127612
-
Fbn Lx #96905 bizósokat -
Fekete / szürkve V nyakú, valami minta mehet rá. -
Egyéb. A régi szabású ruhákat szeretem. -
clio1616v #96902
-
A V-nyakúakat meg mélyebben kivágottakat szeretem, gallérosakat is. A sima környakúakat nem annyira, férfiakon sem tetszenek.
Leginkább az egyszínűekre szavazok. Feliratoktól, márkajelzésektől rosszul vagyok. 1-2 csíkos vagy kockás belefér. -
ManoNegra #96900 Akkor nagyot fordult veled a világ. :-) -
Egyetemista szakzsargonban "szörnypóló".. :)
15 éve én is így jártam: katonai gyakorló, bakancs, szörnypóló, basszusgitár a háton, hosszú haj, bőrkabát, pengető a nyakban... :) -
Sima környakú, zenekaros, feliratos.. -
Az sztem is, 1-2 nekem is van, bár annyira nem csípem. -
A 3. style vmi szörnyű... :S -
Nagyrészt ingeket hordok inkább kardigánnal, pulóverrel vagy lazán keskeny nyakkendővel.
Pólót sohasem magában, inkább duplán. Alul egyszínű hosszúujjút, azon egy mintás rövidujjút. -
Sima, natúr egyszínű, legfeljebb kicsi felirat vagy nonfiguratív minta. Inkább sima környakút (bár van néhány gallérosom is), és a hosszú ujjúakat is a rövid mellett. -
Pár éve decathlonban ennyiért 3at vagy 4et kaptál :( És azoknak a pólóimnak még mindig semmi baja. -
Vaxinak köszönhetően egyik legkedveltebb pólóm:
:D -
Blum #96891 Múltkor vettem jópár darabot a Cosmosban (pláza) 1500Ft/db áron.
-
A sima, natúr, egyszínűeket, és ezeket a legnehezebb találni. Mindegyik el van baszva valami márkajelzéssel. -
Egy szín plusz márkajelzés bőven elég, nem szeretem a tinis űberpartyboy bohócjelmezeket számtalan színnel. Szélesen kivágott buz1s V nyakkal főleg nem.
Mintákat, feliratokat, szimbólumokat is elviselek, ha számomra tetszetősek, de az nagyon ritka eset...
-
amiben nagyok a csöcseim -
Nem szeretem a pólókat, talán 1-2 darabom van, azok is karcsúsítottak, kis gallérral és pár gombbal a nyakon. Többnyire blúzokat és stretch topokat hordok, legyen az hosszú, rövid (ujjban is), színes vagy fehér, fényes (lycra) vagy áttetsző, fodros vagy sima, mintás vagy egyszínű, vagy eleve egyrészes miniruha. -
clio1616v #96886 csak jó minőségű, jó anyagú pólókat hordok kizárólag felirat és márkajelzés nélkülieket
fekete sötétkék, ritkán fehér csíkos, munkába galléros, szabadidőmben gallér nélküli sima környakúakat, kizárólag rövidujjúakat, soha sem betűrve a nadrágba -
sima, natúr, egyszínű, kör/V-nyakú, galléros, hosszúujjú, galléros, és ezek végtelen mennyiségű kombináció, most egy hosszúujjú, galléros vagy rajtam, amin extrába még gombok is vannak. mikre képes ma a technika...
felirat annyira nem, de még abból is van pár "szarok a farmodra" típusúm. -
most meglepődtem... egyszer azon, hogy te tényleg mindenre emlékszel, másodszor pedig azon, h őt meg még mindig nem szögezték fel egy fára
-
Nem értem,hogy mi a gond egy sima V-nyakúval. Jó,a mellkasig bevágott v-nyakú gáz,de egy normális v-nyakú szerintem elfogadható. -
v-nyakúakat és a gallérosokat utálom, azon kívül nem tudom, ami épp megtetszik -
csak fekete, ing alá. -
Megengeded, hogy írjak egy hsz-t? :) -
Blum #96879 Sima, natúr, egyszínűeket.
Többszínűeket.
Csíkosakat, kockásakat.
Sima vagy V-nyakú,nekem mindegy,de mániám,hogy tavaszias időben ráveszek egy inget. -
A mély dekoltázsos elég buzis. :D -
-
Rendszerint....
Sima, natúr, egyszínűeket.
Többszínűeket. -
random -
V nyakú -
Szavazó roBOT #96873 Ki a legismertebb SG celeb? ==>> Milyen pólókat szeretsz? -
hm -
Utána sok évig még egy másik oldalon volt aktív (Hardwired), ott még 1-2 éve is fel-felbukkant, hasonlóan legendás személyiség lett, sőt fél éve még az indexen is bele lehetett futni. -
Tuti én. Ja nem. :) Megtisztelő, hogy bevettek a trollok hivatalos csapatába. :)
Am üres. Mit tom én. -
Fbn Lx #96869 prezinek meg van még itt regje, vagy elszívta már az agyát? :3 -
Fbn Lx #96868 na meg Gandibá, szacsi, praksi, dying soul metálfész csoportosulással is mi lett -
versio/version megvan még valakinek?
(mondjuk nekem is úgy kellett elődúrnom visszanézegetéssel a nevét)
neki is hatalmas... ehmm... "rajongótábora" volt valaha. -
Fbn Lx #96866 ezekre a nevekre emlékszem így hirtelen
guest
cyrus
johnyy
flashX
traXion