127612
-
nov 22 az már nyilas nem? én nov 21-i vagyok és mindig úgy tudtam hogy épp bennevoltam -
nem hiszek bennük / leszarom a horoszkópot -
Nem is tudom... Ti mit tennétek a helyemben? :$ -
Fbn Lx #96062 és üdvözlöd az új elméletet, vagy inkább kétségbeeséssel tölt el? -
Skorpió vagy Nyilas. Mostanában egyre több helyen látom, hogy Nov. 22. már a Nyilashoz tartozik és nem a Skorpióhoz. :) -
Kissé magam ellen beszélve, és a másik oldalt képviselve:
A Dzsini által linkelt oldal elemzéseit a fél családra lefuttatva meglepő egyezőségek is kijöttek.. és emellett teljesen nem jellemző személyiségjegyek is. Nagyrészt ezek váltakoztak 2-3 soronként (vagy az egyes együttállásokban leírtak közül az egyik hellyel-közzel igaz volt a családtagra, a másik már nem).
Egy azonban vitathatatlan: a lenti link (akármilyen algoritmussal számítgat is a megadandó adatokból) jóval "komolyabb" profilokat dob (ha racionalistaként mondhatok ilyet) mint a Blikk-es (stb.) ún. bulvárhoroszkópok. Már a szóhasználatából és a terjedelméből is érezhető a különbség.
Mindezek ellenére nem győzött meg, életemet nem irányítanám ilyesmire alapozva, magam részéről maradok a kauzalitásnál és a nem lineáris dinamikai rendszerszemléletnél. :) -
hugopareiros #96059 szűz, nem, van ami igaz -
Skorpió, Igen, Nagyon. Ritkán nézem meg, de amúgy sokszor igaz rám. Még a nevem jellemzése is meglepően hasonló a tulajdonságaimra. Mindig is érdekeltek az ilyen ezoterikus dolgok. -
ja mert kb ilyen dolgokat mondanak, hogy mindkét lábad a földig ér, meg nem tudod megnyalni a könyöked...
áltudományos baromság az egész, és sajnos ígyis sok embert lehúznak vele (és akkor még jósműsorokról szó sem esett) -
Nem tökéletesen, de a másik összegzésből is lesz ami igaz lesz rád (avagy annak érzed).
Megváltoztathatod a dátumot, lekérheted, próbáld ki: újra lesznek benne rád igaz személyiségjegyek. És ismét lesznek amik nem, de azokra (elsőre pláne) rendszerint legyint az ember és tovább olvas mert hát minden azért nem lehet tökéletes, és eddig mennyi mindent PONT eltaláltak... :) -
A jellemzésekről: össze tudnak mindig általánosítani annyit, hogy az ember magára tudjon belőle venni valamennyit...néha részben igaz sem jön össze és totál bullshit. :) -
skorpió
nem
van jellemzés ami igaz, de amúgy bullshit -
Rák, az általános jellemzésekben akad igazság, a jóslás viszont hülyeség, nem érdekel és nem is hiszek benne. -
ehhez csak annyit hogy az élet nem csak fekete és fehér... -
Fbn Lx #96051 látom a bikáknak benne van a horoszkópjában, hogy kockák! -
Fbn Lx #96050 ókos -
vízöntő, nem, van jellemzés, ami igaz, de szerintem hülyeség...már amennyi horoszkópot én elolvastam... -
#78623-tól (174. oldal jobb felül) már átbeszéltük, nem ismételem el :) -
szintén, ugyanez... néha néha volt olyan ami igaz volt, de ennyi.
annak pedig örülök, hogy Bika és nem más a horoszkópom :) -
DIESEL DOG #96046 Bika...
Nem... szkeptikusan állok hozzá minden efféle hókusz-pókusz dologhoz....
Ahány szerző annyi féle jellemzés... párat kíváncsiságból elolvastam, pár dolog volt jellemző, de szerintem az csupán a véletlen műve... -
nyilas
nem
faszság mind -
Szavazó roBOT #96044 Pozitív vagy negatív hatással volt a fizetésedre az adójóváírás kivezetése? ==>> Mi a horoszkópod? -
Szvsz. hagyjuk a témát. -
eh, most itt a leszarozásról volt szó, egy felettes, vagy a közösség érdeke mióta is diktál olyat, hogy leszarozd más munkáját? Ez eléggé érdekes megnyilvánulás volt részedről szvsz... -
Elég veszélyes abban az álomvilágban élni, hogy minden f***a, főleg ha a valóságban k***a nagy gondok vannak, mert a valóság előbb-utóbb pofán vágja az embert, és az egy fájdalmas ébredés lesz.
Ez nem panasz, ez a helyzet. Az egy utópia, hogy az emberek szó nélkül tűrjenek mindent. Sőt, disztópia. -
Üres, nem adózom itthon. -
Blum #96039 "Fél szemmel mindíg azt lesik milyen a kedve a saját főnöküknek,mit merjenek vagy ne merjenek csinálni,döntési helyzetben sunnyognak,ha valamit elcsesznek dühüket a legvétlenebb de legkiszolgáltatottabb beosztottra zúdítják."
Ezzel tökéletesen egyetértek.
Voltam 2 hét gyakorlaton egy helyi üzemben és egy elég rég óta ott dolgozó,kitűnő szakember irányítása alatt dolgoztam. Ő maga nem,de az ő főnöke állandóan vagy őt vagy engem baszogatott olyan bakikért,amihez nekünk -vagy legalábbis nekem- közünk sem volt.
Másnap reggel a kapuban meg bezzeg pacsi-pacsi...hányok az ilyen emberektől.
A "mesterem" sunyiban meg is mondta,hogyha kezemben van a technikusi bizonyítványom,akkor erre a helyre eszem ágában ne legyen dolgozni menni. Ő is csak azért van ott,mert legalább rohadt jól megfizetik.
Nyáron megyek egy jóval komolyabb-nagyobb üzembe,meglátom ott mi a helyzet. -
Vannak az országban egész megyék ahol már rég nem választás kérdése a munkahely.2 lehetősége van ott az embereknek:vagy vállalják ami éppen van vagy elhúznak külföldre.Az utóbbit a legtöbben már csak azért sem tehetik mert családosok és nincs egyszerre elég pénzük sem hogy csak úgy 1-2re kiköltözzenek külföldre.Pár kedvezményezett szerencsés emberke a közalkalmazotti pozícióba beül, a nagy tömegeknek meg marad az egyre kevesebb munkahely,lassan már a rabszolgamelókért is marakodni fognak annyira nem lesz más.Kb ennyi a választási lehetőség az északkeleti megyékben pl.Pest körül azért nyilván jobb a helyzet,de az ország nem csak Budapestből áll.Főnökökről annyi a tapasztalatom hogy többségük azt sem tudja pontosan mit és miért csinál.Be vannak szarva a felettestől emellett maguk sem megfelelő szakemberek,gyakran emiatt nem képesek önálló döntést hozni.Hárítanak minden problémáért a beosztottat teszik felelőssé,a dicsőségekben-ami pedig nem nekik köszönhető- szeretnek sütkérezni.Fél szemmel mindíg azt lesik milyen a kedve a saját főnöküknek,mit merjenek vagy ne merjenek csinálni,döntési helyzetben sunnyognak,ha valamit elcsesznek dühüket a legvétlenebb de legkiszolgáltatottabb beosztottra zúdítják.Kb. 4 főnököm volt eddig az mind ilyen volt. -
Hát sajnos igen... -
Erről egy vicc jutott az eszembe.
A főnök behívja a fiatal kollégát, odahívja az ablakhoz.
-Látja fiam azt a villát, óriási úszómedencével előtte azzal a luxus Mercédesszel?
-Látom!
-Na ha maga lelkiismeretesen dolgozik, akkor hamarosan az mind az enyém lesz!
Sajnos Magyarországon ma ez a helyzet. -
Szerinted a főnököknek nincs főnökük? Esetleg tulajdonosok egy szint fölött. A politika, egyéni és közösségi érdekek stb. nem szólnak bele? Sorolhatnám még. A kollegák meg ha botrányosak, ha nem, azzal az emberanyaggal kell dolgozni, amit kapsz.
Mind1, van aki naív, van aki meg szopott már. -
és akkor maradjunk Mo-nál és nem Steve Jobsnál, aki sokszor azért szarozott le dolgokat, hogy ösztönözze a maga idióta módján a dolgozókat, hogy valami jobb legyen, természetesen ez keveseknél vált be. -
ha nem a munka minősége és a főnök szemétsége/hozzáállása van amögött, hogy a főnök leszólja a munkád, akkor ugyan mi még? :D -
Látatnaban is a harmadikra szavaznék?! Bááár a második néha állja a helyét, de önmagában nem elég. -
ha odamennek és peremig teleszarják a főnökeid amit csinálsz, akkor 2 eset lehetséges
1. kurva szarul dolgozol
2. szarok a főnökeid
érdekes módon nálunk megbecsülnek mindenkit (nem egyenlő arányban, ahogy elnézem) -
Nekem nőtt 6ezerrel meg még ezen felül a cég ráemelt +20%-ot. Ugyhogy én jóljártam. -
Az esetek nagy részében a hivatalos bér messze nem a teljes bér, sokszor csak a 1/3-a hivatalos, a többi....:) -
Hehe, kezd cájenfingsönybe átmenni a dolog úgy vélem... :_D -
clio1616v #96027 ha a főnököd az ellen van, hogy te jól dolgozol, akkor megkérdőjeleződik, hogy jó helyen vállalsz-e munkát -
Persze, én parancsolok a főnökömnek mi? Te teljesen hülye vagy...?