127612
-
Nem, hülyeségnek tartom.
Be is tiltanám, mert rohadt nagy átverés a sokszor megfejthetetlen feladványokkal, meg az idióta műsorvezetőkkel. -
fuu de utálom a fekete fehér igen nem :D
próbáltam bekerülni anno valamelyik TV2-esbe, de nem jött össze. -
kamionosjoe #96543 no -
Fbn Lx #96542 egyszer asszam betelefonáltam egy ilyen játékba, olyan 14-15 évesen
mondták hogy köszönik, bekerültem a nemtudommibe, onnantól nem hallottam róluk -
nein -
clio1616v #96540 ilyenért nem fizetek, nincs annyi felesleges pénzem -
clio1616v #96539 biztos sikerült elérni időközben valamelyik rokonjukat -
egyszer próbáltam bejutni egy ilyenbe, de nem sikerült.. amúgy faszságnak tartom -
ja, egyszer próbáltam.
kb 10-11 éves lehettem, mikor a pokrivtsák móninál ilyen godzillás figurákat lehetett nyerni. akkor az nagyon tetszett
-
Nem, f***gnak tartom. Főleg, ahol a készítők sem tudják a megfejtést néha. -
DIESEL DOG #96535 Eddig még soha sem próbáltam meg betelefonálni egy ilyen jellegű műsorba. Egyszerűen sajnálom azt a pénzt amennyibe kerülne a hívás díja percenként, és ráadásul még így sem garantált az adásba kerülés. Ergo simán lehet rajta bukni akár 1000Ft-ot is, pláne ha többször próbálkozik az ember. (De lehet hogy csak én vagyok ennyire smucig...)
A TV-s jóslásos izétől meg feláll a szőr a hátamon. Ennyire gyarlók az emberek (tisztelet a kivételnek) hogy benyelik ezt a maszlagot? Ráadásul az is emelt díjjal hívható... -
"próbálkoztam"
Sikerült egyszer kurvarég még azt hiszem az egyik Dévényitibis vagy talán a Héder Barna feat. Palik Lacis műsorba bekerülni, pontosabban mondták, hogy sikerült ok, jön a visszahívás nemsokára, hogy játszhatunk, de aztán lófaszt jött. -
gondolkodtam rajta, hogy megpróbálom, de mégsem.
a fekete-fehér-igen-nem vonzott mindig is :D -
Igen, kb. 20 évvel ezelőtt a lakótelepi kábeltévé műsorába telefonáltunk be, és nyertünk is :) Nem volt emelt díjas, nem a bekerülésről, hanem a tudásról volt szó (tehát a wikipediás meghatározás szerint nem volt betelefonálós műsor). -
hugopareiros #96531 A "Nem, hülyeségnek tartom."-re nyomtam, de most eszembejutot, hogy régen volt a városkánk helyi műsorában 1 betelefonálós műsor.
Memóriajáték és labirintusjáték volt. Édesanyám egyszer felhívta és bejutott, és a szobából kiabáltuk neki testvéreimmel, hogy merre menjen a labirintusban :D
-
nem, hülyeségnek tartom. -
Nem, hülyeség. -
gondolkoztam rajta, de azthiszem még nem játszottam -
Szavazó roBOT #96527 Gyakran puskáztál iskolában? ==>> Játszottál már betelefonálós műsorban? -
hunakérdéé -
a4-es méretű tankönyv azt tegyem hozzá... -
fősulin első évben gazdaságföldrajzból a tankönyvből puskáztam az előadóban a második (!) sorban, mert az oktató annyira rosszul látott, meg mindig be volt szittyózva, hogy nem volt rizikó. ennek ellenére pár "ügyes" hallgatónak mégis sikerült megbuknia a tantárgyból...
-
Nem sokszor írtam puskát, még kevesebbszer tudtam használni is. Nem volt erősségem. -
pl. plusz felvételi pontok miatt. meg lehet, hogy nem ér semmit, de legalább van egy papírod. -
Nagyrészben azért mert a gyakorlati része ment már azelőtti kb 70% ban mielőtt elmentem a képzésre. Az elméletből valamit megtanulok az már jó. Első OKJ m szal ingyen van. Viszont ha nem járok be a papír nem lesz meg. -
DE-MK szintén (mechanika miatt kerültem át fizetősre, kb. az emberek 90%-ánaknemlesz belőle aláírása első körben) -
Bocs, de ilyen képzésre minek bejárni egyáltalán...? -
Mi pont ezért puskázunk mindenből Főiskolai képzésű OKJ n, mert annyiból áll az év, hogy bemegyünk szórakozni és a vizsga előtt 1 nappal jobb esetben 1 héttel megkapod email ben az anyagot. Így sok esélyünk nincs. -
HUmanHunter #96517 annyiszor veszel fel valamit ahányszor akarsz? wow, DE n 3x lehet felvenni, és max 6x vizsgázni, aztán vagy abbahagyod, vagy átraknak fizetősre. [BTK] -
Nem puskáztam és ellene is vagyok. Lehetne a tanárokban annyi tartás, hogy ha már a tanári pályát választották és leadnak egy anyagot akkor azt visszakérik rendesen és olyan diákokat engednek át akik tudják.
Ennek azonban ellene szól az a mértéktelen mennyiségű tanár, akik csak a fizetést felvenni mennek be, szarnak magasról mindenre, az anyagot sem adják le, tartás nélküli senkik akiket nem szabadott volna tanári pálya közelébe se engedni.
Az egész felsőoktatást egy fertőnek tartom ebben az országban. -
-
Fbn Lx #96514 igyekszem minimálisra szorítani az ilyesmit, többnyire csak akkor van pofám, ha számomra érdektelen faszság tárgyakról van szó, pl. közgáz
a gazdaság a társadalom rákfenéje -
azért a DE egész más ebből a szempontból,hallottam már olyat akit nem egy tárgyból vágtak meg nálunk első félévben,bepöccent és következő évben elment oda tanulni ugyanazt a szakot,ráadásul talán pont egy infóst...aztán végig 4-5ösei voltak.
mellesleg nálunk gépészen pl.nem annyira áll a te választottad dolog,mivel van olyan félév,amikor a 10 szakirány közül kb.mindből kapsz 1 tárgyat,hogy el tudd dönteni...itt általában küzdés van,mert ha valaki géptervezőnek megy akkor a tárgyak fele teljesen felesleges,de mondhatnám ugyanezt a logisztikusokról is...
-
elég ritkán. gimiben max 1-2. fősulin már többet -
naa még egy debreceni, fajin :D -
hugopareiros #96510 Tény, de ezt te választottad.
Utánanézhettél, hogy milyen tárgyak lesznek, milyen követelménnyel.
Középiskolában azt kapod amit kapsz.
Így sokkal könnyebben tanulom az idióta tárgyakat, mint ha nem rajtam múlott volna bizonyos százalékban. -
hugopareiros #96509 Debreceni Egyetem - Programtervező Informatikus ;)
Ez pont nem az a szak, ahol simán adják a ketteseket.
Igencsak elhíresült pl a logika nevű tantárgyunk. -
Ritkán, béna voltam, inkább tanultam. -
Elég ritkán. Középsuliban szinte soha, egyetemen azért előfordult párszor. -
namost, nekem volt olyan tantárgyam, amiből mikor először vettem fel, mindhárom sikertelen vizsgán többet tudtam, mint a másodszori felvételnél, mikor is (szinte tanulás nélkül) átmentem első alkalommal. a tanár és a követelmény sem változott közben, csak már nem számítottam zöldfülűnek, talán nem akartak tovább keménykedni.