127612
-
hajuk -
Itt a kockák ha csak csajnevet látnak, már áll a... :D -
-
extramagascsaj #96822 Ezen én is meglepődtem,mivel kb. fél éve csak a saját topikomba nézek be,meg ide a szavazósba. Posztolni is alig posztolok...chatre meg még annyira sem járok. Úgy tűnik itt nem felejtenek az emberek... -
Rakjak be megint néhány kérdést? -
meh..
-
clio1616v #96819 de a mostani fehér fóka aranyos
-
Az enyémet (Berczely által készített) anno mindenki pandának nézte: :)
Az első sajátomat meg TV-macinak..
-
Gyerekek ennyire lesüllyedt a topikszínvonal, hogy ilyen szar kérdést kell feltenni? Most aztán menni fog a flame itt vagy két napig. Kedvenc topikom volt, de mostantól off...
-
clio1616v #96816 egyetértek, ez egy addikció, mint az hogy levegőt veszünk, munkába járunk, kávét iszunk stb.
ráadásul károsnak semmiképpen nem nevezném, mert az élettel összeegyeztethető és annak minőségét nem rontja
logóról jut eszembe a tiéden akkor az most egy kutya? :D -
a legismertebb sztem egyértelműen kata.
amúgy én mindenkit úgyan úgy szeretek, nickeket direkt nem mondanék (meg amúgy is sokszor csak logoról ismerős), hozzátartoztok az sg-hez, köszönöm Nektek, feldobjátok a napjaimat már évek óta, ez nem hobbi, ez életsztíló.
<3 -
Ő meghalt nem? :( -
szerintem róla már kár beszélni -
mama2 hol van? -
BIZ0906 #96811 Mást gondolok legcelebnek aki nem más mint Chuck Norris -
Vannak itt "nagy nevek"
, de mivel a celeb szó az elég pejoratív, így clio-ra szavaztam. :)
-
igazad van te már tényleg tömegnek számítasz:-) -
clio1616v #96808 most voltam :P -
most ezt ironikusan értetted ugye? mert a kutya se jár arra már... -
clio1616v #96806 na azért elég látogatott a topikod is :) -
ki akar veled kezdeni :DDD -
Hár én meg hogy kerültem eme listába?:D van hogy hetekig nem is írok semmit:DDD chat-re meg jóformán már soha... -
Blum #96803 Üres
/tudjafaszomnemisérdekel/
-
NEOreg3
tigeroo
Elég hülye lista,mert a fele csak chatre ír -
clio1616v #96801 nagyon pangott már a kérdéslista, mondom kicsit feldobom hétvégére
örülök, hogy írtál és későbbiek folyamán is szívesen olvasom a kérdésekről alkotott véleményedet, hozzászólásaidat
csak azért ne állj le, mert néhány "Büdös" kölyök beszól ráreagálva -

-
Ilyen, hogy: matyi01023 nincsizs :) matyi0323 van.
Egyébre szavaztam amúgy
-
Fbn Lx #96798 már nincsenek sztárok az esgén, felhígult a mezőny :(
ma már nem a régi a gumiszoba, nem baszogatják az újregeket minden második posztban, és eltűnt egy rakás arc akire régről emlékszek
persze nagyon sok figura még mindig megmaradt, ebbe is érdekes belegondolni, hogy vannak júzernevek akiknek a kommentjeit már 8 éve olvasgatom, már megszoktam őket, de valójában fogalmam sincs, kicsodák. ők is sokat változtak meg én is.
én meg soha nem voltam emlékezetes figura, és talán ezen a néven a legkevésbé
tök konszolidált lettem! -
VÉRNYÚL!
karcsi meg nem celeb, ő a gumiszoba igazi és felbecsülhetetlen értékű kincse.
-
kata -
Nem tudtam.. -
Bizonyára találkoztál már általánosban, fiúklányokban, játékosok fórumán, saját fórumokon, gumiszobában olyan jelenséggel, mikor megjelenik egy addig sosem látott név, és vagy valami hosszú képpet többször is berakva szétvágja a topikot, vagy valamilyen perverzióktól hemzsegő szexuális témájú badar, összefüggéstelen áltörténetet kreál, néha beleszőve a fórumozókat, pl. a moderátorokat előszeretettel. Ezt az alkotást pedig elindul és vagy két tucat topikba berakja, főleg a legnézettebbekbe. Neki nincs olyan, hogy eredeti nick, mert mind kamu, nála nem a név a lényeg. Csak a PM tiltólistámról vagy két tucat általa használt nicket be tudnék másolni. -
KOCSISGECI (ambrus) -
tirexi nincs sg-n, csak topik van róla, ennyi erővel lehetne Arnold Schwarzenegger is, mert gondolom róla is van topik -
Fura, de nem tudom, hogy kiről van szó. Mik voltak az álregjei? Az eredetivel sem találkoztam. -
St -
Nem szoktam játék részt olvasni, de szerintem tirexi mindeképp dobogós :) -
Akárcsak te. Miért kéne minden nap buliba menni szerinted? :) -
jajj de elbasztam tényleg szégyellem magam gecc -
szombat éjjel egyedül a gép előtt senyvedsz, szegény