127612
  • Guren
    szia
  • Büdös Bohóc
    ÚRISTEN VÁRJATOK HISZ NEM IS SEDTHH A LEGNAGYOBB CELEB SG-N

HANEM

KAAAARRCSSSIIIIIIIIIIIII
  • Kata
    Nem, épp ellenkezőleg, kedves troll barátom. De örülök, hogy betoppantál te is feszkót generálni. :) A topikot amúgy nézem, szavazok, attól hogy nem írok ide. De mivel név szerint említve lettem, hadd ne legyen már gond ez az egy hozzászólás amit beírtam ezzel kapcsolatosan. :) Köszi!
  • Büdös Bohóc
    DAFUQ, MOST NÉZEM, HOGY BE SE LÉPETT 2007 ÓTA? :DDDDD
  • Büdös Bohóc
    szerintem meg ő, bár itt gondolom senki nem vágja
  • Metalmilitiakid
    apa kezdődik ! :D
  • Büdös Bohóc
    hetek óta be nem tetted a lábad ide, de azért most úgy érezted, hogy muszáj valahogy ráutaló magatartást tenni, nehogy kimaradj és nehogy ne te legyél az első?
  • Kata
    Ment a plusz!
  • Kata
    Egyértelmű hogy Ambrus és hatszáz kamuregje, nincs olyan topik ahol meg ne fordult volna a történeteivel, és nincs olyan ember aki ne futott volna össze bármelyikkel is. Stílusról nagyon könnyen és gyorsan beazonosítható, erre kényesen ügyel mint trademarkra. :)

Mondjuk a névlista kicsit egyoldalúan lett összeállítva, gondolom olyan küldte be a kérdést, aki ezeket az embereket ismeri és követi figyelemmel fokozottabban...

[ésnemvagyokcelebkikéremmagamnakagyanusítgatást:D]
  • Metalmilitiakid
    mama2, sedógájz, azért van még pár celeb, akkor ott van uwu a nemtom hány századik regjével :D Szazavazatnak extrát adtam meg, de nálam versenyez, extra, kata, clio és uwu :D
  • Guren
    amúgy ezek közül 10-ről azt sem tudom, hogy ki a fasz.
  • Guren
    én
  • Szavazó roBOT
    Minek vallod magad leginkább? ==>> Ki a legismertebb SG celeb?
  • byzhouse
    hiperpigmentáltnak
  • Petka
    Trappistának :)
  • georgesmatyas
    valamikor el kell kezdeni :)

a 2.-ra mondj példát! (csak azért, mert a kutatók, tudósok mind optimisták sztem) az orvosok, mérnökök azok csak alkalmazzák a kutatási eredményeket, max "fegyverhordozói" lehetnek az igazi géniuszoknak. Egy problémamegoldó képességüknek pedig határt szab a korlátozott tudásuk és a hozzáállásuk)
  • Fbn Lx
    ahhoz képest, hogy ez az egyetlen életcélod van, gondolom sokat tettél már az eléréséért, például profi agykutató és biotechnológia-professzor vagy. :D
    a pesszimista realisták nem viszik előre? hatalmas mennyiségű tévhitet eloszlattak már, és tragédiák bekövetkeztétől megóvták már az embereket a dolgokat reálisan látó pesszimisták.
  • georgesmatyas
    Mivel egyetlen életcélom van, hogy magamat (vagy legalább az elmémet és személyiségemet) egy végtelen időkig reprodukálható formába teremtsen és mentsem el ezért, ha úgy veszem akkor idealista vagyok. De ez csak magamra vonatkozik.
    A világot és engem körülvevő dolgokat viszont reálisan látom, hozzájuk is változékonyan viszonyulok. Sajnos full optimista nem tudok lenni, mert nem uralom annyira az elmémet, hogy figyelmen kívül hagyjak rossz dolgokat és mosolyogjak kifelé. Az optimizmus annak a formáját, ami a jövőt illetően pozitív végkifejlettett eredményez az pártolom és szeretem. De ha egzakt/konkrét dologban turbooptimisták veszik át a stafétát a "sótlan" realistáktól, abból jó nem sül ki.
    A pesszimistákat meg ütni verni kéne, vagy legalábbis valami pesszimista-táborba zárni őket, mert nem viszik előre a világot, főleg ha realista vénával vannak megáldva és megpróbálják megindokolni, hogy valamit 'miért NE csináljunk....'
  • clio1616v
    van amikor a normál esetekben magától értetődő dolgokat ki kell mondani, mert esetleg egy szélsőségeknél megragadt ember ezt már nem tekinti annak és nem ezek szerint él, szélsőségek miatti torzult ítélőképességének a rabja
  • ManoNegra
    Ez valóban nem sok, de nem is elérhetetlen. Fel a fejjel! :-)
  • Hegi90
    szerintem*
  • Hegi90
    ó, szerint neked írták a mai xkcd-t
  • Motoroj
    Nem, ez kéne hogy legyen az alap.
  • Molnibalage
    Az ilyen dumától szoktam a falnak menni.
  • Lacee86
    Hát nemtom... Én mindössze, egy kis önálló életet, egy viszonylag megfelelő munkát (és nem több 100 ezres fizetésről beszélek) és egy kedves, normális lányt magam mellé, ennyit szeretnék. Ez túl sok? :/
  • bardocz
    Pista.
  • Molnibalage
    Szkeptikus realista.
  • Motoroj
    Idealista elsősorban.
    De még elég maximalista, és egy kicsit optimista is.
  • rastaman
    alkoholista. amúgy nem :)
  • morcosqtya
  • ManoNegra
    Nem lehet, hogy túl magasra tetted a lécet?
  • clio1616v
    tapasztalatból mondom, hogy amikor valaki a fűben 5 levelű lóhert keres az nem fog találni :)

sokkal jobb ha mást csinálsz és közben nem szándékosan, hanem vélés nélkül tehát véletlenül találod meg
  • Lacee86
    Tudom, h ez lenne a normális. És én próbálok tervezgetni, próbálok tenni érte. De amint vmit elkezdek tervezgetni, azzal mint ha halálra is ítélném. Rágörcsölök, és tönkremegy az egész. :(
  • clio1616v
    nem a sikert kell várni, hanem tenni a dolgodat az életben

annyira rövid az élet és ha a sikert várod, akkor nem fog jönni

minden egyes másodperce az életednek egy új lehetőség a számodra, hogy valamit csinálj magadnak és ha kitartóan és jól csinálod az már siker
  • Tsol
    Pesszimistának.
    Realistának.
  • Rage47
    mintha én írtam volna
  • Lacee86
    Realistának, és sajnos az utóbbi időben egyre gyakrabban fog el a pesszimizmus. Sokszor álmodozom ugyan, de aztán ráébredek, h ez nem lesz valóság soha. Bár nem nagyon akarok beletörődni, és túl fiatal vagyok ahhoz, h beletörődjek. Csak jó lenne már vmi sikerélmény is.
  • KaBuTo666
    nihilista kimaradt, bár arra csak hülyeségből szavaznának.
  • ManoNegra
    A szadistán kívül, azt hiszem mindegyikből van belőlem.
  • morcosqtya
    Kíváncsinak. :)