127612
-
majd,ha kedvünk támad... tavaly februárig virított kb :D -
ManoNegra #95101 Idén vettünk műfenyőt, és most hogy nem hullik a tűlevél, nem olyan szomorú a halott fa látványa, megfelelően kicsi is hogy ne legyen útba, így kicsit tovább marad, de lényegében addig, amíg az asszony le nem szedi, engem nem zavar. -
Január végén általában. De volt már rá példa, h februárig megvolt. :D -
Blum #95099 Január 2-án általában leszoktam szedni,mert az én szobámban van és idegesít,hogy kerülgetnem kell. -
Tsol #95098 Valamikor januárban. Jó nézni. -
Vízkeresztkor -
Újév első hetében. Az én szobámban van, és elég sok helyet foglal, szóval minél előbb szabadulok tőle. -
nem tudom, de még itt van -
Szavazó roBOT #95094 Mitől barát/barántő, egy barát/barátnő? ==>> Mikor szoktátok leszedni a karácsonyfát? -
ne magadból indulj ki :) -
Én is a sírba fogom vinni, nem élek örökké. :) -
Ha csaj haverjai vannak, miért ne.
-
clio1616v #95090 de azért nyugtass meg, a barátnőiddel többet csináljátok, mint a haverjaiddal -
Mert ingyen van a szex. -
Nem tudom, de általában a közös érdeklődési kör megvan valamilyen szinten. -
ezt az infót én a sírba vittem volna. -
Nyugii... :D
Mindenki így kezdte, szóval én voltam.. :$ :D -
Fbn Lx #95085 !:DD -
Ez mindig rizikó, de ott van az az oldal is, h mi van, h ha ez a "barát" a "másik felem", akit mindig is kerestem? :/ És ha ezt érezném, dilit kapnék, ha meg sem próbálnám... Nehéz dolgok ezek. -
commissioner #95083 "barát/barántő"
banántő berántó barátnő - sztem eredetileg ezt akarta írni... -
Szerintem ezt valamelyik admin dolgozza át, és dobja be újra. -
Fbn Lx #95081 "Mitől barát/barántő, egy barát/barátnő?"
az elírástól! -
+1, ez így hülyén lett megoldva -
Üres, nem akarok egyet jelölni, a több pettyet tennék meg nem eredmény. -
Blum #95078 Ja és azért szerettem a leginkább,mert mindig mellettem volt. Bármit is tettem...
Persze a kapcsolatunk már soha nem lesz olyan,mint előtte volt és ez rossz :( -
Blum #95077 Utolsó (és egyben egyedüli) barátnőm egyben a legjobb barátom is volt. Igazából ebből indult az egész.
Na ez súlyos hiba volt...többet nem csinálok olyat,hogy barátból csinálok barátnőt. -
Üres. Szinte mind igaz a legjobb cimborámmal. Sztem ennek így is kell lennie...
-
Ez a 2-4dbig, 4-6 db-ig stb... MINEK? CHECKBOXRÓL NEM HALLOTT A KÉRDÉST FELTEVŐ???? -
Szókimondó (nem kedves, de igaz)
Megértjük egymást
Kiáll melettem
Nem kétszinű -
clio1616v #95073 Attól, hogy nagyon jól kiismertük egymást és ennek ellenére elfogadjuk egymást olyannak amilyen. -
mert csak. -
hugopareiros #95071 őszinte és el is mondja nekem, ha valami szar van
nem csak akkor keres ha neki kell vmi
humoros
kiáll mellettem
nem tudok vele komolyan összeveszni, természetesen össze lehet...de mindig békülés a vége
megértjük egymást
nem kétszínű
ha szeretnék valamit, akkor számíthatok rá -
mért csak 1et lehet?
am azért mert hoz nekem szendvicset -
tl,dr -
Szavazó roBOT #95068 Jársz valamilyen küzdősport / harcművészet edzésre? ==>> Mitől barát/barántő, egy barát/barátnő? -
Lo Man Kam Ip Man unokaöccse. Igen, a William Cheungos volt az első itthon asszem, a mi mesterünk is tanulta azt a rendszert még régen, mielőtt áttért erre. WT meg marketing szempontból tényleg erős, ezt mindenki elismeri. -
Fbn Lx #95066 én is rengeteg "fórumon" meg "bennfentestől" hallottam már, hogy emberileg egy hulladék, de hajlamos vagyok nem készpénznek venni az ilyesmit. Amekkora üzlet és ezzel együtt rivalizálás zajlik a különböző vingcsun iskolák között, könnyen elképzelhető, hogy mocskolják a hírnevét. főleg, hogy jelenleg is a wt rendelkezik nemzetközileg a legsikeresebb marketinggel. azt elismerem, hogy kamu is van rendesen, tulajdonképpen a tanuló már az első hónapban megkapja a fejmosást, hogy a wing tsun az eredeti, a legrégibb az országban, és minden más iskola vezetője egy ponton a si-fu tanítványa volt, csak önnön nagyságától felbátorodva rossz útra tért. úgymond ez kötelező tananyag. én úgy tudom, a William Cheung-féle wing chun volt az első, erről a Lo Man Kamról még soha nem hallottam. de meglepően hasonlóak a mester formái Yip Manéhoz. sokkal hasonlóbbak, mint a wt-s változat.
tulajdonképpen a vingcsun tanulása számomra megalapozatlan önbizalmat adott, nem voltam tisztában igazán a valós képességeimmel, amíg el nem mentem jitsuzni, ugyanakkor számtalan elvet és szemléletet a harcművészetek terén lefektetett bennem, úgy gondolok rá, mint kiváló alap, és mozgáskoordináció-fejlesztő. -
Nem, de nem lenne rossz. -
Box, haverokkal pankráció itthon néha.
Egyszer felszakadt a homlokomon a bőr, mert fejemmel betörtem az üveget, összwe kellett varrni, ilyen Z alakja van, azóta Zorro-nak hívnak. -
Üdv.
Betettem egy új kérdést, rég jártam már itt, gondoltam legalább ennyivel hozzájárulok a topik létjogosultságához. :D :)
...meg amugyis kíváncsi vagyok rá, ahogy szerintem mindenki, aki ide látogat.