127612
-
1. Tudnék mondani más nem tudományos és tudományos topicokat is ahol a bentlakóknak (beutaltaknak) sokkal keményebbek a "tanaik", de flamebait kerülése végett nem teszem.
2. Ha van Jedi egyház, akkor az egyetemi zombie kurzus szinte hétköznapi dolog.
Bár a Tesco-ban nem preferálják a Jediket, még a vezetőket sem. Rossz hír lehet ez SQJ-nek.. :-)) -
Link 1, Link 2, valamint keresőbe "zombie apocalypse survival course" kulcsszavak elhelyezése, átkapcsolás hírekre.
Vannak, akik római gladiátoros testedzésre járnak, vannak, akik nindzsaképzőbe, mások pedig zombiapokalipszis-túlélőtáborba. Nem mindegy, ha a cél (testmozgás, jó szórakozás) teljesül? -
Ez komoly? -
Csak ide ne szabaduljanak a zombis topic bentlakói :) (még tanfolyam és egyetemi kurzus is van róla, tehát biztos tudnak valamit :D ) -
Rövid true story a halottakkal kapcsolatos averziókról:
Egy régi cimborám gyakran váltott anno munkahelyet, egyszer mikor összefutottunk a buszon rákérdeztem mit csinál, a válasza az volt, hogy most a patológiára tologatja a hullákat egy kórházban.
Megkérdeztem nem tölti el rossz érzés, vagy nem lehangoló-e?
Erre a válasza ennyi volt:
- Ááá, nem bántanak ezek már senkit se..
:) -
Erre nem gondoltam. :) -
Veszélyesebb a "ki lakott" rész.
Egy-két politikusnak / üzletembernek a "rajongók" esetleg a régi címét tudják (ahol már Te élsz..) :) -
-
Blum #97017 Én küldtem be a kérdést,puszta kíváncsiságból. Jelenleg olyan lakásban élünk,ami előzőleg egy Tiszteletes Úré volt. És ő itt halt meg.
Nem néztem sok horrort,csak amikor megtudtam ezt,akkor egy picit ledöbbentem. Már régóta felakartam tenni a kérdést,csak valami mindig eszembe jutott és az került be.
Amúgy nem zavar a dolog,csak kicsit "ijesztő". (Tehát éjjel sötét előszobában nem csukom be a szemem és nem kapcsolom fel a villanyt ha budira megyek :D) -
Holnap reggelig kiderül, hogy tényleg mindenkinek ilyen egyértelmű-e a kérdés. -
Persze, simán!
Micsoda kérdés ez? Miben befolyásolja jelenlegi életed, hogy előtted ki lakott/halt a házban? A kérdés felvető talán túl sok horrort néz. :) -
Természetesnek tartom, nem hiszem, hogy zavarna.
(szélsőségektől eltekintve: bandaháború, tömeges öngyilkos szekta, medvetámadás, Pándy apuka családi fészke (és kertecskéje), mittudomén..) -
Freeda Krueger #97013 Egyéb.
Nem tudom zavarna e. -
Fura, de ehhez hasonló kérdést akartam betenni. Egyébként nem zavarna. -
Most is olyanban lakom és nem zavar.FÉLRENYOMTAM A SZAVAZÓBAN
az előző tulaj felakasztotta magát a padláson. Az utánuk jövő család 12 évig lakott itt, ők nem itt haltak meg, még ma is élnek asszem. -
Szavazó roBOT #97010 Dolgoztál a hosszú hétvégén? ==>> Laknál olyan házban/lakásban, amiről tudod, hogy ott előzőleg elhunyt valaki? -
Igen, 2 napot otthon. -
eladó != kasszás -
BIZ0906 #97007 Akkor keress információs pultot mert az eladó dolgozni megy nem turistákat irányítgatni. -
Arra nem gondol senki, h sokaknak esetleg csak az ilyen alkalmakkor van egyáltalán idejük arra, h szétnézzenek az üzletekben. -
A mai világban már nem engedheti meg magának egy üzlet sem, h zárva tartson 4 napig, nem is fogják megcsinálni. Ahol én dolgozom (építőanyag és amolyan mindenes kereskedés), mi is nyitva voltunk péntek és szombat délelőtt is. -
clio1616v #97004 tehát te nálad tapasztaltabb eladótól sem fogadsz el tanácsot, hanem a kiválasztást mindig magad végzed el otthon
hidd el az ilyen vevőből van a kevesebb, aki tudja mit akar venni és jobban utánanéz és felkészültebb a termékből, mint az eladó
ami érdekel abban én is így csinálok, de mindenhez nem tudok és nem is akarok érteni, a lényeges dolgokhoz elég
nekem kell az például, ha egy pólót veszek, hogy megfogjam az anyagát kell nézelődnöm fel kell próbálnom... nem egy cikkszámmal megyek oda az eladóhoz, hogy nekem ebből kell 5 db -
lehet lovászok. -
jó de az emberek nem egyformák, valaki ebben leli örömét hogy veri a pénzt
nagyon élvezetes hogy ilyen triviális (meg szubjektív) dolgokról vitáztok folyton
nemtudom miért kell folyton a lovat egymás alá adni
-
Én mindig egyből az eladóhoz megyek, mert ő tudja, hogy milyen van. Ha nincs, akkor viszlát. Az esetek 99%-ban soha semmi bajom nem volt a kiszolgálással.
Én már alapból úgy megyek, hogy eldöntöttem, hogy mi kell, ergo engem nem beszél rá soha senki semmire. Valahol csodás, hogy még ezt sem tudod értelmezni... -
clio1616v #97000 kedves Balázs
üdvözöllek az igazságtalanság Földjén és a megérthetetlen világban.
Az emberek nem az alapján vásárolnak, hogy mire van szükségük, hanem hogy mi kell nekik. Az pedig, hogy kinek mi kell azt nem az dönti el, hogy mi az ami a legjobb a pénzükért, hanem az hogy mi tetszik meg nekik. Eltérő igények miatt bármit el lehet adni, ha tetszetőssé teszi az eladó a terméket az adott vásárló számára.
Értékesítéssel is foglalkozok, én úgy csinálom, hogy beszélgetek a vevővel mielőt ajánlok neki valamit vásárlásra, kiderítem mik a preferenciái, mennyire árérzékeny, milyen szempontok alapján dönt...
ezek alapján ajánlok neki egy olyan termékünket, amit megvesz és elégedett lesz vele és a saját döntésével.
Bármit el lehet adni, de nem bárkinek!
Általánosságban:
Érdekes, hogyha titeket nem szolgál ki egy eladó, akkor háborogtok, de ha problémás vevő jön egyedi igényekkel, akkor az is baj. Nem hibáztathatsz valakit azért, mert ő más szempontok alapján dönti el, hogy mit vásárol. -
nah egyetértek. én is minél kevesebb embert látok annál jobb, ritka hogy keresek valamit, mindíg a cél a lényeg:-) -
Kinek van ideje ekkora marhaságokra? Nincs ennnél jobb ötletük?
Én mindig célzottan megyek vásorlni és nem nézelődni. Eldöntöm, hogy mi kell és előre megnézem, hogy hol lehet esetleg kapni. Ha azt nem találom meg az előre kiszemelt üzletben, akkor tovább. Még így is túl sok időt fecsérlek el erre. Eszméletlen, hogy evileg itt a nagy szabad piac, meg bő áruválaszták de egy normális pólót és inget hol talál az ember? Turkálóban. Vicc.
A mindenféle több ezerbe vagy tízezerbe fájó ingeknek és plóknak olyan anyaguk meg fazonjuk van, ami a számomra a közröhej kategória. Ki veszi meg ezt a sok szart? Számomra hatalmas rejtély, hogy a plázabeli üzeletek kikből élnek. Mert, hogy belőlem nem, az tuti... -
hát azért ez nem fekete meg fehér. látszik hogy nem foglalkozol emberekkel. nem csak fizető vásárlók vannak... és aki nem akar venni semmit annak elég nehéz eladni, és abból nem bevétel van, hanem lebaszás. amúgy régen ez remekül működött hogy hétvégén semmi sem volt nyitva. emiatt is van annyi skorbutos kölyök, mert ilyenkor nem a természetbe megy ki hanem bevágja magát valamelyik plázába, hát ha szerinted ez a normális akkor egészségedre... -
15-én 6.00-14.00 ig, majd 17.30-16-án 05.30-ig
17-én 05.30-17.30-ig
Hasznos tagja vagyok társadalmunknak. :-I
-
clio1616v #96995 szerinted elvárható, hogy a nézelődő(esetleg potenciális vásárló) csak azért ne menjen el a plázába körülnézni, hogy az ott dolgozóknak ne kelljen bemenni a munkahelyükre egy esetleges hosszú hétvége alatt?
szerintem aki ott dolgozik, annak örülnie kellene annak, hogyha a főnöke kiadja, hogy menjen dolgozni, akkor már legalább legyen is értelme, hogy bement mondjuk pénteken, mert el tud adni valamit
nem a vásárló a hibás, ha valamit nem vesz meg, hanem mindig az eladó
és az eladóknak, pedig örülni kellene, hogy a "bolt megy", mert nekik is abból van a fizetésük
ha meg nem tetszik nekik az eladói munka, akkor el lehet gondolkodni rajta, hogy lehet nem erre a szakmára születettek -
amúgy csak egy napot pénteken -
jah meg ugye az összes rohadt pláza nyitva van 15-e kivételével, nehogy szegény "hosszú hétvégézők" esetleg program nélkül maradjanak. mert mi a családi hétvégi program?? menjünk nézelődni....itt tartunk ma. -
kamionosjoe #96992 mind a 4 napon, de összességében csak 22 órát -
Is. -
trolled -
clio1616v #96989 tudom, azért írtam
-
jó, nem pont erre gondoltam legelőször, de inkább hagyjuk. -
ManoNegra #96987 Akkor innen a repülőgépek iránti szenvedély? -
clio1616v #96986 közhasznú szolgáltatás, hogy rend egyen és hogy meg legyen mentve akinek szüksége van rá