127612
  • kamionosjoe
    Nagyon jó hely, tagja vagyok régóta és maradok is.

Végre egy hely ahol a tanyasi ismerőseimet is megtalálom.
  • BaliBoy
    Egyéb. (sajnos ismét nincs megfelelő válasz)
    Teljesen közömbös vagyok a facebook-kal kapcsolatban.
  • Lacee86
    Egyéb.
    Egyre több a hülye, idióta, felesleges post, a reklámok. Sok idegesítő vírus és ember van rajta. De ennek ellenére még mindig jó néhány hasznos dologra lehet használni. Jó lenne, ha mindenki erre törekedne, ahelyett, h tönkre vágja a baromságokkal...
  • Molnibalage
    Beléptem, mert kérték. Nem használom. Egyébként szerintem okádék a felülete, totálisan átláthatatlan.
  • Motoroj
    Nekem is közömbös.
    Regisztrálva vagyok ezen is, meg van sok ismerős is, de nekem annyi elég hogy egy héten egyszer meggyőződjek róla, hogy ismét nem történt rajta semmi különös.

A legjobb találmánynak még mindig a fórumot tartom, van amelyiken egész értelmes dolgokról van szó.
  • ldavid
    van egy fake accountom nyereményjátékokhoz tovább nem érdekel
  • Pluskast
    Arról meg már nem is beszélve, hogy mi a francért kell állandó jelleggel az fb-n élni a társadalmi életet? Baráti összejövetelek közös beszélgetés egy puban,kocsmámban,étteremben az már derogáló? Nem is csoda, hogy annyi viselkedés zavaros fiatal van manapság. Sokuk képtelen az emberi kapcsolatok kiépítésére mert egész nap bent vannak egy szobában és ülnek a gép elött.
  • milk4
    Én is msn-t használnám,de a 300ismerősömből jó ha 5-10 online szokott lenni egy nap.
  • Petka
    "Sok emberrel csak fb-n tudok üzengetni."

Na én pont ezt untam meg... Jó öreg MSN gyakorlatilag a süllyesztőben, IRC-ről ne is beszéljünk. Vannak, akik a telefonjukat (T) azért nem töltik már fel, mert a facebook úgyis ingyen van és azon tudnak üzenni. Aztán persze, ha nem válaszolok nekik azonnal, akkor fel vannak háborodva. Van millióegy alternatíva, miért pont a legszarabbat kell használni?
  • milk4
    Nagyon megutáltam mostanra, de egyéb okokból kifolyólag nem lépek ki.

Sok emberrel csak fb-n tudok üzengetni.
  • broman191
    Sohasem voltam facebook tag, nem is tervezem, iwiw és myvip regem van még régről, mert lusta voltam törölni magam, körülbelül félévente egyszer belépek mindkettőre...
  • Pluskast
    Soha életemben nem voltam Facebook tag és nem is leszek. Iwiw-ről is leiratkoztam évekkel ezelött. Szerintem nagyon értelmetlen időpocsékolás. Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy pár hete a váci utcában sétáltam ott volt dolgom és hallom ahogy egy fiatal pár (lehettek úgy 24-25 évesek) egymással beszélget. A srác mondja a barátnőjének: Menjünk már haza. Erre a csaj: És mit csinálunk otthon? Ülünk a gép elött és facebookozunk?
    Na ez mindent elmond....
  • FrezeR
    +1

újabb baromság mostanában pl, hogy rejtett képességed: nem látszik rajtad ha dohányzol...milyen hülyeség már ez?
  • chhaya #96212
    +1
  • DIESEL DOG #96211
    Már-már az iwiw-re kezd hasonlítani a Facebook. Még anno az iwiw-ről is azért töröltem magam, mert meguntam azt a milliónyi ökörséget, amitől borsódzik a hátam. És szinte éreztem hogy a fb is erre a sorsra jut... hezitálok azon hogy töröljem-e magam innen is.
    Bár amennyit az utóbbi időben foglalkozom a fb-al az meglehetősen elenyésző, van hogy napokig meg sem nézem, ha meg körül is nézek a fb-on akkor is kb. 5 perc az egész...

Az meg már mellékes hogy a fb is pont ugyanúgy tele van retardáltabbnál retardáltabb egyénekkel mint az iwiw régebben, és jelölgetnek össze-vissza, irkálnak olyan üzeneteket hogy a hajam tépem ki szálanként, egyre több a haszontalan idióta klub amelyeknek egyáltalán nincs semmi értelme (de akkor minek van?), és az ilyen színvonaltalan klubokat pont ugyanilyen színvonaltalan, alul művelt aberrált egyének töltik meg. A másik ez a vagonnyi adathalász alkalmazás (lásd pl. "mi az indián neved"), és persze hogy annak a tengernyi retardáltnak ez nagyon tetszik, csak szerintem egyáltalán nem vicces, az meg pláne nem hogy egyesektől állandó jelleggel kapom az invitálásokat az ilyen és hasonló alkalmazásokba.

Nem értem hogy egyesek hogyan s miként képesek naphosszat ücsörögni a fb előtt, de hogy az ilyen személynek nincs ki a négy kereke az biztos. (Get a life... erre csak ennyit tudok mondani) Más... visszataszítóak ezek a reklámok, szinte az arcomba nyomják, hiába nem érdekel.

Az olyan emberektől meg már a hideg ráz akik állandó jelleggel azzal kérkednek hogy hát nekik hány meg hány ismerősük van... őszintén szólva... kit érdekel? Hogy ennyire ne legyen valakinek egészséges élete és mentálhigiénéje... bosszantó. Mellesleg a hócipőm tele van már ezzel a lájkold ezt lájkold azt felhajtással, meg akik írnak valamit az üzenőfalra és ha lesz ennyi meg ennyi lájk akkor ez meg az lesz... az ilyen személyeket már azonnal blokkolom, meg az összes idióta alkalmazás meghívást ignorálom, hozzátenném nem véletlenül.

Kicsit hosszúra sikeredett... lehet hogy egyeseknél tl;dr lesz... :D
  • NEOreg3
    annyira leszarom, hogy regisztrálva se vagyok rá
  • daeemoon
    Egyéb. Már nem olyan bugos, jók a beállítások, de nem fav. A 100+ ismerősből talán ha 20 jelenik meg üzenőfalamon, kb ugyanennyi látja, amit írok, így már elviselhető. :D
  • Jimmyke
    Egyéb: Nem érdekel. Semmilyen érzékeny adatot nem adok meg magamról, kb. félévente 2x ha kirakok valamit az üzenőfalamra, azt is 5 ember látja csak, akikkel egyébként is találkozok úgy hetente. :D
  • extramagascsaj
    Egyéb: amire kell,arra jó...amúgy meg a zavaró tényezőket leszarom.
  • VRSDM
    +1

600 ismerősből 550 van korlátozás alatt összesen 7csoporton belül szétosztva.

nagy az isten állatkertje, én meg épitem a keritést.

ez sem magától rossz, hanem a tagoktól. :3
  • tigeroo
    olyan myvip szaga van már, mindenki minden faszságot megoszt, a google+ térnyerését várom csak. (aztán átcuccolunk oda)
  • rastaman
    egyéb: mostanában nem járok fel, csak ha muszáj. inkább twittert nyomatom az utóbbi időben. (nem beszélve arról, hogy apám, anyám is fenn vannak fb-on :S)
  • SötétBarom
    Király.

Ami zavar, hogy mindenféle átlagember a neten vergődik már, nincs az mint 8 éve.. Ezért megállás nélkül ignorálnom kell hülye requesteket (anyám szomszédja, meg ilyen verebek jelölgetnek), ill. blockolnom kell mindenféle suttyót, akik megállás nélkül magyar szemétblogról linkelnek, vagy internettel egyidős videókat szúrnak be..
  • Guren
    semmi bajom vele, mert van facebook blockerem.
  • immovable
    Egyéb. Közömbös számomra.
  • szurop
    Semmi bajom nem volna vele, csak ez a rohadt idővonal. Tiszta szar, és úgy hallottam kötelező lesz. Biztos meg lehet szokni, de egyelőre nagyon fosul néz ki, amíg nem muszáj, nem váltok rá.
  • Szavazó roBOT
    Vettél már részt "villámcsődület"-en? (flash mob) ==>> Mi a véleményed a Facebookról?
  • SötétBarom
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mob_(computer_gaming)
  • Motoroj
    Mármint NPC?
  • clio1616v
    ennyi erővel lehetne kergebirkák is :D
  • Metalmilitiakid
    nem-játékos-karakter nem ? :D Amúgy a villámcsődületről nekem is egyből a villámcsapva jutott eszembe :D
  • clio1616v
    de lehetne akár:

- vakutömeg
    - villanó nem-játszható-karakter
  • byzhouse
    villámcsődület :D!
  • clio1616v
    képt
  • cargame
    igen, vettem már részt ilyenen.
  • N o N a m e
    villámcsődület? honnan a fenéből jött ez a fordítás? lol
    amúgy, Igen, vettem már részt ilyenen.
  • zöldeshányás
    nem, mert antiszociális vagyok
  • VRSDM
    persze mindenki a jól szervezett felkszült performance-okat szereti. nem az emohipsterek tömeges dohányzását valahol :DD

szerintem minden emberben ott van hogy szeret adni, ez pont erről szól.
    titokban felkszülni majd megmutatni másoknak és velük nevetni ha sikerült megmosolyogtatni a közönséget :)
  • Willenbrock
    Nem,nem is érdekelnek.
  • Kata
    igen, azok elég igényesek tudnak lenni