127612
-
szerencsére teljes családom van.
szerencsére nagyon jó a viszony.
ha akarnék mindent meg tudnék beszélni :) -
clio1616v #96624 Jó a kapcsolatom a szüleimmel. 2-3 havonta találkozok velük, nagyobb ünnepekkor, születés- és névnapokkor ha össze tudjuk egyeztetni.
Kölcsönösen segítünk egymásnak, ki mihez ért jobban.
Együtt élni nem tudnék velük, ezért középiskola után elköltöztem otthonról.
Szülőktől anyagilag függetlennek lenni, ez kellene hogy legyen minden mai fiatalnak az elsődleges cél. -
Egyéb.
Apám már nem él, de nem volt vele soha jó kapcsolatom, max egészen kis koromban.
Muterral megvagyok, bár hamar össze tudok vele veszni, a korkülönbség és az eltérő világnézet hamar kiütközik. De komolyabb gond nincs.
Azért hála az égnek nem kell a szüleimmel élni. :) -
Szavazó roBOT #96622 Űzöl valami extrémsportot? ==>> Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? -
motorcossoztam, király volt, összetörtem magam párszor, mostmán elég! -
" those who fly solo have the strongest wings "
magamról gondoskodok :)
/96619 -> a mi csapatunk is idén nyártól járja európát biciklin.
örökre nem lehet ugratni (hacsak nincs aki eltart és vigyáz rád) -
Blum #96619 Szép kórtörténet :D
Én is visszatérhettem volna,de szüleim nyomására abba hagytam. Miután felépültem eladtam a dirt gépet,vettem az árán egy XC paripát aztán elkezdtem túrázgatni. Bár már 1 éve,hogy eladtam azt is..
-
Akkor gondolom még neked sem kell senkiről gondoskodnod, ha ennyi időd van kórházban/gipszben lenni :D -
-
három törött jobb alkar, egy jobb csukló, egy bal csukló, egy bal alkar, egy jobb fül, egy koponya repedés, részleges szallag-szakadások, csigolyatörés, két eszméletvesztés.
...
még mindig ugratok :) bmx trails. (erdő - szúrós ugratók - barbecue - whiskey - legjobb barátok) -
Nem mindenki divat deszkás, köztük én sem ;) -
Nem, nem annyira szeretem az extrem dolgokat. -
Hát attól függ mi az extrémsport, Airsoftozok és Snowboardozok ha van rá lehetőségem, ezek extrém dolgok? :D -
igen - néha besétálok nagy pénzforgalmú helyekre, kezeimet ruha alatt megfelelő pozícióban/valamiféle tárgyat tartva, illedelmesen megkérem a bentlévőket, hogy feküdjenek a földre, majd változó mennyiségű pénzösszeggel távozom. természetesen utána nem árt egy kipihentető kocogás, csak hogy jó kondiban tartson.
nem tudom extrém sportnak számít-e, de a sérülés/halál esélye igen magas, egyéb kockázati tényezőkkel együtt. konkrét, jól hangzó nevet még senki nem tudott kitalálni rá, bár egyes rossz nyelvek fegyveres rablásnak becézik.
[apro]kedves Büdös Bohóc (soha nem fogom megszokni ezt a nicket, sry), ennyi tellett, remélem ez már megfelel
-
olyan viccesek vagytok komolyan -
beülök fizika órára hetente kétszer. -
Akkor ez is kilőve.
Marad a fedettpályás sérült gerincű antik könyvolvasás félhomályban, kijáró lapokkal. :-))
-
(létező sport, létező bajnokságokkal) -
"Sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeretek."
/Woody Allen/
:-) -
DIESEL DOG #96606 Régen downhilleztem de elég volt, három térdműtét lett belőle... -
Nem síelek. Pont azért, mert belehalnék a bénázásba. -
Van statiszikád? A statiszikát hány %-ban torzítja az hogy olyan emberek űzik, akik szimplán balfaszok és a saját hülyeségükbe halnak bele? -
Fbn Lx #96603 egyébként nem csinálnám, extrémsportolókra jellemző valamilyen szintű adrenalinfüggőség, szerintem betegség, ennek ellenére elismerem őket
itt van egy pár elég extrém D: -
Fbn Lx #96602 nevetséges, hogy az általad űzött sportot próbálod egy szintre emelni extremitás tekintetében az ejtőernyőzéssel, vagy downhillben 8 méteres letörések beadásával és 720as flipekkel, amikben más már a nyakát törte
elhiszem, hogy a röplabdának vannak mélységei, de ha a labda után vetődéseket összevetem mondjuk egy biztosítókötél nélküli sziklamászással és arra gondolok, hogy ez nem tekinthető extrémnek, kacag a lelkem -
Fbn Lx #96601 ne mondd, hogy mérnökként képtelen vagy valószínűségekkel számolni és ez alapján különválasztani egymástól legalább két kategóriát. Ebben az esetben egy extrémet meg egy nem extrémet, ahol is az extrém sportok esetében a sérülések, azon belül is a komoly, esetleg maradandó sérülések aránya lényegesen nagyobb, vagy egyszerűen a hibázás lehetősége nem egy térdhorzsolás esélyét veti fel, hanem például a lebénulásét, vagy a halálét. -
Freeda Krueger #96600 Akkor a megfogalmazás tűnt frazmotikusnak. -
Blum #96599 Régen űztem, de már elég volt belőle.
Dirt parkokba jártam és streeteltem. Egyszer volt egy brutális esésem,majdnem eltört a gerincem,sokáig kórházban voltam és inkább felhagytam vele. Csak hogy tudjuk miről van szó:
-
nem hiszem -
Aha. És az ultramarton az nem extrén sport akkor...? -
attól, hogy megsérülhetsz röplabdázás közben, még nem lesz veszélyes. a futás sem extrém sport azért, mert eleshetsz és bibis lesz a térded. -
Egy túl sokat kockáztató béna röplabdás percek alatt sérüléssel végzi. Egy kezdő ejés, aki nagy arrcal mutatványozik pont ilyen emelt eséllyel jár pórul, csak a következmények súlyosabbak.
Egy kezdő brinság sem jégen / havon teker, meg nem downhillezik. Én fél perc alatt nyakamat törném. Az osztrák haver meg így lazít...
Nem determisztikis volt a közlésem. Pont az esélyekről szólt... -
ez nem általánosítható. -
Freeda Krueger #96593 Ez nem egészen így van...
Hiszen azt sugallod hogy akit baleset ér az képzetlen. -
Minden sport csak annyira veszélyes, mint amennyire az űzője képzelten hozzá... -
szerinted pl. ez egy teljesen szokványos sport? szerintem sem. épp ezért extrém (ami egyébként szélsőségest jelent, de ezzel gondolom tisztában vagy).
ez meg wikiről: "An extreme sport (also called freesport, action sport, and adventure sport) is a popular term for certain activities perceived as having a high level of inherent danger."
ha nem tetszik az extrém elnevezés, akkor használd az adventure-t. az eléggé beszédes. -
hugopareiros #96590 sztem is baromság az extrém kifejezés -
Szerintem ez a XX. század egyik nagy humbnugja, mert jól felépítettek köré egy iparágat... -
nem tehetek róla, ha nem érzed, hogy egy extrém sport mitől extrém. sajnálom. -
Akkor ennyi erővel a röplabda és síelés is az. Nem mindenki mert vetődni parkettán vagy lecsúszi egy lejőn, mert fél, hogy összetöri magát... -
attól, hogy nem meri mindenki csak úgy levetni magát.