127612
-
clio1616v #95583 Csak annyira zavaróak, mint az antitrollok, ez utóbbiak hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára, így nagyobb zavart okoznak a fórum struktúrájában, mint maguk a fórum-trollok.
Sajnos tudtukon kívül résztvesznek a fórum rombolásban és ők teszik benne a nagyobb kárt.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy autoimmun betegséget kivált egy kórokozó és az immunsejtek magát a védendő rendszert pusztítják. -
Plusz megoldhatatlan a dolog, még ha abba is hagynák, olyan nem lesz, hogy senki soha nem reagál egyre - mindig vannak újak, és vannak más ápoltak, akik így egymást támogatják. Egy időben eljátszottuk, hogy az idióta topicokba minden beírót büntettünk. Semmit nem ért, csak még nagyobb felháborodás és még több anyázás lett belőle (és még több ilyen topic, hiszen nincs is annál nagyobb siker trolléknál, ha miattuk ártatlanok bűnhődnek). -
Leszarom. -
Néhányat utálok, néhány nem zavar, de amúgy neked vesszőparipád ez a baromság, hogy ha nem írsz abbahagyják. Túl kevés trollt láttál te még. -
Freeda Krueger #95579 Egy idő után zavarnak.
Szerencsére azon topikokban amiket sűrűn látogatok,ritkák vagy nincsenek is. -
egy idő után zavarnak (ha mondjuk már rég abbahagyták volna csak mindig táplálja valaki a flémjét) -
Egyéb - egyszerűen imádom őket -
Szavazó roBOT #95576 Leghosszabb alvás nélkül eltöltött idő? ==>> Hogy állsz a forum trollokhoz? -
a sikeres troll sikeres... -
nem elég hogy hülyeséget írsz, de még számológéppel se tudsz számolni ez már több mint szánalmas :D -
Fbn Lx #95573 hagyjátok kliót, jóarc! -
Szerinted hozzá lehet szokni a kialvatlanságohoz?
nem - tapasztalat... -
clio1616v #95571 ennyi elég is a többit tudjátok, hova... -
kamázom kliót, meg én nem foglalkozom az írásaival, jót röhögök rajta hogy nekiálltok veszekedni vele, meg mondom szerintem ha nem reagálna rá senki akkor abbahagyná.
(látod most is beírt pár hsz-t és az egész vasárnap szinte róla szól)
szóval most is bebizonyosodott hogy sok-nullára vezet már clio a topikkal szemben. -
állítsátok be, hogy -50 alatt rejtse el a felhasználó hozzászólásait és akkor nem kell tolerálni, csak a logóját. -
kulapintyó -
szent habakukki
-
értem én, de ha ez az sg-n általánosan "tolerált" viselkedés, akkor nem lehet elítélni ezért. attól hogy sok ember utálja még nem ok arra hogy permbant kapjon, hát változzon meg a rendszer úgy hogy az ilyen viselkedést súlyosan büntessék. -
Nem tudom minek a pontos rendszer, -66 (94/466)-al régen kitiltva lenne a helye, itt nem arról van szó, hogy 3 emberből 2 szerint butaságot ír, hanem a döntő többség szerint.. -
egyetértek ezzel. -
Blum #95563 Félreértés ne essék,én eddig sem provokáltam itt emlékeim szerint senkit és nem is buzdítok rá.
Ettől függetlenül vélekedem úgy,hogy clio válaszainak nagytöbbsége irritáló és ellenszenves. Az pedig,hogy gyakorta leminuszoljuk szvsz nem egy hosszú távú megoldás. -
akkor "kérvényezzük" hogy mostantól a provokáló/nagyon eltérő válaszú/flémkeltő választ büntetőpontal jutalmazzák a modik. (mind etető vagy erre "éhező" oldalként)
meglátjuk melyik tábort bannolják hamarabb :D -
Blum #95561 Csak az a baj,hogy etetés nélkül (="provokáció") is ontja magából a hülye szövegét.
#95560-ban lett jól megfogalmazva. -
Nem szarná le. Mert buta. -
meg elvileg a troll etetésért is ugyanúgy bünti jár mint a trollnak (azért kaptam anno büntipontot) ha leszarnátok 1 hétig tuti abbahagyná, így meg csak élvezkedik rajta hogy foglalkoztok vele -
nemkéne vele foglalkozni és akkor előbb-utóbb abbahagyná. -
Nem csak szinte, mehetne már neki a ban.. -
Blum #95556 Te viszont zavarsz itt szinte mindenkit..
-
clio1616v #95555 én se miattad járok ide, de nem zavarsz -
Az lenne a nekünk a legjobb, ha egyáltalán nem töltenél el időt itt... -
clio1616v #95553 kevés van, én viselek el másokat nehezen :) -
clio1616v #95552 ne haragudj, hogy az egész hétvégén nem az sg-n töltöm :D -
Remélem rl nem ilyen vagy, mert akkor sajnállak milyen kevés barátod lehet (márha van olyan aki el tud viselni...) -
Szóra sem érdemes, legközelebb menni fog már. :)
-
Azért egy napig el kellett gondolkodnod rajta, hogy erre a kérdésre hogyan írj be valami agyamentséget... régebben gyorsabban ment, te sem vagy már a régi. -
clio1616v #95548 a pontosság igénye nélkül, tájékoztató jelleggel számoltam - írtam egy óraszámot, ami tekintettel arra, hogy inkább többet alszok, mint 8 óra inkább valós, mint a te számolásod
de mindezek ellenére köszönöm a szíves észrevételedet -
181040 + 7x16 = 181152 (a szökőnapok miatt)
Amennyiben tegnap volt a 31. születésnapod és kényesen figyeltél rá csecsemőkorod óta, hogy minden nap pont ugyanannyit aludj és ugyanannyit maradj fent...
-
clio1616v #95546 - 31 éves vagyok az életem kb. 1/3 részét alvással töltöttem eddig, ami a nap 24 órából 8 óra alvást jelent így a maradék 2/3 rész lesz az ébrenléti idő, ami 181040 óra leghosszabb alvás nélküli időt jelent nekem, ez naponta hosszabbodik kb. 16 órával!
- folyamatos? - egybefüggő ébrenlét nem tudom mennyi lehet valamivel több, mint 16 óra
hozzá lehet szokni, de minek? -
Mikor anno 3 műszakban dolgoztam, egy nap volt, hogy kb 30 órát voltam ébren... Hát fárasztó, az tuti. De hozzá lehet szokni egy idő után. Az más kérdés, mennyire egészséges. :) -
Fbn Lx #95543 ez így leírva elég nonszensz, de nem tudom átadni azt a röpke érzetet
ilyen lehet mentálisan összeomlani. :D