127612
  • jhetedikj
    Nekem is hasonló volt élményem voltak. Kb. 100 vagy 105 órát voltam fent.
  • Blum
    Kicsit több,mint 48 óra.

Kórházban voltam szegycsont töréssel,sorozat borda töréssel,agyrázkódással. Egy percre sem tudtam lehunyni a szemem,mert még a lélegzés is fájt. Be voltam katéterezve,szigorú fekvés volt egy hétig. Egyszer kellett köhögnöm,na az rettenetes volt..szinte éreztem,ahogy recsegnek a csontjaim. Fájdalomcsillapítót meg nem kaptam,csak infúziót.

A kialvatlansághoz meg hozzá lehet szokni. Remek példa erre a szomszédom,aki hajnali 1-ig gépezik,aztán fél5-kor indul munkába. 1-ig dolgozik,hazajön és megint gépezik. Kicsit nolife a tag :D
    Meg nem is tudom melyik katonai alakulatnál,de van olyan kiképzés,ahol hozzászoktatják az embert a rövid alváshoz.
  • Molnibalage
    ~38 óra.

Nem.
  • ManoNegra
    Uhh. Azt elhiszem hogy nem jó.
  • Dzsini
    Nem, pszichológiai okok voltak. A vége felé hallucinációk, ájulások 1-1 pillanatra, ilyesmik... nem jó dolog.
  • byzhouse
    nem alszok
  • ManoNegra
    Az kb négy nap. Nem semmi, valami szert használtál?
  • NEOreg3
    11 óra
  • Dzsini
    kb. 100 óra, és nem.
  • Szavazó roBOT
    Szoktad tiszta éjszakákon bámulni a csillagos égboltot? ==>> Leghosszabb alvás nélkül eltöltött idő?
  • byzhouse
    nyáron mindig
    Néhány csillagállást felismerek, de csak a leggyakoribakkat. (Göcöl, Orion-öv, stb.)
  • clio1616v
    mjáu ^^
  • MR ME
    igen

a göncölt felismerem
  • jhetedikj
    Igen

Néhány csillagállást felismerek, de csak a leggyakoribakkat. (Göcöl, Orion-öv, stb.)
  • NEOreg3
    nem

igen
  • Molnibalage
    2003 novemberében túrázni voltnuk a Bakonyban. Én nem is tudtam - ott szóltak a helyiek - de pont akkor volt teljes holdfogyatkozás. A legközelebbi lakott településtől 6-7 km-re voltunk. Ezen felül még telihold is volt és teljes volt a fogyatkozás is, egy szál felhő sem volt az égen. Életben nem láttam annyira tiszta égboltot. A fogyatkozás előtt kilométerekre el lehetett látni az erős holfényben. Elképesztően szép volt.
  • chhaya #95486
    Szoktam, városból nem látok szinte semmit, de aztán itthon a faluból mindig meglepődök, hogy mennyire szép.

Egyszer Horvátországban éjszaka utaztunk. Közel s távol nem volt egyetlen település sem, csak a fekete sötétség, jobbra meg a tenger. Semmi fényszennyezés. Akkor láttam legtisztábban eget, hát az valami fantasztikusan gyönyörűséges volt. Először láttam tisztán a Tejutat, meg szerintem az összes csillagot, amit szabad szemmel onnan látni lehetett.
    Követeltem, hogy állítsák meg az autót, aztán kifeküdtem az út közepére és percekig csak bámultam, alig tudtak továbbvonszolni. :)
  • Motoroj
    Élőben fantasztikus.
  • tigeroo
    fényszennyezettség

• tigeroo
    nézem, a mostani hetekben is sokat csillagos az ég, sajna a tejút az nem látszik.

pár éve nyaranta a meteorrajt is szoktuk nézni.
  • Blum
  • miilann04
    tessék, ezen a képen jól látszik

• Pluskast
    Bocsi az Ezt akart lenni.
  • Pluskast
    Amúgy ha már csillagos égbolt. Azt a jelenséget egyszer nagyon szívesen megnézném.

• clio1616v
    Nagyon ritka, hogy nem tiszták az éjszakáim ritkán iszok alkoholt.
    Éjszaka inkább aludni szoktam.
    Ha az égboltot nézem akkor inkább reggelente, esténkét vagy késő délutánra korlátozódik. Napfelkelte - Napnyugta - különleges felhők - Csillagjelenségek.
    Repülőből égboltot - felhőket.
  • Büdös Bohóc
    szoktam, de szerintem nem volt nagyon arra példa, hogy fényszennyezés nélkül. Nem emlékszem, hogy bármikor is láttam volna szép tisztán a tejutat... :C
  • HTS s3rg1nh00
    nem,mert panelpatkány vagyok.
  • Pluskast
    Hogyne!
    Gyerekkoromban emlékszem, hogy nyaranta amikor knit voltunk a családunk telkén iszonyatosan csillagos volt az éjszaka:) Tesómmal olyankor sokszor bámultuk az esti égboltot. Soha nem látam sehol annyi csillagot mint ott.
  • immovable
    Igen.

Van egy 150-es newton, egy raklap kiegészítővel. Amikor van időm, kint vagyok éjszaka, meg nappal is. Napfoltok is érdekesek.
  • Szavazó roBOT
    Érdekel a haditechnika & hadtörténelem? ==>> Szoktad tiszta éjszakákon bámulni a csillagos égboltot?
  • Fbn Lx
    :DD
  • Fbn Lx
    ezt gecijól megcsinálták
  • tommygear
  • morcosqtya
    Nagyon jó film, ajánlom:
    Lord of War (2005)
  • Broafka
    ez olyan "szar" rész. Kb nekem fáj a mellkasom, amikor mondja, hogy "no, stop! listen to me, listen to me!" brr
  • HTS s3rg1nh00
    fegyvernepper asszem
  • Büdös Bohóc
    ez melyik film?
  • Dzsini
    Igazából talán ezért is "találták fel" a sportot, hogy le lehessen úgy győzni a másikat, hogy az kevésbé haljon meg, mint egy háborúban.
  • Hegi90
    A hsz-ed olvasása közben valamiért ez juttot eszembe
  • Fbn Lx
    egyébként érdekel, de kizárólag a közelharc, az emberközeli és igazi férfiakat igényelt
    nem mondom, hogy a ravaszt meghúzni buzis, de sajnos ezt már nem tudom harcnak tekinteni. itt már csak taktikai bevetések léteznek, ahol a technológia viszi a pálmát, engem az ember-ember közötti fizikai/szellemi megmérettetések nyűgöznek le, ami kihozza valakiből a maximumot. ezt mostanság már csak a sport adja vissza valamennyire.