127612
-
extramagascsaj #94301 Abszolút személyfüggő. Van, ami egyeseknek jól áll, másoknak nem. -
Egy nőn egy dolgot nem szeretek, a tetoválást.
Férfin a szűk gatya, tökig ékszerben, fülbevaló, festett haj meg nettó buzis. -
mindegy, csak ne essen túlzásokba.
férfin a szűk nadrág, fülbevaló pedig buzis, ezt mindenki tudja, nyilván ennek tudatában is sokan csinálják :/ -
Blum #94298 A hegesztőszemüvegektől,a 20 centis karika fülbevalóktól és a piercing/tetkó minden formájától rosszul vagyok.
A sminkkel nekem alapvetően nincs bajom,vessen be bármit,de sokan elfelejtik,hogy a kevesebb néha több. Magukra kennek 3centi vastag alapozót,vagy barnítót.
Vagy épp megpirítják magukat a szoláriummal és azt hiszik hogy dejó barnák,közben letudnám hányni.
Férfin legfőbbképp a piercingek,az indokolatlan izompóló (dejó látni,amikor 40 kilos gyerekek szaladgálnak nyáron izompólóban) állnak szarul,szűk nadrág az szimplán buzis. -
Szavazó roBOT #94297 Szoktál járni focimeccsekre? ==>> Szerinted mi az, ami még ELFOGADHATÓ egy nőn, ami még nem irritálja a szemed? -
commissioner #94296 Nulladik típusú találkozásaid vannak focimeccsekkel? :D -
Torgyán is szerette a focit. -
0. -
Ritkán megyek ki meccsekre, inkább tv-ben nézem.
Ha itthon is jó lenne a foci minősége akkor talán eljárnék, jó azért látni azt, hogy pl Angliában szinte az egész család békésen, kellemes környezetben egy egész napi programmal egybekötött mérkőzésen lehet kint a pálya szélén és szurkolhat. Biztos nagyon jó hangulata van ennek az egésznek, arról nem beszélve, hogy igazi profi focit láthat a pénzéért. -
Most mééér mon-dasz illlyet? szip-szip
-
hogy pár hátrazselézett hajú cicafiút nézek, akikhez ha hozzáérnek összeesnek, és percekig fetrengenek? Nemköszi. -
Teljesen hidegen hagy a foci.
A sörösüvegdobáló, sállengető, egymást artikulálatlan ordibálással meggyőzni szándékozó és közelharci fegyverekkel meccsre járó (nyilván persze nézni!!) "drukkersereg" látványa pedig meglepően erőteljes vágyódást vált ki belőlem nagy mennyiségű dúsított urán sürgős beszerzésére... -
Lehet rá fogadni, meg azért jól bele lehet rúgni a kiszott labdába :D
[Kőbányai] HTX -
ManoNegra #94288 A csocsót pl bírom! :D
Amugy is bírom a jó focit! -
ha valaki megmondja mi a jó a fociba, meghívom egy sörre.. -
commissioner #94286 kb. 250 km-re lakom attól a stadiontól, ahova szívesen kijárnék... 
a környékbeli foci színvonala meg a béka segge alatt van 20 méterrel... -
ha külföldön laknék biztos eljárkálnék, de ilyen magyar színvonalú meg mentalitású futballra nem vagyok kíváncsi -
Ritkán megyek ki meccsekre, inkább tv-ben nézem.
Régebben jártam, de csak azért mert van a családban pár nagy focidrukker. -
Nem érdekel a foci, egy kezemen meg tudnám számolni, hány meccset láttam életemben. -
gabesz012 #94282 Nem szeretem sem nézni, sem művelni. -
"68.6%"
azért ez durva. -
azért látszik hogy informatikai fórum... :DDDD -
utálom a focit -
1-et láttam. Kb 15 évesen: Csorvás-Sarkadi Kinizsi megyei 1-2-vagy 3/ad osztályú asszem.
Kikaptunk :( -
Freeda Krueger #94277 Nem érdekel a foci.Életemben egy focimeccset sem láttam még. -
Fbn Lx #94276 szívesen játszom, de a nézésében semmi izgalmasat nem találtam az elmúlt 21 év mélyreható elemzése során -
karajjj #94275 nem hiszem, havi 2-3 meccsen kintvagyok általában -
egyéb
tv-ben/neten nézem mindig, nem járok meccsekre ki, ilyen válasz pedig szépen kimaradt a felsorolásból... -
elég szomorú. Foteldrukker :D -
karajjj #94272 nem, akkor szoktam kimenni, amikor kedvem tartja, meg olyanra, amilyen éppen van, szóval igazából egyik sem jó nekem -
Kézi meccsekre szoktam járni, a focit nem szeretem. -
Blum #94270 Ritkán megyek ki meccsekre, inkább tv-ben nézem. -
Hurse el is kerülte figyelmem:) Az enyéimen magyar vagy onlyenglish van. -
hugopareiros #94268 Játszani és nézni is szeretem.
Helyi kispályás bajnoki meccseket szoktam nézni élőben, de a nagypályás magyar foci nem érdekel.
Lehetőségem nincs kijárni Spanyolországba, ezért jobb híján a TV-ben nézem a kedvenc csapatom mérkőzéseit. -
"Nem érdekel a foci, egy kezemen meg tudnám számolni, hány meccset láttam életemben." -
nemvagyférfi. -
Én nem vagyok igazi férfi. Nem szeretem se a focit se a sört. Hit me. -
Helyi meccsekre ritkán kinézek. Focipálya mellett lakok =) -
tehát számodra az első opció fedi le a válaszlehetőséget? -
karajjj #94262 hát nem tudom, hogy ki írta válaszlehetőségeket, de jó szarok...
én járon a helyi nb2-es meccsekre, néha nagyobbakra is, néha megyei sokadosztályra is