiben. Kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és eredeti TAJ kártyáját.
Kérjük, ne telefonáljanak! További információk elérhetőek a www.katasztrofavedelem.hu és a www.ovsz.hu honlapokon.
Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.
2. sz. Közérdekű közlemény - 10:30
2011 november 21.
Önök a katasztrófavédelem újabb próbariasztását hallják/látják. Ez továbbra is egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyező helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.
Az Oberon mesterséges hold lezuhanását követően Otoh Gunga városok után Coruscant is lakatlanná vált. Az esemény továbbra sem érinti közvetlenül Magyarországot. A ténylegesen meghirdetett önkéntes véradáson rendkívül nagy számban jelentek meg a segíteni akaró emberek. Ezért mindenkinek megköszönjük a tevékeny részvételét, de jelenleg további véradóra nincs szükség. Kérjük a mai napon többen ne menjenek vért adni. Legközelebb november 27-én, a Véradók Napja alkalmából nyílik lehetőség országszerte az önkéntes véradásra.
Kérjük, ne telefonáljanak! További információk elérhetőek a www.katasztrofavedelem.hu és a www.ovsz.hu honlapokon.
Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.
-
utánaolvastam, az index szerint a Barátok Köztöt (is) megszakítják, szóval ezek szerint majd valamikor az esti órákban lesz.
hehe, és Darth Vader fenyegetését kell riasztani, mert megtámadták Corusant-ot :D
index -
Igen. -
tudtam.
ma fogok vonatozni 4 órát, remélem nem lesz belőle semmi hátrányom.