127612
-
Vegyél ~600ft-os édes BB-t. Az teljesen tűrhető, és olcsó. -
Blum #94941 Ha Low Cost buli van,akkor ilyenekre nem telik. :D -
DIESEL DOG #94940 mert jó hülye vagy... a pezsgő minimum ott kezdődik hogy francois president vagy asti cinzano... -
Már októberben elkezdtem, azóta is tartom :) -
Max kredited szerezni a egyetemen, de ebből lehet ám alkudni :D -
Tirexi is így kezdte -
xDD -
soha többé nem iszok 400ft-os pezsgőt -
Újévi fogadalmam az, hogy megpróbálok kijutni ebből az országból amilyen gyorsan csak lehet.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy most vonatoztam haza Budapestről egy olyan vonattal, ahol nem volt fűtés. Kabátban, sapkában ültünk végig és bámultuk a lehelletünket, kockára fagytunk. Ez már a legalja. Hova süllyedünk? 2012 első élménye. Oh yeah. Azért BUÉK. -
Nem volt (határozottan kimondva, állandó elhatározások vannak inkább).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem ünneplem az új évet, helyette 18,5 óra egybefüggő Skyrim volt, de most már eszek meg pihenek mert ez a játék betegesen addiktív...
-
megfogadtam, hogy továbbra is haszontalan tagja leszek a társadalomnak -
bejárok előadásokra -
nincs -
:D:D:D
Még mindig jobb mintha hazamennél a szomszédhoz, és úgy köszönnél neki hogy szia anya... ( tapasztalat..kiröhögött, hazavitt.. ) -
Blum #94928 Éjfélkor elhatároztam,hogy telefonos útbaigazítás nélkül hazajutok. Nem sikerült :| -
-
Nem. Az újévet én is megünneplem, csak a fogadalmakat tartom röhejesnek. Ha valamin változtatni akarok, akkor azt megteszem azonnal, nem várok vele jan. 1-ig. -
Ez a típus vagy? :)
-
Nincs. Nem értem, miért pont újévkor kellene fogadalmat tenni. Sőt, minek egyáltalán? -
nincs -
nem tettem semmilyen fogadalmat,fáradt voltam és elnyomott az álom éjfél előtt
ezért természetesen sikerülni fog :)
-
Szavazó roBOT #94921 Mi volt 2011 három legjobb filmje szerinted? ==>> Újévi fogadalmad? -
Blum #94920 Jaj tényleg,a nem írnek való vidék hatalmas film. Az is nagyon tetszett. -
Csúcshatás, Lopott idő, Nem írnek való vidék. -
Lesz mit bepótolnom, mert mostanában a filmnézésem egyenlő volt a nullával. :$ :/ A Másnaposok 2., Halálos iramban, Johnny English, Végső állomás 5. érdekelnek erről a listáról így elsőre. -
+ Rio, de az a korábbi mesékhez képest gyenge. -
a Nader és Simin - egy válás története az amúgy tényleg egy baromi jó film. Nagyon jól van megcsinálva, csakhogy nehéz egy kategóriába sorolni a többi filmmel. Ez ugyanis inkább egy művészfilm, mint ilyen multiplexes.
Nővérem elvitt erre a filmre, és belegyökereztem a székbe. Teljesen életszagú volt az egész, érdekes volt, és tele volt feszültséggel (amit sajnos másfél órán keresztül végig fent tartott, ami azért sajnos, mert néha le kell ereszteni a dolgokat, hogy a néző megnyugodjon, így a végére, már annyira fgeszült volt az egész, hogy már kicsit kellemetlenül érezte magát az ember) -
-
Evoluti0N #94914 Áuh. Látszik, h inkább sorozatokat szoktam nézni. A felsorolt filmekből összesen 4-et láttam.
-
commissioner #94913 2011 legjobb filmjei - az Origo kritikusai szerint -
na ezzel nagyon nem vagy egyedül. -
nekem a Fast Five első helyén tágul a pupillám -
másnaposok 2 dobogón
-
nagy általánossággal mondva fos volt ez az év filmek szempontjából. Ha rontani akarnám a helyzetet, akkor csak fel kéne sorolni pár olyan "filmet" is, ami annyira borzalmas volt, hogy... eh. -
Azért a Limitless, Lincoln Lawyer, Source Code, X-men elsők, Harry Potter nagyon jók voltak, lehet nem Inception szint, de nagyon jók. Amiket így hirtelen felsoroltak a többiek. -
üres, messze túl gyenge év volt ahhoz, h toplistát érdemeljen, már azok alapján, amiket láttam is/megérdemelték a megtekintést.
bár lehet csak 2009-2010 felhozatala tette baromi magasra a lécet, és azért tűnt ilyen gyengének. -
gabesz012 #94906 Egyéb: Source Code, Horrible bosses, Limitless. -
télleg az jóak volt :D -
Egyiket sem láttam. Sőt, szerintem egyéb 2011-es filmet sem. -
fast five, majmok bolygója, MI