127612
-
Na mivan ti rasszisták? Cigány bűnözés nincs. Szép és jó nép a cigány! -
Látogattak már meg itthon is, nem mindig van mögötted tömeg :) -
dettó.
-volt egy eset, haveromékkal mentünk a városba, míg mi számoltuk az aprót 1 srác előrement (mi lemaradtunk), már 5 cigó ugrott oda kötöszködni. gyorsan odamentünk kérdeztük mi a probléma egyből rávágta az egyik hogy "csak az időt kérdeztük meg"
-faterral mentünk vadászni, halljuk hogy a kukoricás csörög-csattog. tolták kifele a cigány gyerekek a megrakott csepel bicikliket. puskát jól meglóbálva megkérdezte hogy minek lopnak
az egyik megszólal "há többször akkor nem fogunk már jönni..."
vagy amikor hangosan vágták a fát, szintén az erdőben akkor még rendesek is voltunk mert nem szóltunk senkinek csak mondtuk nekik hogy ezért kurvára megfogja baszni mindenki ha észreveszik őket. persze akkor is csípőből rávágtak mindenféle faszságot. amúgy ez a legundorítóbb, egyszerűen mindenre van valami szövegük.
-vonaton a fiatalabb döngeti a zenét (odaszólok hogy srác hol szállsz le? ... és addigfogod nyomni ezt a szart?) persze ha odaállok hozzá akkor kikapcsolja, amúgy meg visszaugatnak :)
mondjuk ha több kancigány van és egyedül vagyok akkor meghúzom magam. -
rossz hozzáállás. Ha látják rajtad, h félsz, akkor rádszálnak, de ha van 10 haverod, aki melléd áll és üt ha kell, akkor békén fognak hagyni. Ezek tények.
volt egy balhé anno, ha haver öccséék és a cigusok között, és az uttóbbiak voltak túlerőben. Épp kocsmáztunk jött a telefon, kimentünk 5en a helyszínre, piától már erősek és bátrak voltunk. Mire odaértünk már húzták el a csíkot, kussban. Erről ennyit... -
Egyébként aki szerint a "mediterrán hadsereg" tagjai abszolút veszélytelenek kis hazánkban és integrációjukat az általuk elkövetett bűncselekmények ellenére is támogatja,kívánom, hogy kisgyerekes családjukkal költözzenek egy roma telep mellé. -
Igen
egyeb: Dolgozo, adot fizeto, onmagukert felelosseget vallalo emberekkel szemben -
szólhatsz 10 haverodnak,úgyis hívják a családot mindenestől,akkor meg aztán a világ nem elég ellenük -
igen,mi magyarok -
hát akkor szólj te is a haverjaidnak, nem szabad ilyen beszari mód hozzáállni. Én gimibe jártam, de volt mellette egy szaki, az is el volt rendesen látva színsebőrűvel, de nem hallottam, h átvették volna a hatalmat. Bár az ottani fehérek se voltak szentek, odacsaptak ha kell. -
semmi nem fog itt történni amíg van 10 millió birka magyar, tisztelet a kivételnek -
Blum #94371 Nekem ma (is) volt afférom egy dakotával a suliban. Megyek le a lépcső szélén szolidan,jön velem szembe,persze akkora terpeszben,mintha 8 töke lenne és levállal. Nem szóltam egy büdös szót se (sőt..még én kértem elnézést) és alpári stílusban visszaszólt,hogy nem férsz el? Mondom te vállaltál le öreg.
Ő ezt nagyon sértőnek/fenyegetőnek érezte ezért felfutott egy szinttel feljebb 6 barátjáért (mert egyedül ugyebár nem nagy a szájuk),utánamjöttek és körbefogtak. Szidalmaztak össze-vissza,meg beálltak elém,de nem szóltam egy mukkot sem,szépen kikászálódtam közülük és mentem a dolgomra.
Mindezek után holnap én megyek be úgy a suliba,hogy gyak. félnem kell.
Gyalázat kéremszépen...
Hozzátenném,hogy ez még egy nagyon lightos eset volt egy olyan iskolában,ami 4 éve épült és a körzet legmodernebb technikájával van felszerelve. És ide is felveszik őket. Gondolom nem a két szép szemükért...:)
Elképzelni nem tudom,hogy minek kell itt történnie a változásért. -
Persze csoportosan mászkálnak, mert egyedül félnek...
Volt hogy belém kötöttek nyolcan, hogy mi a francot magyaráztam...
Hozzáteszem nem tudom mit magyaráztam nekik, egy magyart ismertem abból a csoportből ( többi cigány volt.. ), ő magyarázott valamit néhány héttel azelőtt, de tudtam hogy neki inkább nem kell visszaszólni, elég nagy "fekete" hátszéllel rendelkezik ...így is kaptam kettő gyengébbet...
Mindezt a megyeszékhelyen, egy igen színvonalas bevásárlóközpontban kamerák, és biztonsági őrök tucatjai előtt...
Ez Magyarország, XXI. század, gratulálok :) -
+1.
Undorító ami itt folyik. -
igen, CIGÁNYOK.
második lehetőségnél a mostani vezető opciót már el se olvastam, inkább... -
Ja, meg a pirézeket ki ne felejtsem. -
Blum #94366 Van,hogyne lenne.
Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve.
Ez az ország 15 éven belül egy kib.szott nagy cigány putri lesz. Utálok itt élni,alig várom,hogy elhúzhassak ebből a tetves,elb.szott országból.
Nincs olyan nap,hogy ne lenne valami konfliktusom ezekkel a felzárkóztatott génhulladék tetvekkel. Nincs egy olyan nap,hogy ne olvasnék valahol valami hírt,ami a cigány bűnözéssel kapcsolatos. Persze nem lehet ellenük tenni semmit,mert ha jót állsz magadért,akkor kapásból rasszista vagy és ha igazad is volt,akkoris te b.szol rá. És a legrosszabb,hogy ezzel az olyan romákkal szúrnak ki,akik tisztességesen élnek.
Alapvetően amúgy nem vagyok rasszista,egyszerűen ki nem állhatom az olyan embereket,akik a segélyből,csalásból,lopásból akarnak megélni,és képtelenek az integrálódásra. Az,hogy az ilyesféle emberek zöme ebben az országban a cigányság köréból kerül ki,az TÉNY. -
Van.
Cigányok ellen. Sajnos igaz, hogy a 99% tróger miatt szenved a normális 1%...
Négerek ellen.
A zsidókat nem pipáltam be, mert őket csak egy szűk (de egyre táguló) réteg utálja. Igaz kb minden második nap hallom a buszon, hogy büdös zsidók, stb.
Más: a nők a munkalehetőségeknél vannak durván hátrányban, a férfiak pedig a bíróságon (nők ellen).
Na meg buzi se lennék Mo.-n. -
[rasszista hozzászólás] -
+1
Amúgy meg
Igen
Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve -
Nem lehet ennyire egyértelműen kijelenteni, de érezhető némi diszkrimináció.
Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve. -
Nincs. Azért nincs, mert előnyös nem hátrányos sok esetben. Persze természetesen szintén sok esetben hátrányos is.
Cigány. Zsidók. -
Phidias #94360 Az nincs, csak előnyös.
Hátrányosan a nők vannak csak megkülönböztetve, de ők nagyon. -
Szavazó roBOT #94359 Szerinted mi az, ami még ELFOGADHATÓ egy nőn, ami még nem irritálja a szemed? ==>> Szerinted Magyarországon van faji / nemzetiségi alapú hátrányos megkülönböztetés? -
EnxTheOne #94358 Ha megnézed az ötletlistát, ott lehet uj kérdéseket irni, és szavazni hogy melyik kerüljön be. A mostani kérdésen 2 igen, és 3 nem van. (2+3=5 szavazat :D)
Régebben mindig volt 70-80 szavazat. Már uj kérdések is alig vannak.
Néha irok pár kérdést, de max a fele kerül be, többit nem rakja be lyukas. (Még olyan is volt egyszer hogy a listábol is törölte az egyik trollkodo kérdésemet)
:D:D:D -
ezt fogalmazd át HTX -
EnxTheOne #94356 Lol vazze, megnéztem egy-két régebbi kérdést, és ott több mint 70-80 ember szavazott egy kérdésre. Most meg jo ha van 5-6 szavazat. -
-
Phidias #94354 Aki mindenkinek megfelel olyan nincs is. -
kijön h nincs elfogadható ember, great -
Könnyen meg lehet fázni, főleg így télen. -
Egy nőn nem legyen semmi, de főleg ruha ne! -
Phidias #94350 Irritál, ha egy csaj arcán annyi festék(lehet, hogy nem festék valójában, csak én mondom annak) van, hogy a bőrhibáinál elkezd leperegni.
Irritál, ha a nő haja hidrogénperoxiddal ki van szőkítve és a szemöldöke meg barna :D
Irritál, ha nagyon durván ki van szedve, esetleg rajzolva van a szemöldöke.
Irritál, ha épületen belül is napszemüvegben van.
Irritál, ha nem bírja viselni a magassarkút és mégis hordja.
Szolid fülbevalón kívül bármilyen nyaklánc és gyűrű irritál.
Minden olyan ruha vagy kiegészítő irritál, amit a viselője nem tud megfelelő viselkedéssel hordani. -
-
ééén kicsi ponííííím.... énn kicsi poníííím.... :D -
az a big vomit theory :DDDDDDDDD -
És ha mindkettőt beveszi, szétrágja és iszik rá 3 felest akkor mi lesz? :)
-
Csak is rajtad áll!
-
rabok legyünk vagy szabadok?
ez a kérdés válasszatok -
A napszemüveget és a fülbevalót teljesen elfogadhatónak tartom.
A festett haj, szűk ruha, piercing, tetoválás, műszempilla, válltáska meg elfogadhatatlan, biztos nem vadászok ilyen lányokra.
A többi határeset.
Férfiaknál szakáll, illetve szintén a napszemüveg ami elfogadható.
A többi buzgároknak vagy gengsztereknek való.
Amúgy leginkább a természeteset szeretem. -
JC Denton maximálisan egyetért.