127612
-
Férfi vagyok értek hozzá, de azért elvárható, hogy a nő is értsen hozzá, vagy ha nem, hajlandó legyen megtanulni. Legegyszerűbb ha beosztjuk.
Én sosem főzök, utálom a "konyhát", asszony viszont szeret és ért is hozzá. Tehát nálunk pl. övé a konyha én meg inkább takarítok. Ez van télen. Nyáron övé minden, mert sok a kerti munkám. -
Elvárható + valamennyire értek hozzá
(de az is elvárható, hogy a férfi is értsen hozzá. Otthon is meg máshol is láttam, hogy van tipikusan egy közös "étlap" egy családban, aminek egy részét a nő szokta meg tudja jól főzni, van amit meg a párja) -
Szavazó roBOT #95662 Van bármilyen fóbiád, még ha igen enyhe szintű is? ==>> Szerinted elvárható az ma, hogy egy nő tudjon főzni és értsen a "klasszikus" nő házimunkákhoz? -
a kutyától félek, a vértől hányok, mindig lenéztek engem a lányok... :)
[apro]akinek új... -
Az újkori és jelenkori kultúrarombolástól félek, abba sok minden beletartozik. -
enyhe tériszony, bár igazából csak akkor jön elő, ha nincs "stabil talaj" a talpam - Eiffel toronyból/kilátókból halál nyugodtan bámulok ki, de egy galériára felvezető, rozoga, korlát nélküli lebegő lépcsőn másodpercek alatt 200 lesz a pulzusom. szerencsére azért egy stabil, széles fokokkal megáldott létrára még simán felmegyek... -
A tűktől és a vérvételtől viszolygok.Egy kis szociofóbiám is van,nehezen viselem ha sokan néznek,pláne ha egyszerre. -
Blum #95657 Kígyóktól,pókoktól félek. Nézni imádom őket,de ha rajtam van/vannak attól hülyét kapok.
Tavaly a sulinkban volt valamilyen tökömtudja milyen világnap alkalmából rendezett bemutató,ahol többek között volt egy gyönyörű szép Boa (vagy piton?) kígyó is. Kezdetben csak nézegettük,aztán a gondozója úgy döntött,hogy kiveszi. Majd a nyakamba rakta..kis híján összehugyoztam magam :D
Ezenkívül még tartok attól,hogy a jövőben sikertelen leszek (már ami az anyagiakat illeti) és lévén,hogy Abszurdisztánról van szó,úgy gondolom hogy a félelmem nem alaptalan :/
Úgyhogy most technikumon tanulok mint az állat
-
Valami olyasmi, csak a legtöbb esetben a hátrányos megkülönböztetés indokkal társul.
Ilyen fóbiát meg nem találtam. De akkor a tied a leghelytállóbb :) -
clio1616v #95655 te a hátrányos megkülönböztetésről beszélsz, nevezzük akkor ezt diszkriminofóbiának -
azokat rühellem, akik utálják a magyarokat, vagy bármilyen más népet, anélkül, hogy lenne rá indokuk. Tehát nem a mélymagyarokat utálom, hanem akik nem fogadják el a magyarságunkat és jogainkat, illetve szándékosan ellenünk dolgoznak. Lehet ez a hazánk vezeti rétegében, a középrétegben, akárhol.
Akiket te említettél - akiknek csak a szájuk nagy - én inkább csak nevetségesnek titulálom őket. -
Én inkább az okostól félek aki helytelen célokra használja az okosságát... -
Félek az intelligens politikusoktol, ha a sok hülye erre képes, mire lenne amelyik gondolkodik is?
mondjuk szerencsére ettől itthon nem kell tartanom.. -
clio1616v #95651 inkább ellenszenv vagy félsz tőlük?
nekem azok ellen a magyarok ellen van ellenszenvem, akik büszkék a magyarságukra, de semmit nem tesznek érte, csak a mellüket verik, hogy ők a nagy ősmagyarok -
Enyhe pókiszony, de csak a szőrös és nagy pókoktók. Tériszony, de azt élvezem. Inkább csak természetes félelemnek nevezném. -
Tériszony. -
Fbn Lx #95648 A:Sd -
sg fóbia -
Enyhe tömegfóbia... -
Igen, utálok mindennemű bogarat, pókot, amíg nem volt az ablakon szúnyogháló agyfaszt kaptam nyáron, pl azoktól a fényre berepülő kis szaroktól, amik mindig nekimennek a falnak és ilyen hangos koppanó hangot adnak, nekedrepülnek, szemedbe, szádba, plafonnak, nem tudom mi az de nem tudom minek ilyen lény erre a világra.. -
a cigányhordáktól -
Igen. A nagyon hülyék akik azt hiszik okosak. -
enyhe rovar -
Araknofóbia — pókoktól való félelem :S:S -
félek a nőktől -
Repülő, zümmögő rovaroktól. -
ja nekemis a béka azért mert ül aztán hirtelen ugrik egy nagyot, áá -
Fbn Lx #95637 leginkább a kis villámgyors, impulzusszerű, idegektől rángatózó mozgásformájuk teszi őket gusztustalanná, másodsorban meg a tapintásuk -
Fbn Lx #95636 gusztustalan geciktől való félelem
azok lehetnek rovarok, bogarak, hüllők stb.
olyanok, amik elérik azt a néhány centis küszöböt, hogy látni lehessen a testük elcseszett undorító részleteit
legfőképp a sáska, de béka, lótetű, egér, patkány is, stb.
de a sáska baszott módon -
agorafóbiába beletartozik a magasságtól való félelem is, tériszony, ne okoskodj már -
Igen, tériszony, de csak ember alkotta dolgokon, és annyira nem durva.. 15-20m körül jön elő, kilátókon mondjuk, meg szeles építményeken.. Eiffel torony tetején baszottul sápadtam :D -
ha mögöttem röhögnek akkor mindig azt hiszem hogy rajtam röhögnek.
meg a békáktól -
Freeda Krueger #95632 Madaraktól félek,leginkább a galambtól.Talán mert azt látom legtöbbet... -
bocsi, kicsit későn veszem észre az infókat, többet nem írok :)
amire te gondolsz az az akrofóbia, de amúgy igazad van, mert az agorafóbiának egy mellék változata -
habár amúgy lehet, hogy a tériszonyra is ezt használták, de most már az agorafóbia inkább az amikor valaki nem mer kimenni a házból, vagy egy zsúfolt tereknél nem bír meglenni -
az agorafóbia az más, az ilyen nagyobb terektől való félelem, amúgy a hivatkozásban is ott van -
mindentől félek -
A hivatkozást végignézve egy sem, legalábbis nem tudok róla. -
Nekem anti hungarofóbia-m van. -
Üres. A helyes válasz a "nincs" lenne.