127612
-
Nőkön: Szemfesték, rúzs, magassarkú, napszemüveg, fülbevaló mehet
az alapozó engem nagyon irritál...reggel meglátod és egy másik ember fekszik melletted...kiborító lehet
Férfiakon: szakáll, napszemüveg, tetoválás (csak szolidan, 1-2, lehetőleg személyes) -
-
-
lord nihilus #94338 Abszolút személyfüggő. Van, ami egyeseknek jól áll, másoknak nem.
Abszolút személyfüggő. Van, ami egyeseknek jól áll, másoknak nem.
mindkét esetben a sok fuksz az ami cseszi a szemem egyébként... -
"A napszemüveg addig okés, amíg nem a sötét diszkóban is abban van."
Pedig az milyen praktikus ott, nem?.. :) -
más néven kurvarrat :D -
szerintem arra gondol hogy amíg ezek a ribancrendszámok,fülbevalók, sminkek mind tárgyi dolgok, addig a szakáll az természetes, és értelemszerűen elfogadottnak kéne lennie ahogy a régi világban is volt -
Fbn Lx #94334 elképzelhetőbbnek tartom hogy nem érti miért szerepel a listán -
miért, szerinted nem elfogadható?
kapsz egy ilyet:
-
Fbn Lx #94332 á. tényleg beszédes kifejezés. :D -
segg fölött lévő (ált. nonfiguratív, kínai jel, pillangó) tetoválás lsd -
Fbn Lx #94330 ribancrendszám? :D mi számít annak? -
Fbn Lx #94329 a műszempilla elég gusztustalan dolog, én a tetoválásokat se szeretem. a rúzsnak meg gyűlölöm a tapintását, csak hozzám ne érjen. a látványa viszonylag közömbös. bár tetszeni semmiképp nem tetszik. a szájfény még talán. -
dupla üzi! szerencsém lesz :D -
ez kurvára így van. -
Na most meg 

Nem tudnak ezek élni :(
Szakállban az erő!!! és ezt ő is tudta: -
szakáll WTF?! -
fehérnemű
minden -
így van, annyira ignoránsak tudnak lenni az emberek... a legjobb az amikor mindaddig köti az ebet egy témában a karóhoz, amíg egy közeli ismerőse nem lesz aki csinál xy dolgot ,akkor hirtelen megváltozik a véleménye.
pl. megismer egy metálrajongót, utána már nem használja a "büdösrokker" szót, stb.
de a témát random kilehet cserélni vallás/homoszexualitás/satöbbire... -
Lehet jobb is, ha a feszülős nacis fiúkák nem tudnak szaporodni :ASDAD -
Megmaradt a 19-20. század fordulóján (esetleg az 50-es években), amikor a tengerészek-bűnözők-börtöntöltelékek "kiváltsága" volt a tetoválás. Végül is mások is szeretnek más okokból a múltban élni, miért kellene elítélni őt ezért?
Nem meggyőzni kell amúgy, csak mutatni neki érdekességképpen valamit. -
A smink szerintem manapság elég természetessé vált, és ha nincs eltúlozva, csak az arc szép vonásait kiemeli még jobban. A műszempilla, túl erős rúzs, sok pirosító viszont már túlzás. De egy kicsike alapozó, a szem kiemelése kontúrral vagy szemhéjpúderrel és egy kis ajakfény simán jó.
Az öltözködésben nálam a magassarkú és a sztreccs ruhák eléggé alapfelszerelésemhez tartoznak, de pl. testékszert, tetoválást soha nem csináltaték, és az ékszereket is rendkívüli módon minimalizálom magamon.
A férfiaknál annyi lehetőség ugyebár nincs, de ami nem tetszik, az a tetkó, piercingek, hajólánc a nyakban aranyból stb. A napszemüveg addig okés, amíg nem a sötét diszkóban is abban van. :) Férfiaknál ritkább a festett haj, de az igazából manapság alig észrevehető hacsak nem szándékosan valami rikító formában teszik a fejre, a szűk nadrág meg buzis is lehet (nem mellesleg árt a férfiasságnak mivel a heréket elszorítja). -
extramagascsaj #94319 Felesleges. Hidd el. Vannak emberek,akik csak ítélkezni szeretnek. Gondolkodni nem. Megérteni másokat szintén nem. Nem kíváncsiak önmagukon meg a hülyeségeiken kívül semmire és senkire. Nem akarok én ilyen embereket meggyőzni semmiről. Gondoljon amit akar. Csupán az nem tetszett,h egy kalap alá vett mindenkit: a börtöntetkós, ribancrendszámos embereket olyanokkal mint én, vagy pl. vallási meggyőződésből tetováltató emberekkel. Kb. azt mondta,h csóró, tudatlan, szarháziak csináltatnak tetkót,akikkel ő nem jelenne meg sehol.
Ezt meg nem érzem fairnek,mivel egyik sem igaz rám,és nem is divatból csináltattam a tetkóimat. -
ezt majd mutasd meg neki :)
(vagy például ezt) -
extramagascsaj #94317 *ő nem akar -
Oké. Értem.:) -
extramagascsaj #94315 Nem konkrétan neked. Csak beszélgettem múltkor egy kreténnel...és ez jutott eszembe a kommentedről. Konkrétan azt mondta,h a tetovált emberek olyan helyről valók,ahova ők nem akarnak tartozni,meg h kb. mind egyforma szar ember. Na ezen nem kicsit basztam fel magam. Vallási alapon is tetováltatnak már pár száz,sőt ezer éve...pl. mormonok, vagy afrikai törzsek,de még az ősi egyiptomiak is...és vannak emberek,akik meg ismeretlenül lehúznak egy embert,mert van tetoválása. -
aááááá, megszakítom read only üzemmódom és benyögöm: simán szúrnám!
kurvajól néz ki
-
Ez most nekem szól? Ha igen, akkor nem értem, mivel semmit olyat nem írtam amit felsorolsz. Ha nem nekem, akkor nem szóltam. :) -
az engem is taszít, de van akin jól áll
mondjuk poénból ráraknék egy olyan expanderes fülére egy ilyen lakatot aztán futás :DD
-
Hát ez a csaj sztem undorító úgy ahogy van. -
extramagascsaj #94310 De irritál mikor ilyen csőlátásúak az emberek. Tetkó? Fúj! Arról egy szó sem esik,h milyen. Meg ez az előítélet...aki tetovált az biztos ilyen meg olyan. Jajj hagyjuk már ezt. Mi van ha van tetkója de nem látható helyen? Akkor amíg nem látod tök normális meg rendes,mikor meglátod akkor meg ehh...na ez de egy szar alak vagy mi? -
Jól látom fültágító van a fülében.? Ej'de csúnya az. Bocs akinek az van, csak hát ez is egy vélemény. :) -
extramagascsaj #94308 Értem a kérdést. Nem kell magyarázni...nekem a kérdés feltevésének stílusa nem tetszik. Ennyi. -
Attól, hogy tetkós még dugnám ofkorz 
csak nekem nem jön be, nem szeretem.
-
mondjuk nekem a snakebite tetszik, de már kinőttem ebból a hc-s koromból, meg amúgy sem állna jól. -
tetoválás is attól függ szerintem. mondjuk a ribancrendszám az valóban ízléstelen, de van amikor pont attól jó, meglátod egy csajon és tudod hogy mi merre hányóra, hogy kell vele ismerkedni :)
meg azért is mindegy (a túlzáson kívül) mert most gondold már el...kijelentetted a tetkós dolgot is de ha egy ilyen nő térdelne eléd szerintem nem kellene 2x mondani a dolgot..
(jóó tudjuk nős vagy meg minden de na
-
Nőkön minden elfogadható!
Férfin/be/nek ne legyen:
Fülbevaló
Nőies válltáska
Testékszer/piercing (még kimondani is buzis)
Festett haj
Szűk nadrág -
Nem én tettem fel a kérdést, de szerintem ez nem a tetszik nem tetszikre megy, hanem jójó, oké, hogy rajtavan, de azért nélküle lehet jobb lenne. -
extramagascsaj #94302 Amúgy ki tette fel ezt a kérdést? Ez se szexelt még életében se...mi az h "elfogadható"? Nem inkább tetszik,nem tetszik kérdés ez? :I