127612
-
Nem hiszek a termtésben. -
abban,hogy iszok még egy sört. -
Az agnoszticizmust nem sikerült túl jól megfogalmazni:
"Az agnoszticizmus (a görög agnosztosz 'megismerhetetlen' szóból) egy olyan filozófiai ismeretelméleti nézet, amely szerint a valóság végső dolgai, Isten, istenek vagy istenségek létezését nem tudjuk megismerni, nem tudhatjuk, hogy léteznek-e vagy nem, és enélkül a tudás nélkül kell élnünk a világban.'
Tehát az agnosztikus nem hiszi, hogy van teremtő, az a meghatározás a deizmust jelenti:
"A deizmus egy olyan Istenre vonatkozó felfogás, vagy természetes vallási rendszer, amelynek képviselői hisznek ugyan Istenben mint személyesen létező valóságban, és feltételezik, hogy a világot a természeti törvényekkel együtt Isten teremtette, de tagadják, hogy Isten ezen túlmenően együttműködne vagy beavatkozna a teremtésbe, és főképpen tagadják a keresztény értelemben vett természetfeletti kinyilatkoztatást. A deizmus tehát Istent és a világot különválasztja egymástól."
Vagy ketté kellene választani azt a válaszlehetőséget agnoszticizmusra és deizmusra, vagy valamelyik felét kijavítani. -
magamban hiszek -
Nem hiszek a teremtésben (ateizmus) -
Én hívő vagyok, hiszek a teremtésben, de nem hiszem, h pikk-pakk készen kaptuk, ami csak van. Az evolúció tudományosan bizonyított tény, ezen nincs mit vitatkozni... -
Már a kérdés is rossz... Emberek: az evolúció és a teremtés nem ellentéte egymásnak és nem is zárják ki egymást, nem tűnt még fel??! -
azért egy kicsit vallásos a kérdés feltevő, még véletlenül sem lehet arra szavazni, hogy az evolúcióban hiszek (amit a legtöbb könyv ír), neeem, én egy alternatív magyarázatban hiszek.... -
extramagascsaj #96257 Egyéb -
DIESEL DOG #96256 Ateista vagyok, és csak a Darwin féle elméletben hiszek mert; tudományosan megmagyarázható és alátámasztható több érvvel is. -
ManoNegra #96255 Gondolkodtam melyikre nyomjak, végül a "Igen, hiszem, hogy van Teremtő, és az egész világ megtervezett."-et választottam. De az igazság valahol a kettő között lehet. (persze az én hitem szerint)
Azért nem avatkozik bele a dolgokba közvetlenül, mert tökéletesen megtervezett. Reménykedem, hogy idén túljutunk a kozmikus "téli napfordulón", és az emberiség lassan de biztosan jó útra tér. -
nem hiszek semmiben -
Nem hiszek a teremtésben (ateizmus), szerintem van egy alternatív magyarázata a világegyetem keletkezésének. -
Szavazó roBOT #96252 Mi a véleményed a Facebookról? ==>> Az evolúcióban, vagy a teremtésben hiszel? -
Pedig hamarabb megjutalmaznák a moderátorok. -
inkább privátba írja, minthogy kidobja az egész topic elé, nem-e?
-
clio1616v #96249 szokása, ha másképpen nem tud meggyőzni :) -
Hát én nem röhögtem rajta... -
vicces -
Hát nekem ne küldözgessen ilyeneket, h "Anyád egy kurva..."... -
clio1616v #96245 szeegényke :( -
2009-es cikk
"Az Iwiwen, a Facebookon, és a Netlogon viszont azóta is elérhető a kép, amit elvileg töröltünk az oldalról."
ezt a részt keresd meg, a facebook kép linkje azóta is elérhető... -
Bár sokféle értelmesebb megoldás létezhet, de ha csak arról az esetről beszélünk, amit mondtam (tényleges fájl törlés, link törlése az adatbázisból, stb), akkor halkan megjegyezném neked, hogy jelenleg nincs olyan adatbázis rendszer, ami insertre optimalizálva képes kiszolgálni ennyi deletet rövid idő alatt, amit művel ez a pár millió júzer. Szóval nem csak a pénzről van szó, hanem arról, hogy képtelenség, erős a gyanú bennem, hogy batchelve végzik el a lassú műveleteket, ahogy azt máshol is szokás. -
Bohóc te menj el kezeltetni magad, mert beteg az agyad... Nekem ne küldözgess privát üzeneteket, ilyeneket meg pláne nem, amit küldtél. Le is tiltottalak a picsába! -
hallod, mindjárt elmorzsolok 1 könnycseppet zuckenbergékért, annyira megsajnáltam őket, tavaly is csak másfél milliárd dolcsit kaszáltak -
Mennyit fizetnek neked? -
Gondolom állnád a plusz pár tíz millió dolláros cechet, ami arra lenne fordítva, hogy annyi szerver legyen FB mögött, hogy minden egyes törlés után az adatbázisban csináljon egy igazi törlést batchelt naponként párszor elvégzett nagytakarítás helyett, mert egyébként elképzelheted mennyire gyors lenne az oldal. -
gondolom arra céloz hogy pl. képek törlése után a linkek még élnek stb.. -
a te bajod, ha minden szar infót megadsz magadról, nem muszáj a telefonszámodat és a címedet sem beírni pölö -
Te meg egy pöcs vagy... Azt sem tudod miről beszélek. -
kezelhetőség? Mi a baj vele, kurvaegyszerű :-| Biztonsági gondok? És az meg mi? Bazz ha akarod telefonos SMS-es konfirmációval tudsz bejelentkezni, külön jelszavakat létrehozni csak applikációknak (telefonra jó, ha elveszted a telefont, akkor letiltod a jelszót és ennyi). Másrészt meg legkisebb nüansznyi szarokig be tudsz állítani láthatóságot. Ja kérem ha annyira idióta vagy, hogy rákattintasz mindenféle szar applikációra, az a te bajod. És az is csak bosszankodás, mert kiküld helyetted pár pm-et és kész. -
Sajnos a facebook legnagyobb hibái pont a kezelhetőség és a biztonsági dolgok... Ha ezeket inkább javítanák, mintsem egyre rosszabbá tennék, akkor több ember megkedvelné újra esetleg. -
karajjj #96233 abszolút nem izgat -
Na ezzel egyet értek, én aki viszonylag keveset használom, általában csak keresgélés után találok meg viszonylag alapvető funkciókat, pedig elég jó érzékem van az ilyesmihez. -
BIZ0906 #96231 - Tagja vagyok oszt ennyi. -
Nem élek vele. -
Fbn Lx #96229 a fészbuk király
a hozzám hasonló disszociális emberek is értesülnek dolgokról így -
utálom mint a szart -
clio1616v #96227 néha ránézek, meg elfogadom a barátkéréseket, akiket valóban ismerek
a véleményem az, hogy ez is egy elfoglaltság, annak aki nagyon unatkozik -
clio1616v #96226 igen mob, mint NPC