127612
  • Fbn Lx
    bizósokat
  • GyuriX2572
    Fekete / szürkve V nyakú, valami minta mehet rá.
  • Motoroj
    Egyéb. A régi szabású ruhákat szeretem.
  • clio1616v
  • chhaya #96901
    A V-nyakúakat meg mélyebben kivágottakat szeretem, gallérosakat is. A sima környakúakat nem annyira, férfiakon sem tetszenek.
    Leginkább az egyszínűekre szavazok. Feliratoktól, márkajelzésektől rosszul vagyok. 1-2 csíkos vagy kockás belefér.
  • ManoNegra
    Akkor nagyot fordult veled a világ. :-)
  • morcosqtya
    Egyetemista szakzsargonban "szörnypóló".. :)

15 éve én is így jártam: katonai gyakorló, bakancs, szörnypóló, basszusgitár a háton, hosszú haj, bőrkabát, pengető a nyakban... :)
  • Gell97 kolega
    Sima környakú, zenekaros, feliratos..
  • Lacee86
    Az sztem is, 1-2 nekem is van, bár annyira nem csípem.
  • Lacee86
    A 3. style vmi szörnyű... :S
  • morcosqtya
    Nagyrészt ingeket hordok inkább kardigánnal, pulóverrel vagy lazán keskeny nyakkendővel.

Pólót sohasem magában, inkább duplán. Alul egyszínű hosszúujjút, azon egy mintás rövidujjút.
  • Lacee86
    Sima, natúr egyszínű, legfeljebb kicsi felirat vagy nonfiguratív minta. Inkább sima környakút (bár van néhány gallérosom is), és a hosszú ujjúakat is a rövid mellett.
  • bardocz
    Pár éve decathlonban ennyiért 3at vagy 4et kaptál :( És azoknak a pólóimnak még mindig semmi baja.
  • Ic3 m4n
    Vaxinak köszönhetően egyik legkedveltebb pólóm:

:D
  • Blum
    Múltkor vettem jópár darabot a Cosmosban (pláza) 1500Ft/db áron.
  • bardocz
    A sima, natúr, egyszínűeket, és ezeket a legnehezebb találni. Mindegyik el van baszva valami márkajelzéssel.
  • broman191
    Egy szín plusz márkajelzés bőven elég, nem szeretem a tinis űberpartyboy bohócjelmezeket számtalan színnel. Szélesen kivágott buz1s V nyakkal főleg nem. Mintákat, feliratokat, szimbólumokat is elviselek, ha számomra tetszetősek, de az nagyon ritka eset...
  • Marci0115
    amiben nagyok a csöcseim
  • Kata
    Nem szeretem a pólókat, talán 1-2 darabom van, azok is karcsúsítottak, kis gallérral és pár gombbal a nyakon. Többnyire blúzokat és stretch topokat hordok, legyen az hosszú, rövid (ujjban is), színes vagy fehér, fényes (lycra) vagy áttetsző, fodros vagy sima, mintás vagy egyszínű, vagy eleve egyrészes miniruha.
  • clio1616v
    csak jó minőségű, jó anyagú pólókat hordok kizárólag felirat és márkajelzés nélkülieket

fekete sötétkék, ritkán fehér csíkos, munkába galléros, szabadidőmben gallér nélküli sima környakúakat, kizárólag rövidujjúakat, soha sem betűrve a nadrágba
  • Calver
    sima, natúr, egyszínű, kör/V-nyakú, galléros, hosszúujjú, galléros, és ezek végtelen mennyiségű kombináció, most egy hosszúujjú, galléros vagy rajtam, amin extrába még gombok is vannak. mikre képes ma a technika...
    felirat annyira nem, de még abból is van pár "szarok a farmodra" típusúm.
  • Calver
    most meglepődtem... egyszer azon, hogy te tényleg mindenre emlékszel, másodszor pedig azon, h őt meg még mindig nem szögezték fel egy fára
  • milk4
    Nem értem,hogy mi a gond egy sima V-nyakúval. Jó,a mellkasig bevágott v-nyakú gáz,de egy normális v-nyakú szerintem elfogadható.
  • NEOreg3
    v-nyakúakat és a gallérosokat utálom, azon kívül nem tudom, ami épp megtetszik
  • DJ RX7
    csak fekete, ing alá.
  • Kata
    Megengeded, hogy írjak egy hsz-t? :)
  • Blum
    Sima, natúr, egyszínűeket.
    Többszínűeket.
    Csíkosakat, kockásakat.

Sima vagy V-nyakú,nekem mindegy,de mániám,hogy tavaszias időben ráveszek egy inget.
  • immovable
    A mély dekoltázsos elég buzis. :D
  • tigeroo
  • immovable
    Rendszerint....

Sima, natúr, egyszínűeket.
    Többszínűeket.
  • HTS s3rg1nh00
    random
  • tigeroo
    V nyakú
  • Szavazó roBOT
    Ki a legismertebb SG celeb? ==>> Milyen pólókat szeretsz?
  • QuippeR
    hm
  • Dzsini
    Utána sok évig még egy másik oldalon volt aktív (Hardwired), ott még 1-2 éve is fel-felbukkant, hasonlóan legendás személyiség lett, sőt fél éve még az indexen is bele lehetett futni.
  • immovable
    Tuti én. Ja nem. :) Megtisztelő, hogy bevettek a trollok hivatalos csapatába. :)

Am üres. Mit tom én.
  • Fbn Lx
    prezinek meg van még itt regje, vagy elszívta már az agyát? :3
  • Fbn Lx
    na meg Gandibá, szacsi, praksi, dying soul metálfész csoportosulással is mi lett
  • Calver
    versio/version megvan még valakinek? (mondjuk nekem is úgy kellett elődúrnom visszanézegetéssel a nevét)
    neki is hatalmas... ehmm... "rajongótábora" volt valaha.
  • Fbn Lx
    ezekre a nevekre emlékszem így hirtelen
    guest
    cyrus
    johnyy
    flashX
    traXion