127612
-
Problem? -
Itt mindenki ilyen nagy lábon él? -
Igen, de max középiskolában.
251-300k -
EnxTheOne #95781 Talán lennek, de csak max valami másod állásként, heti pár órában.
De tényleg nem ártana ha a tanárok több tiszteletet kapnának.
Meg egyébként is szeretem a a tini csajokat. Elcsábitanám pár diákomat.:D
Szopsz vagy buksz.
-
nem
sok -
ezzel vígasztald magadat, amikor ülsz a nemibeteg gondozóban:D -
Mondjuk lennék, de nem ebben a rendszerben.
Normális esetben bruttó 250k lenne a minimum. -
hugopareiros #95777 Lennék :) sőt, terveim közt is van a dolog.
Természetesen a jelenlegi állapotokat nézve nem fő állásban, de heti 6-10 órát simán megtartanék.
netto 250 ezer huf-ért teljes állásban is nyomnám -
Blum #95776 Természetesen nem lennék.
Általános iskolai tanárnak is alaphangon min. 200k-t adnék.
Nap mint nap látom,hogy bánnak a tanárokkal füstösék,persze nem tehetnek ellenük semmit,mert az már rasszizmus meg stb. Pedig némelyiknek lelehetne tekerni olyan pofont,hogy a takony menetet vág a nyakán.
Hangsúlyozom...füstösék. -
Nem lennék, esetleg csak akkor, ha egy hangyaf@sznyival több tiszteletet kapnának a tanárok.
250k - 300k -
Szavazó roBOT #95774 Szerinted elvárható az ma, hogy egy férfi értsen a "barkácsmunkákhoz"? ==>> Lennél tanár közép/általános iskolában? -
férfi persze hogy mindenhez ért kérem már.
:)
" a férfiak egyszerűen megoldják hogy ne legyenek unalmasak, mindig kifejlesztenek egy új helyet a testükön amivel érdekes hangokat adhatnak ki " :DD -
egy férfi értsen sok mindenhez. ha nem, akkor egy punci csak. -
clio1616v #95771 nem az a baj, hogy főzni nem tudnak, hanem mást várunk el tőlük :D
nincsenek rákényszerítve... ki van nyalva a p****icsájuk -
Csaptelepet-tömítést ki tudok cserélni.Számítógépet össze tudok rakni,kerékpárban belsőt tudok cserélni és a világítást be tudom rajta kötni-nagyjából ennyi.Ja meg falat tudok festeni ha nem kell glettelni. -
Egy kutató vagy valami elméleti szakember esetében nem muszáj,de általában igen szerintem elvárható hogy egy férfi értsen a technikai dolgokhoz és így a barkács munkákhoz is. -
Blum #95768 -
Szerintem nem csak annyiból áll, hogy egyik le, másik fel.
Mert ha mondjuk a tokot is ki kell venni, akkor mi van? -
Fbn Lx #95766 szerintem elvárható, de a fentiek közül csak a bútor összeszerelés, ajtó csere meg valamilyen szinten a számítógép megy, az összes többinek meg konkrétan, ha olyan adódna, hogy meg kell csinálnom, utánaolvasok neten. az mindenben kisegít :D
alapvetően azé n generációm lényegesen balfaszabb ezekben mint apáink, még szerencse hogy rendelkezésünkre áll a szabad információáramlás :D -
DIESEL DOG #95765 Néhány dolog csupán puszta logika kérdése... no meg némi képzelőerő... :D -
A konvektor/gázszerelést kihagyom, ehhez tényleg szakember kell, de a többinél igyekszem helytállni.
A fenti két dolgot még ha értenék is hozzá, akkor is szakemberre hagynám, mert nem gyerekjáték. Tehát ha valamit elszúrsz, akkor abból nagyobb bajok lehetnek.
Viszont egyetértek, a felsorolt dolgokhoz értsen a férfi ember, vagy ha nem ért hozzá, akkor találja fel magát. Pl. talán életembe egyszer cseréltem ajtót, nem is emlékszem rá hogyan kell, de biztosan nem fogna ki rajtam. A zárcsere már húzósabb, ahogy lentebb is írták, de meg lehet csinálni azt is, csak akarat kérdése.
Végezetül annyit mondanék, hogy teljesen mindegy milyen világban élünk, a nőknek érteniük kell a női munkákhoz, a férfiaknak meg a férfi munkákhoz. -
Mindenhez nem, valahol a kettő között. -
mindenhez nem, valahol a kettő között -
panelpatkány vagyok továbbra is,anyámmal élek,így meglehetősen kevés dologhoz értek,de igyekszem behozni a lemaradásom -
hmmm ma a nők nem tudnak főzni :-)
s a szavazás nem feltételezi a díjat is :-)
-
Férfi vagyok, értek hozzá vagy tudom kit kit kell felhívni.
-
Arra kell szavazni, melyikük tud jobban főzni? És mit nyer aki nyer? Tepsiszettet?
-
GYERETEK SZAVAZNI NŐKRE:
NŐKRE KELL SZAVAZNI! -
Természetesen ha vki sok mindenhez konyít, az qva hasznos, mert rengeteg pénzt meg lehet vele spórolni. -
Sztem ez a barkácsolósdi, meg ezermesteresdi sokkal inkább alkat kérdése, no meg, h legyen kitől tanulni... Én 2 éves korom óta csak anyámmal éltem, tehát nem nagyon volt kitől megtanulni ilyesmit. Most felnőtt fejjel is igazából qvára nem érdekel a barkácsolás meg semmiféle ilyesmi, sajnos nem is értek hozzá. Festegetni még elfestegetek (ajtó, mellékhelyiségek falai stb.), na meg a számítógép bütyköléshez konyítok annyit, h azért alap esetben össze tudom rakni. Sztem ennyi elég alapesetben. -
- bútor összeszerelése: Ha összeszerelési utasítások vannak, akkor alapvető hogy össze kell tudni szerelni, ha nincsenek akkor józan paraszti ész...
- csaptelep csere: Magam nem csináltam sohasem, de ahogy fatertól láttam nem nagy kunszt...
- konvektor/gázszerelés: Ez az ami már inkább szakembert igényel, nem venném "barkácsmunkának".
- ajtó csere: Ez sem nagy dolog, ha csak annyiból áll hogy egyiket lekapod, a másikat felteszed...de ha másik zár beszerelésével is kell babrálni, onnantól lehet trükkös...
- számítógép buherálás: Elég tág témakör. Meglévő, kompatibilis hardverekből összeszerelni/szétszerelni egy pc-t csupán józan paraszti észt igénylő feladat szerintem, nem sokkal bonyolultabb mint a gyermekkori legózás...egy alaplapi gombelemet kicserélni például alapvető, esetleg leszerelni a hűtőket és újrapasztázni a CPU-t/GPU-t (ha nem vagy biztos valamiben akkor olvasni olvasni olvasni, gondolkodni, ha utána sem, akkor fórumon kérdezni (egyértelműen baromságokat kiszűrve, jobb helyeken hamar kiderül ha valaki nagy h.lyeséget szólt). Amibe viszont nem nyúlnék bele, nem szerelném szét (főleg hogy akkor esélyesen szia gari), az a tápegység, azt meghagyom az elektrós témában jártasak számára... -
clio1616v #95753 célja akart lenni, aztán átfogalmaztam célodra de a j ottmaradt - keveset töröltem le -
mi az a célj -
clio1616v #95751 mi volt a céljod, hogy ezt megosztottad velünk? -
Ez is elvárható, értek majdnem mindenhez.
Az ésszerűség határain belül amit lehet azt magunk csinálunk.
Általában akkor hívunk szakembert, ha valamit alkatrész, vagy különleges szerszám nélkül nem lehet javítani, vagy ha akárki nem végezheti el a javítást. De általában mindenhez találni hozzáértőt a családon belül is. -
"a férfi szó eleve azt jelenti, hogy mindenhez ért"
"én nem értek mindenhez"
mindig is tudtam, hogy nő vagy. -
clio1616v #95748 a férfi szó eleve azt jelenti, hogy mindenhez ért, mindent meg tud csinálni, magabiztosan megoldja a felmerülő problémákat így a nőnek biztonságot nyújt és mindenben számíthat rá
én nem értek mindenhez, mert ami nem érdekel azzal nem foglalkozok, de tudom, hogy kivel kell elvégeztetnem így felesleges dolgokkal nem terhelem magam -
Igen, elvárható. Az nem férfi aki a ház körüli munkákat nem tudja elvégezni.
(és a nőktől is elvárható, hogy tudjanak főzni) -
Férfi vagyok, nem értek hozzá. Legalábbis még nem próbáltam sem csapot javítani sem zárat, sem semmit. Lehet ha menne, lehet ha nem, halvány gőzöm nincs. -
Véletlen arra nyomtam, hogy értek hozzá, de ez nem igazán van így, igazából nem annyira, de ha nagyon szükséges persze megcsinálok néhány dolgot, de amíg apukámat lehet hívni addig inkább ő, mert sokkal szebben, jobban, precízebben dolgozik és amit ő megcsinál abban jobban bízok.