127612
  • Hegi90
    Moneyball
  • Hegi90
    harry potter, majmok bolygója, drive, True Grit
  • Fbn Lx
    ezek közül a csizmás kandúrt láttam egyedül, muszáj voltam azt jelölni! nem volt rossz egyébként.
  • Molnibalage
    Manapság nincsenek jó filmek. Az új X-men film sikeresen lealázta a sorozat hírnevét. Már a 3. is rombolta az első kettő imázsát, de ez véglett betett neki. A Thor akkor tré film lett, hogy ehaj.

Idén egy úgy-ahogy jó filmet láttam a moziban, a félszeműt. Az is februárban volt...
  • Zoli007
    M:I - 4
    Warrior
    X-Men: Az elsők
  • HTS s3rg1nh00
    üres-nem volt kedvem végigolvasni,és talán ha 3 filmet néztem idén...
  • extramagascsaj
    Kellékfeleség,Lopott idő, Az igazság ára
  • szabii98
    mi az ötödik?:D
  • ressy14
    Halálos iramban : 5. sebesség

+ Barátság extrákkal.

Idei filmek közül csak ezek tetszettek abból az 5-ből, amit láttam :D
    (a másik kettő: Rossz tanár, Másnaposok 2.)
  • BaliBoy
    Elég nehéz választani. De nem a bőség zavara miatt, hanem azért mert ezek közül szinte egyik sem volt túlságosan maradandó. Egy, amit biztos meg fogok még nézni máskor is, az a Transformers 3. A többit nem valószínű.
  • NEOreg3
    mivel csak a csata los angelest láttam az idén...
  • broman191
    Fright Night
    The Beaver
    Apollo 18
  • toysoldier
    Warrior
    Fast Five
    Friends with Benefits
    Lopott Idő
    A majmok bolygója: Lázadás

• szabii98
    a bátyám már látott albínó jegesmedvét
  • szabii98
    Halálos iramban: Ötödik sebesség.
    A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.
    Kellékfeleség.
    Másnaposok 2.
    Rossz tanár.
  • jazzy
    Másnaposok 2 egy az egyben az 1 copyja volt, unalmas többnyire már ellőtt poénokkal, 1-2 helyen jót röhögtem, amúgy a végét vártam.
  • Blum
    Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész.
    Halálos iramban: Ötödik sebesség.
    Másnaposok 2.

+1: A Föld inváziója - Csata: Los Angeles.

Transformers 3 és a Másnaposok 2 között hezitáltam,de végül azért választottam a Másnaposok 2-t,mert azt egy nekifutásból végig tudtam nézni. Transformersnek meg 3-szor kellett nekifutnom.

Végső állomás 5 hatalmas csalódás volt számomra,szerintem egyszerűen gagyi lett. Karib-tenger kalózai közül egy részt sem láttam teljesen,a többi meg nem érdekel.
  • Szavazó roBOT
    Dolgozol a két ünnep között? ==>> Mi volt 2011 három legjobb filmje szerinted?
  • SötétBarom
    21-22-23-24 szabad voltam, 25-26-27 meló, utána szabad, 31 meló, utána még 4 nap szabad.
  • morcosqtya
    Végig dolgozom.
  • commissioner
    fát vágok és tanulok felváltva
  • Zoli007
    Igen. Műszakokra járunk, és beszoptam egy dec. 26-a, Szilveszter, újév kombót
  • Büdös Bohóc
    nein
  • Lacee86
    Nem végig. Ma voltam 8-12-ig, meg hnap megyek. Nem vészes, sok ember sokkal nagyobbat cumizott az ünnepekkor is... :(
  • Blum
    Iskolába járok, nem.
  • Broafka
    nem, de külön tanárhoz járok
  • jhetedikj
    Attól függ melyik két ünnep között
  • NEOreg3
    vizsgára tanulok
  • Szavazó roBOT
    Elégedett vagy a jelenlegi háziorvosoddal? ==>> Dolgozol a két ünnep között?
  • efti
    igen, bar borzaszto ritkan jarok nala
  • Kódia
    Nekem az előző háziorvosom olyan volt, hogy ha kellett ha nem antibiotikumot írt, és rendszeresen nem tudta mi bajom van. Lekezelően viselkedett, bár addig nagyon kedves volt, míg volt a polgármester választás, mert az ő felesége, és hát érdeke volt a szavazatokat begyűjteni.
    Miután elköltöztem a szüleimtől, értelemszerűen választottam a lakóhelyem szerinti háziorvost, és nagyon kedves, aranyos, olyan gyógyszereket kapok amilyen éppen kell.
  • Büdös Bohóc
    akkor az a fasz a ló másik fele
  • Borg
    Ja, most pl akkor mentem hozzá, amikor pár nap után már fizikai fájdalom volt nyelni, szal nem bírtam tovább. Most se adott gyógyszert. De mondom fáj. Akkor szedjek algopirint, meg nurofent... ja...
    Aztán átmentem maszekhoz, az még tükrözött is, mert hogy olyan nagy területen be van gyulladva a torkom. Kaptam is többek között 1000mg-os lórúgás szerű antibiotikumot, ami rendberakott pár nap alatt.

A másik most csak úgy eszembe jutott: Ott vártam valamelyik nap a rendelők előtt a kocsiban, mert a gyerekkel volt bent az asszony, és azt figyeltem, hogy egy óra alatt 2x jött ki fullra pakolva karácsonyi csomagokkal a kocsijához...
  • kifli
    jövőre lesz 3 éve, hogy nem jártam háziorvosnál :D

Ezt onnan tudom, hogy nem vagyok még bejelentve az új háziorvoshoz, mert a gyerekháziorvos 18 év után nem foglalkozik már velem :(

Sosem jártam gyakran dokihoz, 1,5-2 évente. Születésem óta ő volt a háziorvosom, és mikor egyetemhez kelettek a papírok, még akkor is fejből tudta ki vagyok (előtte a jogsihoz kellett alkalmassági, kb 2 évvel ezelőtt), sohasem kellett tb kártyát meg hasonlókat mutogatni neki.
  • Zoli007
    Pont, mint az én öreg orvosom. Ráadásul ott a nővér még valami túlbuzgó szentes liba volt, az orvos meg sosem járt időben melóba. Aztán cseréltem, most nem várok 10 percnél többet, és még gyógyítani is próbál, ha úgy van.
  • Büdös Bohóc
    Örülj, hogy nem állandóan antibiót tukmál rád :D

Nekem nincs bajom vele, kicsit félreérthető a modora, úgymond olyan elsőre mindig, mintha türelmetlen vagy nemtom milyen lenne, de igazából aztán látom, hogy csak viccel, rendes. És utóbbi 1 évben alig volt sor előttem, teljesen ok a hely.
  • Borg
    Évente egyszer ha odakeveredek, de akkor kellőképp fel is baszom magam rajta. Egyrészt mert a fél város nyugíjasai hozzá járnak blogolni, tehát a rendelésidő első 4/5e azzal megy el, hogy mindegyik nyanyával 25 percet chatel. Aztán mikor én sorra kerülök, akkor legyen bármi bajom, lerendez 3 perc alatt, hogy igyak sok teát... Eljárt az idő felette, de valahogy nem akarja észrevenni. A tollat már marokra fogja, máshogy nem megy, de azt hiszi nem veszik észre rajta, hogy egyre "érdekesebb" dolgokat mond...
  • NEOreg3
    azt sem tudom, hogy néz ki

de ha kéne menni, akkor biztos, hogy nagyon sokat kéne várni
  • GyuriX2572
    a steroid magától is kiherél, kicsit szeded még és tényleg nem fog felállni ;)
  • Attila8805
    Itt kint azt se tudom hova tartoznék XD
    Otthon a Doktornéni azt mondta kiherél ha megint Steroidot szedek de amúgy kedves meg aranyos XD