127612
-
Amúgy én úgy vagyok vele, h a f*sznak se kéne a szaros étkezési utalvány, ha normális fizetés lenne... -
Akkor küldj be jobb kérdést... Ott van a Nem dolgozom opció, aki még tanul, értelemszerűen arra nyom... -
Olyat nem kapsz, mert azután nagyobb az adóteher, mint a cafetéria után. De ne aggódj jövőre ennyit sem adnak majd hála a kormány áldásos munkájának. -
Nem kávézok, nem teázok, nem eszek cukrot, igaz seggem az van, de 3 műszakban, havi minimum 1 hét túlóráért és hétvégi akár északás leltárokért nem budipapírt várok el, legalább adják a kezembe a 2.000 forintot és mondják, hogy nesze. -
igen kapok -
hát végül is nagyon szar lehetett hogy ki tudtad törölni a seggedet, meg a kávédat teádat cukorral ihattad...
nem sértésnek szántam de igy igaz, van ahol még ennyit sem kapnak -
Freeda Krueger #94455 Kapok cafetériát,de nem étkezési utalványt. -
szintúgy, kajacsekket meg helyi bérletet szoktam, az kell
üdülési meg abból, ami kimarad -
Én inkább felemeltem volna 25 ezerre a határt (legalább), az üdülésnél ez sokkal inkább alapszükséglet. Enni kell. 5 ezer Forint meg elég röhejes összeg étkezésre egy hónapban. -
nm -
Phidias #94451 Ne aggódj meglesz a lehetőség, hogyan kapd meg, amitől elesel.
PS. Köszönöm a reggeli privát beköszönést. -
Pont a max 18k havonta itt, nagyon jól fog esni jövőre a szopás, echte 18kval kevesebb fizut jelent ez azért, mert bár értelmes dolgok vannak a cafetéria rendszerben, de nagy részükre én pazarlásnak érzem ANNYIT belerakni, amennyi a cafetéria... :C -
karajjj #94449 lol a sok péniszhegyező iskolástól ezt aztán értelmes dolog volt megkérdezni :D
egyébként ha bent ebédelek, a kajarendelés felét a cég fizeti, külön utalvány nincs -
Igen. -
Indulj az útra és vissza se nézz! Múltad a fájó,bús ezer év. (A felszabadulás dala) -
miért,anyám már vagy 3 éve nem kap semmit a havi 110k-ja mellé,igazából fizeti még belőle magának az ebédet,és harcol minden nap 8 órában a 30 neveletlen kölykökkel az óvodában...mindezt idestova 30 éve,szóval most évfordulós ajándékként csökken a bére...egy újabb nagyszerű politikai húzás,ami arra fog nem egy és nem két embert sarkallni,hogy húzzon ebből az országból és soha vissza se nézzen... -
Sajnos az. -
Pff... Ez most komoly? :/ -
Nincs melóm, amíg volt nem kaptam, csak valami szaros csomagot havonta budipapírral, teával, cukorral, kávéval, meg ilyenek kb 2-3k forint értékben.. -
-
-
Igen, kapok. Mielőtt adóztatták a cafit, addig évi 350k volt és én állíthattam össze, hogy mit és hogyan kérek. -
ha lenne munkám, nem kapnék -
Igen kapok, 15000-et. A fizetésem meg a béka segge alatt, úgyh... -
Havi cca. 80 €-t. -
Blum #94436 Nem dolgozom. (még) -
Phidias #94435 Nem. -
-
commissioner #94433 tehát, ezeket a 350-en felül kapod? -
Erzsébet-kártya majd a SZÉP-kártya bevezetése jövőre megbolygatja majd némileg a dolgokat, idén még kapok. Jövőre kifújt, vagy visszaesik 5000 Ft-ra. -
Phidias #94431 Igen, a maximálisan adhatót (18000 Ft) kapom és egyéb béren kívüli juttatást is, mint például Internet utalvány (6500 Ft), Patika egészségpénztári hozzájárulás (5000 Ft), Üzemanyag-elszámolás (112000 Ft), Kiküldetési díj (50000 Ft). -
Szavazó roBOT #94430 Szerinted Magyarországon van faji / nemzetiségi alapú hátrányos megkülönböztetés? ==>> Kapsz-e étkezési utalványt a fizetésed mellé? -
Én is döntöttem már érzelmi alapon. Az általánosítás ilyen mélységekben meg nem vezet sehova. -
Phidias #94428 Elképzelhető. De csak utópia amit kergetsz. A valóságban nem ismerik el a nőket.
Lehet jó anya, főzhet finomakat, de olyan hogy elismert mérnök olyat még nem láttam.
Mindez abból fakad, hogy a nők érzelmi alapon döntenek, a pillanatnyi érzéseik alapján.
Ettől még lehet egy férfi papucs. -
Meglepődnél. Pl. a mostani lakótársam is egy kigyúrt, jólkereső állat, és mégis. Egyszerűen gyenge jellem. -
ja, de gondolom az a papucs pasi meg olyan lúzer hogy két kezét összeteszi hogy olyan nőt talált, és azért teper nehogy elhagyja...
hiába, a pina nagy úr, a büszkeség meg mit ér ha már kövesedik megfele a gecid.
az ilyen inkompetens férfi vs nő dumán mindig behalok -
Ez attól függ, hogy hol dolgoznak. Több nőt is ismerek a mérnök szakmában. Van csinos és kevésbé csinos. Azonban szépségüktől kibaszottul független volt az, hogy a szakértelmül milyen és, hogy milyen szituban értett velük valaki egyet...
-
Az én környezetemben cca. fele-fele arányban vannak az olyan kapcsolatok ahol a felek jól kijönnek egymással, és ahol a férfi papucs. Sehol nem látok olyat, hogy a férfi erőszakos lenne, vagy szarba se venné a nőt. Magyarul az én környezetemben MINDIG a nő jár jobban.
Az hogy messze elmarad, az hülyeség. Lehet pár %, de ha egyszer valaki rest kérni egy összeget... -
nem kell ezért sem kefélni, hidd el pl. megyeszintű politikában a képviselők is ugyan úgy nyalnak jobbra-balra,a gerinctelenség nemtől független.
amúgy ellenkező esetben az emberek nagy része dugna ugyanúgy állásért/pénzért (szerintem énis), csak ugye az a menő kiskakas aki minél több tyúkot dug, de a csaj akit sokan nem kapnak meg már ribanc :D -
Phidias #94422 Bár már leírták többnyire, hogy miért, nincs igazad. Illetve a nők 1-2%-ára igaz csak.
Amikor látsz egy nőt luxusterepjáróban szerencsétlenkedni, akkor abból ne vonj le messzemenő következtetést, ő csak jó helyre pucsított.
A nőket nem tisztelik és nem becsülik meg, a szavuk véleményük semmit nem számít. "Persze Drágám, igazad van..."
Fizetésük messze elmarad az azonos munkát végző férfiétól, mert már a munkaadónak is az a véleménye, hogy a férfi kell, hogy eltartja a családot. Ami persze manapság már nem így van, de berögződés.