127612
  • immovable
    Férfi vagyok értek hozzá, de azért elvárható, hogy a nő is értsen hozzá, vagy ha nem, hajlandó legyen megtanulni. Legegyszerűbb ha beosztjuk.
    Én sosem főzök, utálom a "konyhát", asszony viszont szeret és ért is hozzá. Tehát nálunk pl. övé a konyha én meg inkább takarítok. Ez van télen. Nyáron övé minden, mert sok a kerti munkám.
  • Büdös Bohóc
    Elvárható + valamennyire értek hozzá

(de az is elvárható, hogy a férfi is értsen hozzá. Otthon is meg máshol is láttam, hogy van tipikusan egy közös "étlap" egy családban, aminek egy részét a nő szokta meg tudja jól főzni, van amit meg a párja)
  • Szavazó roBOT
    Van bármilyen fóbiád, még ha igen enyhe szintű is? ==>> Szerinted elvárható az ma, hogy egy nő tudjon főzni és értsen a "klasszikus" nő házimunkákhoz?
  • morcosqtya
    a kutyától félek, a vértől hányok, mindig lenéztek engem a lányok... :)
    [apro]akinek új...
  • Motoroj
    Az újkori és jelenkori kultúrarombolástól félek, abba sok minden beletartozik.
  • Calver
    enyhe tériszony, bár igazából csak akkor jön elő, ha nincs "stabil talaj" a talpam - Eiffel toronyból/kilátókból halál nyugodtan bámulok ki, de egy galériára felvezető, rozoga, korlát nélküli lebegő lépcsőn másodpercek alatt 200 lesz a pulzusom. szerencsére azért egy stabil, széles fokokkal megáldott létrára még simán felmegyek...
  • Willenbrock
    A tűktől és a vérvételtől viszolygok.Egy kis szociofóbiám is van,nehezen viselem ha sokan néznek,pláne ha egyszerre.
  • Blum
    Kígyóktól,pókoktól félek. Nézni imádom őket,de ha rajtam van/vannak attól hülyét kapok.
    Tavaly a sulinkban volt valamilyen tökömtudja milyen világnap alkalmából rendezett bemutató,ahol többek között volt egy gyönyörű szép Boa (vagy piton?) kígyó is. Kezdetben csak nézegettük,aztán a gondozója úgy döntött,hogy kiveszi. Majd a nyakamba rakta..kis híján összehugyoztam magam :D

Ezenkívül még tartok attól,hogy a jövőben sikertelen leszek (már ami az anyagiakat illeti) és lévén,hogy Abszurdisztánról van szó,úgy gondolom hogy a félelmem nem alaptalan :/
    Úgyhogy most technikumon tanulok mint az állat
  • ressy14
    Valami olyasmi, csak a legtöbb esetben a hátrányos megkülönböztetés indokkal társul.

Ilyen fóbiát meg nem találtam. De akkor a tied a leghelytállóbb :)
  • clio1616v
    te a hátrányos megkülönböztetésről beszélsz, nevezzük akkor ezt diszkriminofóbiának
  • ressy14
    azokat rühellem, akik utálják a magyarokat, vagy bármilyen más népet, anélkül, hogy lenne rá indokuk. Tehát nem a mélymagyarokat utálom, hanem akik nem fogadják el a magyarságunkat és jogainkat, illetve szándékosan ellenünk dolgoznak. Lehet ez a hazánk vezeti rétegében, a középrétegben, akárhol.

Akiket te említettél - akiknek csak a szájuk nagy - én inkább csak nevetségesnek titulálom őket.
  • broman191
    Én inkább az okostól félek aki helytelen célokra használja az okosságát...
  • daemonervosa
    Félek az intelligens politikusoktol, ha a sok hülye erre képes, mire lenne amelyik gondolkodik is?

mondjuk szerencsére ettől itthon nem kell tartanom..
  • clio1616v
    inkább ellenszenv vagy félsz tőlük?

nekem azok ellen a magyarok ellen van ellenszenvem, akik büszkék a magyarságukra, de semmit nem tesznek érte, csak a mellüket verik, hogy ők a nagy ősmagyarok
  • Molnibalage
    Enyhe pókiszony, de csak a szőrös és nagy pókoktók. Tériszony, de azt élvezem. Inkább csak természetes félelemnek nevezném.
  • Zoli007
    Tériszony.
  • Fbn Lx
    A:Sd
  • byzhouse
    sg fóbia
  • chhaya #95646
    Enyhe tömegfóbia...
  • jazzy
    Igen, utálok mindennemű bogarat, pókot, amíg nem volt az ablakon szúnyogháló agyfaszt kaptam nyáron, pl azoktól a fényre berepülő kis szaroktól, amik mindig nekimennek a falnak és ilyen hangos koppanó hangot adnak, nekedrepülnek, szemedbe, szádba, plafonnak, nem tudom mi az de nem tudom minek ilyen lény erre a világra..
  • Guren
    a cigányhordáktól
  • Metalmilitiakid
    Igen. A nagyon hülyék akik azt hiszik okosak.
  • tommygear
    enyhe rovar
  • Marci0115
    Araknofóbia — pókoktól való félelem :S:S
  • jhetedikj
    félek a nőktől
  • Hegi90
    Repülő, zümmögő rovaroktól.
  • tigeroo
    ja nekemis a béka azért mert ül aztán hirtelen ugrik egy nagyot, áá
  • Fbn Lx
    leginkább a kis villámgyors, impulzusszerű, idegektől rángatózó mozgásformájuk teszi őket gusztustalanná, másodsorban meg a tapintásuk
  • Fbn Lx
    gusztustalan geciktől való félelem
    azok lehetnek rovarok, bogarak, hüllők stb.
    olyanok, amik elérik azt a néhány centis küszöböt, hogy látni lehessen a testük elcseszett undorító részleteit
    legfőképp a sáska, de béka, lótetű, egér, patkány is, stb.
    de a sáska baszott módon
  • Büdös Bohóc
    agorafóbiába beletartozik a magasságtól való félelem is, tériszony, ne okoskodj már
  • SötétBarom
    Igen, tériszony, de csak ember alkotta dolgokon, és annyira nem durva.. 15-20m körül jön elő, kilátókon mondjuk, meg szeles építményeken.. Eiffel torony tetején baszottul sápadtam :D
  • tigeroo
    ha mögöttem röhögnek akkor mindig azt hiszem hogy rajtam röhögnek.

meg a békáktól
  • Freeda Krueger
    Madaraktól félek,leginkább a galambtól.Talán mert azt látom legtöbbet...
  • Broafka
    bocsi, kicsit későn veszem észre az infókat, többet nem írok :)
    amire te gondolsz az az akrofóbia, de amúgy igazad van, mert az agorafóbiának egy mellék változata
  • Broafka
    habár amúgy lehet, hogy a tériszonyra is ezt használták, de most már az agorafóbia inkább az amikor valaki nem mer kimenni a házból, vagy egy zsúfolt tereknél nem bír meglenni
  • Broafka
    az agorafóbia az más, az ilyen nagyobb terektől való félelem, amúgy a hivatkozásban is ott van
  • NEOreg3
    mindentől félek
  • broman191
    A hivatkozást végignézve egy sem, legalábbis nem tudok róla.
  • ressy14
    Nekem anti hungarofóbia-m van.
  • immovable
    Üres. A helyes válasz a "nincs" lenne.