127612
-
Nekem is hasonló volt élményem voltak. Kb. 100 vagy 105 órát voltam fent. -
Blum #95501 Kicsit több,mint 48 óra.
Kórházban voltam szegycsont töréssel,sorozat borda töréssel,agyrázkódással. Egy percre sem tudtam lehunyni a szemem,mert még a lélegzés is fájt. Be voltam katéterezve,szigorú fekvés volt egy hétig. Egyszer kellett köhögnöm,na az rettenetes volt..szinte éreztem,ahogy recsegnek a csontjaim. Fájdalomcsillapítót meg nem kaptam,csak infúziót.
A kialvatlansághoz meg hozzá lehet szokni. Remek példa erre a szomszédom,aki hajnali 1-ig gépezik,aztán fél5-kor indul munkába. 1-ig dolgozik,hazajön és megint gépezik. Kicsit nolife a tag :D
Meg nem is tudom melyik katonai alakulatnál,de van olyan kiképzés,ahol hozzászoktatják az embert a rövid alváshoz. -
~38 óra.
Nem. -
ManoNegra #95499 Uhh. Azt elhiszem hogy nem jó. -
Nem, pszichológiai okok voltak. A vége felé hallucinációk, ájulások 1-1 pillanatra, ilyesmik... nem jó dolog. -
nem alszok -
ManoNegra #95496 Az kb négy nap. Nem semmi, valami szert használtál? -
11 óra -
kb. 100 óra, és nem. -
Szavazó roBOT #95493 Szoktad tiszta éjszakákon bámulni a csillagos égboltot? ==>> Leghosszabb alvás nélkül eltöltött idő? -
nyáron mindig
Néhány csillagállást felismerek, de csak a leggyakoribakkat. (Göcöl, Orion-öv, stb.) -
clio1616v #95491 mjáu ^^ -
igen
a göncölt felismerem -
Igen
Néhány csillagállást felismerek, de csak a leggyakoribakkat. (Göcöl, Orion-öv, stb.) -
nem
igen -
2003 novemberében túrázni voltnuk a Bakonyban. Én nem is tudtam - ott szóltak a helyiek - de pont akkor volt teljes holdfogyatkozás. A legközelebbi lakott településtől 6-7 km-re voltunk. Ezen felül még telihold is volt és teljes volt a fogyatkozás is, egy szál felhő sem volt az égen. Életben nem láttam annyira tiszta égboltot. A fogyatkozás előtt kilométerekre el lehetett látni az erős holfényben. Elképesztően szép volt. -
Szoktam, városból nem látok szinte semmit, de aztán itthon a faluból mindig meglepődök, hogy mennyire szép.
Egyszer Horvátországban éjszaka utaztunk. Közel s távol nem volt egyetlen település sem, csak a fekete sötétség, jobbra meg a tenger. Semmi fényszennyezés. Akkor láttam legtisztábban eget, hát az valami fantasztikusan gyönyörűséges volt. Először láttam tisztán a Tejutat, meg szerintem az összes csillagot, amit szabad szemmel onnan látni lehetett.
Követeltem, hogy állítsák meg az autót, aztán kifeküdtem az út közepére és percekig csak bámultam, alig tudtak továbbvonszolni. :) -
Élőben fantasztikus. -
fényszennyezettség
-
nézem, a mostani hetekben is sokat csillagos az ég, sajna a tejút az nem látszik.
pár éve nyaranta a meteorrajt is szoktuk nézni. -
Blum #95482 #95476 -
tessék, ezen a képen jól látszik
-
Bocsi az Ezt akart lenni. -
Amúgy ha már csillagos égbolt. Azt a jelenséget egyszer nagyon szívesen megnézném.
-
clio1616v #95478 Nagyon ritka, hogy nem tiszták az éjszakáim ritkán iszok alkoholt.
Éjszaka inkább aludni szoktam.
Ha az égboltot nézem akkor inkább reggelente, esténkét vagy késő délutánra korlátozódik. Napfelkelte - Napnyugta - különleges felhők - Csillagjelenségek.
Repülőből égboltot - felhőket.
-
szoktam, de szerintem nem volt nagyon arra példa, hogy fényszennyezés nélkül. Nem emlékszem, hogy bármikor is láttam volna szép tisztán a tejutat... :C -
nem,mert panelpatkány vagyok. -
Hogyne!
Gyerekkoromban emlékszem, hogy nyaranta amikor knit voltunk a családunk telkén iszonyatosan csillagos volt az éjszaka:) Tesómmal olyankor sokszor bámultuk az esti égboltot. Soha nem látam sehol annyi csillagot mint ott. -
Igen.
Néhány csillagállást felismerek, de csak a leggyakoribakkat. (Göcöl, Orion-öv, stb.)
Van egy 150-es newton, egy raklap kiegészítővel. Amikor van időm, kint vagyok éjszaka, meg nappal is. Napfoltok is érdekesek. -
Szavazó roBOT #95473 Érdekel a haditechnika & hadtörténelem? ==>> Szoktad tiszta éjszakákon bámulni a csillagos égboltot? -
Fbn Lx #95472 :DD -
Fbn Lx #95471 ezt gecijól megcsinálták -
-
Nagyon jó film, ajánlom:
Lord of War (2005) -
ez olyan "szar" rész. Kb nekem fáj a mellkasom, amikor mondja, hogy "no, stop! listen to me, listen to me!" brr -
fegyvernepper asszem -
ez melyik film? -
Igazából talán ezért is "találták fel" a sportot, hogy le lehessen úgy győzni a másikat, hogy az kevésbé haljon meg, mint egy háborúban. -
A hsz-ed olvasása közben valamiért ez juttot eszembe -
Fbn Lx #95463 egyébként érdekel, de kizárólag a közelharc, az emberközeli és igazi férfiakat igényelt
nem mondom, hogy a ravaszt meghúzni buzis, de sajnos ezt már nem tudom harcnak tekinteni. itt már csak taktikai bevetések léteznek, ahol a technológia viszi a pálmát, engem az ember-ember közötti fizikai/szellemi megmérettetések nyűgöznek le, ami kihozza valakiből a maximumot. ezt mostanság már csak a sport adja vissza valamennyire.