127612
  • Fbn Lx
    a legtöbb férfinak azért nyilván átlagos farokmérete, átlagos intelligenciája és átlagos pénztárcája van, és még csak nem is teheti meg, hogy jó helyre keféli be magát, innentől bukta
    csúnya nőnek lenni meg mondjuk ugyanolyan szopás, mint nerd férfinak, a genetikai meg szocializálódási hátulütők nem igazán nemfüggőek
    sőt, egy csúnyább nő jóval többet tud tenni ellene, ott van a sminkek meg piperecuccok egészen vad arzenálja
  • tigeroo
    na igen, meg ha egy nő terhes lesz, utána GYES meg minden... ez mind csomó pluszköltség a munkaadónak is, necces ez a téma.
  • Hegi90
    a mondandód nagy része csak a nemcsúnya nőkre igaz.

Egyébként nem ritka, hogy a férfiak több mint ötödannyival többet keresnek ugyanabban a munkakörben és cégben, mint a nők.
  • tigeroo
    meg mondjuk nem olyan nőre kell nyomulni aki a tükörben fotózza magát és látszik a szobája hogy tiszta köpedelem. lehet hogy csorog utána a nyálad, de az ilyeneknek a ratyi szűknacis diszkósemók valók. egy igazi nő az ilyeneket lenézi és taszítja őket. már ott van a probléma, hogy egyáltalán az ilyeneket látod meg.
  • Marci0115
    +1, kis smink, kis risza-risza, aztán megkapnak mindent
  • tigeroo
    rohadtul nem így van. egy férfi "hátrányait" pl. kompenzálhatja a farokméret, az esze, a pénztárcája..
    de egy ronda nő pl. hol tud érvényesülni a világban?
    így nem is csoda hogy mindegyiknek az a cél hogy piperéznek..

eddig férfiak által végzett munkákat végeznek, szinglik és kefélnek, 90%uk nem főz és egyre igénytelenebbek, kivéve a külsejük piperézésére
    és mindent megkapnak, ha eléggé adnak magukra és meg lehet őket kúrni

nyugodt lehetsz ez régen is így volt.
    nem főznek: én pl. tudok főzni, mosni, takarítok ha kell, nem várok anyucira 21 évesen sem.

te megtudsz javítani egy lefolyót/csaptelepet? festeni tudsz kerítést mondjuk? szöget be tudsz verni a falba?

csak azután várd el a nők "kötelességeit" ha teis tudod a férfi oldalát teljesíteni. mert hogy őszinték legyünk, ez a nem mindegy.
  • Fbn Lx
    a nők?
    viccelsz
    a mai lányok úgy élnek mint a férfiak
    eddig férfiak által végzett munkákat végeznek, szinglik és kefélnek, 90%uk nem főz és egyre igénytelenebbek, kivéve a külsejük piperézésére
    és mindent megkapnak, ha eléggé adnak magukra és meg lehet őket kúrni
    hol lennének már a nők hátrányosan megkülönböztetve, még csak az esélyük a boldogulásra is kétszeres mint egy férfinak
  • Fbn Lx
    releváns nóta a mai szavazáshoz
  • Fbn Lx
    sajnos nincs rasszizmus, de igény az lenne rá.
  • szabod
    heves, nógrád meg szabolcs se sokkal van lemaradva, dunántúlon meg baranya hasonló helyzetű, de tény, hogy a többi megyében lényegesen kevesebben vannak dakoták.
  • Hegi90
    jah, az ilyen 100% cigány faluk esetében tényleg igaz amit írtál, de ilyenek nem csak borsodban vannak, hanem az egész országban (csak borsodban picivel több, mint pl a dunántúlon)
  • tigeroo
    miért, ez tény. a földön pl. rengeteg kupakgyűjtő ember van, csak el kell menni egy gyűlésükre
  • jazzy
    Minek menne oda bárki is?
  • Guren
    tudom, de ezek szerint 17 év alatt egyszer sem mentél el mondjuk sajókazára.
  • Hegi90
    Ugye tudod hogy ott éltem ahol te, több mint 17 évig? :)
  • karajjj
    hujuj :D
    tessék szépen elmenni Csenyétére, vagy Szendrőládra, vagy bármelyik hasonló helyre, ahol fehérember csak átutazóban jár
  • Guren
    miattatok cigányokkal álmodtam. tényleg.
  • cenobite
    +1

• morcosqtya
    Meg a másik:
    2050-ben két parlamenti képviselö beszélget:
    - há' oszt Józsi, neked mi á véleményed erröl a mágyár problémáról?
  • Büdös Bohóc
    Van az a régi vicc...

Öreg bácsit kérdezik a kis falujában:
    - Na és meséljen milyen itt az élet Kisputyaröcsögén
    ... bácsi mesél mesél...
    - És rasszizmus, az van itt? - kérdi a riporter
    - Hát... az nincs... de igény, az vóna!
  • Motoroj
    Meg Abaúj-Zemplénben is.
  • szjuca
    Mi magyarok vagyunk hátrányosan megkülönböztetve minden etnikummal szemben. Itt mindenkinek minden van, meg lesz, csak nekünk van kuss.
  • Guren
    borsodban a kis falvak az igazán durvák, nem miskolc.
  • Hegi90
    én is borsodban élek, de szerintem pesten rosszabb a helyzet.
  • David2
    pár éve élek csak pesten, ahonnan én jövök, ott is van ám bőven cigány, nem kell bemutatni őket
  • commissioner
    Sajnos, nincs...
  • HTS s3rg1nh00
    nem a hozzáállással van a gond baszki,hanem hogy én borsodban élek...szerintem ezzel le is zárhatjuk a vitát,mert pestről mindenki tud okoskodni,csak fingja nincs arról,mi van 200 km-rel arrébb.
  • tenkenorman
    igen / mind
  • morcosqtya
    Eddig is verte.
  • somdav95
    Most saját magam cáfolom meg... Ismét Gratulálok az országnak ezzel a húzással most mire szeretnének menni? :) Cigány gyerek majd verheti a tanárt? :)
  • somdav95
    ombudsmant kihívnám a gyerek helyébe :) rendet tennének, most úgyse a finomkodásról szól az ország..
  • szabii98
    Apropó verekedés:
    múltkor fehércigány nekiment a kisgyereknek, a kisgyerek 2 évvel idősebb volt, összeverekedtek, és a gyereket csapják ki.
  • Lacee
    van, kb. mindenki ellen. de ez nem magyar sajátosság szerintem, ilyen helyen élünk :(
  • Blum
    Én megvédem magam azzal,hogy leszarom őket :)

Verbális szócsatába úgygondolom kár kezdeni velük,mert a szókincsük pár obszcén kifejezéssel ki is merül. Ha meg tettlegességig fajul a dolog,akkor "verekedek". Legalábbis jót állok magamért. :D
  • Willenbrock
    Törvényileg nincs ilyen,a kisebbségekkel szembeni bizalmatlanság vagy megvetés személyes síkon jelenik csak meg.Szlovákiában viszont fasiszta jellegű törvények szolgálják a nemzetiségi alapú üldöztetést és ez felháborító.
  • toysoldier
    Igen
    Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve
  • David2
    én nem akarlak verekedésre bújtatni, csak leírtam amiket láttam, tapasztaltam. Ne félj megad megvédeni.
  • Blum
    Én nem félek tőlük,egyszerűen nem kenyerem az erőszak.
    Csak akkor verekednék,ha tényleg nincs más és önvédelemből kell tennem. Addig engem nyugodtan szidhatnak,magyarázhatnak nekem bármit,nem veszem föl a stílusukat.

Mellesleg meg oké,hogy megvered csak annak lesznek következményei. (Kifigyelnek mikor vagy egyedül,stb..)
  • somdav95
    Személyedben üdvözölhetjük Lakatos Szekrénysort? :)
  • somdav95
    :)
    Maffiózó fajta a legjobb...
    Idejön, házhoz, kocsival, haverral,baseball ütő, pofázik "miazhogy lenyúltad a volt nőmet" címszóval ( egy hétbe telt kiderítenie hogy hol lakom...)
    Fater pont hazajön,megkérdezi hogy mégis mi a gecit keresnek itt, talán valami probléma van?
    Pincsi mindkettő, elmennek 5 percbe se telik néhány dolog kiderítése róluk:)
    (Azóta a csaj nincs meg, de annak az apja úgy földig verte a gyereket, hogy reszketett a félelemtől, nem lett belőle semmi... maffiózó nem megy rendőrségre :)
    Az oké hogy kemények, de agyuk még most sincs ( és kétlem hogy lesz is..)